tellwe.com'da bakılan fallar!

Benimde benzer bi konu oldu ama bakalim bende bu hafta tekrar fal atmayi planliyorum. Bende cidden fal atana karsi saygisindan cok etkilendim. O kaar fal baktirmis biri olaraktan :)
hani böyle konuşma sebebim daha soruya düzgün cevap vereni görmedim buna falsepeti yagmurda dahil hani onu beğeniyorum gidiyorum diye dedim eskileri de katarsam kimse soruya onun kadar uzun yazmamıştı

falcılarla yakın arkadaş olunması, onların açıklamaların yapılması bana çok samimi gelmiyor. sadece size değil genel olarak ifade etmek istedim. burda özel mesaj ile birkaç arkadaş bana falını gönderdi ben de onlara görderdim. hatta bir arkadaşın falında 2 ay sonra gelecek çıktı mı diye sordum, o bile unutmuştu falı ve o falcı ile değerlendirme yaptık. siteyi bu amaçla kullanırken şimdi ben de şöyle bir şüphe oluştu. burda gelip falcının açıklamasını yayınlayan kişinin (beğendi falcılardan anladım o kişi olduğunu) arkadaşlarında biri ile ben yazıştım ve birbirimize fallarımızı gönderdik. bu kız iyiniyetli olarak bak ona da şöyle demiş diye beni falımı gönderse, iki gün sonra nasıl kullanılmayacak ben nerden bileyim. bu sefer bizim iyiniyetli paylaşımlarımız suistimal edilmiş olmuyor mu? yanlış anlamayın sadece size söylemiyorum. siz bunu bugun yapmadınız ama yarım başka falcıların yakın olduklarının yapmayacağı birsey de değil. burdan fal atıp derleştiğimiz insanlar iki gün sonra fal sitelerinde yorumcu oldukları ortaya çıktı. o zaman ilk tepkiyi de siz gösterdiniz ve çok haklıydınız. şimdi o durumdan ne farkı kaldı yaptığınızın. bu sefer bizim burda olan insanlara inanacımız zendeleniyor.

Seçtiğiniz ve fallarınızı paylaştığınız insanlara dikkat edin arkadaşlar diye ben defalarca yazdım zaten burada.. son mesajlarda savunduğum falcı değil bizzat benim.. kendilerini kendi öesajları ile ele verip sonra da laf taşıyan insanlar var denmesi.. söylendiği iddia edilen ama ispatı nedir dendiğinde ispat edilemeyen durumlar..vs..
konuyu buradan okuduğunuz kadar bildiğiniz için haklısınız elbetde.
Zaten burada hepi topu konuşan kaç kişiyiz ki...
Hrpimiz hergün fal da baktırmıyoruz...
Bu konu ile ilgili de daha fazla yazmak istemiyorum.. kendimi savunuyorum buna rağmen hala falcı savunduğum söyleniyorsa çok da konululacak birşey kalmamış demektir zaten..

ncarenot insanlar işine geldiği gibi anlamaya meyilliler ne yazık ki siz yanlış birşey yapmadınız bende yanlış birşey yapmadım bizim kendimizi savunacak bir durumumuz yok sadece arkadaşlarımız buradaki üyelerinde fal sitelerindeki yorumcularında insan olduğunu unutarak yorum yapmaması gerektiğini anlatmaya çalıştınız ..

