- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.161
Burada bütün falcilar hakkında yorum yapılıyor.siz neden bu kadar takildiniz.olmayan şeyi demezler.tehdit diyor sallamiyordur.Ya neyse arkadaşlar
O onu demiş bu hunu demiş faslını geçelimde...
Varsa ispat ve kanıtı koyalım buraya..
ne demiş ? Kime demiş ? Ne zaman demiş ? Nasıl demiş ? Yazılı da olur sesli de...
aksi takdirde kimin ne dediğinin pek bir önemi olmuyor... su-i zan ile insanlar yargılanabilseydi hapishaneler yetmezdi dünyaya...
Gözümle görmediğim hiç birşeyle kimseyi vicdanımda mahkum etmem..
Benim mesajım senlik değildi zaten donat.. ortada tek yazılı birşey vardı o sebeple onu koydum. Daha önce zatrn kendin koymuş olduğun için koydum. Bana özel yolladığın birşry olsa zaten koymam biliyorsun.. Fazlası varsa sonrasında gelişen yazışmalar vs. İşte sende onları koy.Bundan bahsetmiyorum ben yalnız. Bu faldan sonra herkes övünce bir daha baktırdım yazmışım okuduysan. Hatta yazınca buraya banlandım. Ayrıca özelden bir arkadaşımız yazdı demin onu tehdit etmiş. Kim olduğunu yazmam doğru değil . İsterse kendisi yazar
Bu soru ile nereye varmak istediğiniz anladım ama reklam vs hiç işim olmaz. Buradaki tüm arkadaşlar bilir beni... kime haksızlık varsa orada yazarım. Yorumcu danışan fark etmez...Burada bütün falcilar hakkında yorum yapılıyor.siz neden bu kadar takildiniz.olmayan şeyi demezler.tehdit diyor sallamiyordur.
Arkadaşın ismini kapatarak koyuyorum isterse kendisi yazar. Beni mahkemeyle tehdit etmemiş ama başkalarını etmiş. Buradaki yorumları alıp bir falcı kimseyi tehdit edemez. Umarım arkadaş tehdit mesajını silmemiştir belki herkes o zaman inanır
Haklı olduğum bir konuda hukuk yolu ile hakkımı arayacağımı söylemem tehdit midir ?Burada Naktanin yazdiığı bir metin vardı bir müddet önce orada burada mahkemeye versem memuriyeti sona erecekler var.bu cümle bile bir tehdittir.hem fal bakmakta suçtur başlı başına.
İşte bende buna cevap arıyorum. Yerden yere vurduğunuz insana niye gidiyorsunuz ?Nakta hanım farklı isimle atılanları bile biliyor ilginç şekilde. Arkadaşın Kk’dan kim olduğunu anlamış. Neyse isteye istediği kişiye atsın zaten. Herkesin hür iradesi var.
Burada çok haklisiniz ben bir defa baktirdim emeğinden dolayı sesli baktı diye beş puan verdim.dedigi şeyler cikmadi.alti ay önceydi.bir daha da gitmedim gitmemde fal da atmam yani.İşte bende buna cevap arıyorum. Yerden yere vurduğunuz insana niye gidiyorsunuz ?
Devamı olmalı bu yazışmanın ?
Bu kadar kolay işte ve basit.. aynını bende yapıyorum.. sorarlarsa da o kişiyi bana olmadı diyorum geçiyorum... sündürmeye gerek yok..Burada çok haklisiniz ben bir defa baktirdim emeğinden dolayı sesli baktı diye beş puan verdim.dedigi şeyler cikmadi.alti ay önceydi.bir daha da gitmedim gitmemde fal da atmam yani.
Merhaba sezgisel fal atınız mimaksat fal atmış olmak için atayım canım o zaman kesinlikle enerji meselesi medyum çetin den yorum almıştım sezgisel i denemedim hiç bi kahve içip göndereyim bakalım ..
Ee ben de herkese iki kez şans verdim. Hatta dürüstçe özür dilediğimi de yazdım baktırdığım 3 falcıdan. Hatta bir arkadaş evet ben de yanlış düşündüm ikinci kez attım dedi. İnsan acaba herkese çıkıyor bana gününde mi değildi diye soruyor kendi kendine. Sezgi ismi bir ara çok geçti çıkmamasına rağmen 3 kez attığımı biliyorum. Burada sadece çıkmadı yazdım.İşte bende buna cevap arıyorum. Yerden yere vurduğunuz insana niye gidiyorsunuz ?
Devamı olmalı bu yazışmanın ?
2 defadan sonrası zaten hakikaten olmuyor. 3. Ye gerek yok.. sezgiye 5 fal atmışımdır belki.. adamla iletişimiz hiç yokken.. aaaa vaaayyy falan diye okuyup çok beğeniyordum falan ama tekrar bir araya geldiğimizden beri aslında tamamen bomboş yorumlar aldığımı düşündüm.. son falıda tamamen patladı ama. Çok nazik, iyiniyetli ve hanımefendi bir insandı. Asla bu konuda laf etmem kimseye de ettirmem. Varsın falı çıkmamış olsun..Ee ben de herkese iki kez şans verdim. Hatta dürüstçe özür dilediğimi de yazdım bıktırdığım 3 falcıdan. Hatta bir arkadaş evet ben de yanlış düşündüm ikinci kez attım dedi. İnsan acaba herkese çıkıyor bana gününde mi değildi diye soruyor kendi kendine. Sezgi ismi bir ara çok geçti çıkmamasına rağmen 3 kez attığımı biliyorum. Burada sadece çıkmadı yazdım.
Merhaba sezgisel fal atınız mi
banada vade verdi allahtan fiyati dusukmerhaba evet gönderdim lakin yorumunu beğenmedim hiç olmazsa denemiş oldum dedim ..
Ya zaten bazı insanlara çıkmasa dahi verdiği özen, üslubu, hassasiyeti çıkmasa, süreç olmasa dahi yinede helal olsun dedirtiyor. Taraca, Yiramir benim için öyle insanlardır mesela2 defadan sonrası zaten hakikaten olmuyor. 3. Ye gerek yok.. sezgiye 5 fal atmışımdır belki.. adamla iletişimiz hiç yokken.. aaaa vaaayyy falan diye okuyup çok beğeniyordum falan ama tekrar bir araya geldiğimizden beri aslında tamamen bomboş yorumlar aldığımı düşündüm.. son falıda tamamen patladı ama. Çok nazik, iyiniyetli ve hanımefendi bir insandı. Asla bu konuda laf etmem kimseye de ettirmem. Varsın falı çıkmamış olsun..
banada vade verdi allahtan fiyati dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?