Olay burada Nakta, X kişisi değil yapılan asılsız bir şey var ortaya konulmayıp hakaret edilmesi.
Nakta’nın Yıldızname’de de baktığını taa mart ayında herkesten önce öğrenen kişilerdenim mesela bilen bilir. Sadece Binnaz’da bir bombam var bir falcıyla ilgili dedim özelden mesaj yazanlara Eylem Turan’ın o olduğunu yazdım burada yazmanın ne kadar doğru, ne kadar yanlış olacağını bilemediğin için.
Şubat ayından beri baktırmadığım fal sitesi benimde kalmadı. Bir ara bıraktım sonra yine başladım. Bu süreçte Nakta ve Zümra hep derim bende yerleri ayrıdır. Hatta Yiramir’i de katabilirim bu gruba. Nakta’ya Eylem Turan’ken o olduğunu bilmeden fal attığımda ben size çok kısa bir zaman önce baktım boşuna kredinizi harcamayın diye iade etmiştir. Zümra hiçbir falcının yapmayacağı bir şeyi bana yaptı. Hiçbir kar amacı gütmeden hemde.
Bu isimler haricindede dedikleri çıkmasada insanlıklarından, fala verdikleri özenden, kibarlıklarındanda yine sevdiğim ve savunduğum insanlar var. Geysu, Chitra, Taraca, Yiramir gibi.
Nakta ile de İnstagram’ını bulur bulmaz ekleyip burada zaten söyleyen benim. Danışan - falcı ilişkisini geçmedi hiçbir zaman diyaloğumuz, Lucifer’dan önce erken baksaydım mesajına ben yayınlayacaktım mesajını. Bu kimseyi kimsenin reklamcısı yapmaz.

Arkadaslar tellwede pethulinqa diye bir falci varmis actim okudum sureci bilmis bana bu falciyi ben bulamiyorum tellwede bu kisiye fal baktiran varmi yakin zamanda?

Lucicim kalbime dokundu yazdığın mesaj...
Dodue ahhh dodue.. cape zaten ben demek:))

Anlamayan insanlar olduğunu düşünmüyorum beni ama anlamak istemeyenler var. Anlamak sorumluluk demektir zira..
Hayatta 'başarı' dediğimiz olay başkalarının gözündeki medeni hallerimiz, makama, maddi bir refaha kavuşmak değil ki her zaman ?
Hayattaki başarı denen şey kendi kimliğini çevrendeki kusurlu frekansların algı çemberinden kurtarıp kendi kimliğine ulaşman ve kendi kontrolünü kendin sağlamandır.
Başkalarını suçlayarak kendini aklayan bir insan olmadım hiç...
Kendim kadar başkalarının hakkına da sahip çıkar, haksızlığa uğramalarına koşullarım ölçüsünde dur derim..

Ve aslında benim bütün meselem de buydu kaç gündür.. kimsenin savunucusu olmak değil..
Ahenk bizzat yaşamın içinde. Onu görmek ve işitmek isterse insan labirentten çıkmak çok kolay. Yok, onu manipüle eder üstünü örterse sonsuza kadar bu labirentin çıkmazları içinde çıkışı bulmak için debelene debelene bir gerievrim süreci başlatır, kendi varlığını sürdürmek için evrenin karmasına ya da Tanrı’nın ilahi adaletine ya da ya da başından beri yerküreye çarpacağı matematiksel hesaplarla sabit bir göktaşına, yani “kendi kıyametine” çözüm üretecek insanlık seviyesine gelemez yok olur gider insan..Kendi gerçeğimizi kendi içimizde (vicdan) arar ve ahenk noktasını idrak edersek kurtuluş şansımız olur. İşte Tanrının insanlığa yüzyıllardır verdiği tek mesaj budur. Ve yine aynı Tanrı bizim kendimize kurduğumuz hayatların maddi manevi catışmalarıyla değil, bize sunduğu zekayı yaşam hakkı elde edecek ve diğer yaşayanlara empatiyle yaklaşıp saygı duyacak dogrultuda kullanıp kullanmadığımızla ilgileniyor...
Benim çabam bu yönde.. ve yalnız olmadığımı bilmek çok güzel...
İyi geceler

Bak ben buna en güzel örnek olarak şu an üyeliğini iptal ettirmiş olan topukluyla180 'i verebılırım....Kızcagız buraya geldıgınde....olacak ya....hiç de böyle bır seye denk gelmemiştim yıllarca burada aynı gün üye olan başka bir iye ile başladılar "Ayevi" deyıp durmaya....Bırı yazıyor,dıgerı yanıt verıyor. Benle beraber başka üyeler de şüphelendı durumdan ve şikayet ettık "falcı olbılır" dıye.....

Sonra ne oldu bılıyormusun, bır gun özel mesaj atmış bana "ben ne yaptım sana,ne istıyorsun benden,ben de senın gıbı fal gönderen bırıyım ınanmıyorsan sımdıye dek yaptıgım harcama dekontunu (tutarını bıle vermıstı) göndereyım. Forumda önceden olanlar benım gunahım mı?"..... Gün gectıkçe burada olan bıtenı konustukça,sogudu buradan....Bu kadar entrıkaya,oyuna ne gerek var. Duramam ben burada capella dedı ve üyelıgını sıldırdı....Maille hala konusuyorum....Fallarımızı paylasıyoruz....Öyle naif ki....Nereden nereye...

Senı "şüpheye" düşüren şey burada o kadar çok yasandı ki.....Eskı sayfaları okusana....Hepsını de yönetım IFSA ettı. Ne şoklar yasadık....Dost oldugumuz,çok konustgumuz 1 uyenın telwede 2 uyelıgının bulundugunu,burada da 8 ayrı uyelıkle yazdıgını.....Bunlardan bırı....Geçmiş sayfalarda çok ıbret alınacak sey var.....Bana derlerdı kı, ne dıye bu kadar falcılarla ugrasıyorsun?.....Sanane? Bence dunyada 2 tur ınsan var: Av ve Avcılar.... 30 yasıma dek hep av oldum o nedenle bunun ne denlı acı verıcı oldugunu bılırım. Ama 30'umdan sonra ne avım ne de avcı. ncarenot da öyle.....O yuzden bu kadar alenıyız.... Ama av olup da bunu yasamanın acısını çok ıyı bıldıgımden kımse bu durumu yasasın ıstemıyorum. Haklı kımse onun yanında duruyorum otomatıkman.... Zannetmeyın bu yanlız fal-falcı mevzu....Gecen erkek kardesımın yedıgı durm ortaya cıkınca "Gelınımız ve yıgenım kalır sen gıdersın bu evden,egerkı bu sebeple bır daha karsıma cıkarsan" dedım....Inanın evde sözüm bayagı gecer....

Ha bu arada özelden konusup da ismini bıldıgım üyler, TheMySky (sadece ismi), Topukluyla180, ncarenot, Leyla_74 (sadece ismi),Gelpisipisi,Madilik34 ve Borellus80 ah bır de Phılly dıyecegım ama gecen yıl banlandıgımda maılden konustgumuzda da gercek adını kullanmamıstı akıllı hatun:) Bu üyelerden de sadece topuklu ile Borellus'un tellwe nıcklerını bılıyorum. Onun dışında Vaselin de dahıl isteyen benı yönetıme şikayet edıp, özel mesajlarda kım kıme ne kadar kişisel bılgılerını vermıs görebılırler....Çok da rinto...Ayrıca başkasının gönderdıgı kadar benım de gönderdıgım fal yorumum var....Benı kım koruyacak heyyy

Topukluyu zaten topıge gırıs mesajı "bu" oldugu ıcın,Borellus da yavrum aynı ben:) fal baktırır baktırmaz burada hemen yorum yapmasından. Benım de bu huyum yuzunden telwe uyelıklerımı bulan uyeler olmustu burada:) Hatta bır hesabım da tellwede yıne capella79..... Hadı telweyı gectım....hangı sıteden olursa olsun yorum alır almaz falcıyı,yorumunu vs. burada yazıyorum....Burayı okuyup da benı anlamayacak falcı varsa alnını karışlarım

Genlerıme bıraz sınsılıgı,bıraz hesap-kıtap ve sakınlıgı de koysalarmıs ya. Yok anasını satayım...Ha bu arada son mesajımda Nakta burada yazıp benı tehdıt ettı,özur dılememı ıstedı yazmısım.....Tehdit etmedı, akıllı kadın kım acıktan kımı tehdıt ederÖzür dıle demiş idi, ah aynı mesajı yazdım gönderdım...baktım yarım gıtmıs....O yarımı sıldım yenı gonderdım.....Ama bu konu yetti gari aa yeni bır özür mevzuu istemıyorum

Falsepetinde Betül Demir'e gönderip de begenen var mı bır de tellwe Binevs...gönderen var mı? Binevs'e fena taktım...Önüne gelene dıyorum ama dedıklerımden bırı çok ayrıntı vermıs dıgerı göndermemıs.....Falımın sağlamasını yapmalıyım...Pembecı mı bu hatun dıye? Ay olsa dunyanın sonu sankı

capella79 öncelikle hiç söyleyemedim onu belirteyim kitap yazmayı hiç düşündün mü bilmiyorum ama yorumlarını okurken inanılmaz akıcı geliyor bi kaç seferdir diyeceğim hiç denk gelmedi diyemedim :) ..
Ve ayrıyetten telwede binevs i hemen kahve içip deneyeyim baktıracak yorumcu arıyorum kaç saatte veya günde bakıyor yada kahve yerine başka bir falmı atsam..

Kız dur deli:) Cherry eskı mesajlarında ıyı demiş aklımda kalmıstı, sordum cıktımı dıye.Cherry o hesabına ulasamamıs o nedenle bılmıyor

5 tl ıken ustunkoru sorup gonderdım...Bende bayagı ayrıntı bıldı,baska hesaptan attım gercı benzer sorular-aynı ısım...a bu akıllı yıne geldı demedıyse yıne tutarlı bır yorum geldı.....Topukluya dedım....O soruda ayrıntı vermıs,halıyle ınsan vay bılmıs dıyemıyor,suç bızım kızın,hevesımı ıcımde bıraktı:)

Benım ıcın denek olun demedım,halihazırda atan varsa dedım yahu,kaşınmasın para cebınızde...

[QUOTE="ncarenot, post: 57729970, member: 750895"

Başkalarını suçlayarak kendini aklayan bir insan olmadım hiç...
Kendim kadar başkalarının hakkına da sahip çıkar, haksızlığa uğramalarına koşullarım ölçüsünde dur derim..
Ve aslında benim bütün meselem de buydu kaç gündür.. kimsenin savunucusu olmak değil..
[/QUOTE]

Bu gece klavye içmiş de benimle maytap gecıyor sankı...Gönder tusuna basıyorum bır bakıyorum saçma sapan bır sey...Ay şiştm. Dıyecegım su ıdı:

Bu mesaja cevap vermesem çatlarım dedım ya sılınen ılk mesajım dıye aslında orada yazmıstım.....Bızım ncarenot ıle bu denlı körler-sağırlar:) olmamız "başkalarının hakkına da sahip çıkar, haksızlığa uğramalarına koşullarım ölçüsünde dur derim.." Tam da bu YUZDENDIR... ncarenot topiğe yenı geldıgınde özelden-facebooktan bayagı sohbet ettık....Ama benım ınsanlara guvenemeyen yapım...öylemıydı-boylemıydı derken içime şeytan girdi bildiğin tırtlık yaptım o da anında kapının önune koydu benı:) Face'ten cıkardı,konusmayı kestı.....Hemen hemen fetö darbesi zamanları civarı.....

Ne vakit burada evremdamla'nın bızı mahkemeye vermekle tehdıt ettıgını yazdım..... Konusmayan da kımmıs....koç gıbı anında yanımda durdu, o kadar emınım kı burada benım gıbı uye olup yazan akrabalarım olsa sesını cıkarmazlardı ama gel gör kı ömrumde yüz yüze hiç görüşmediğim elin kızı yanlız bana degıl kaç kısıye daha arka cıktı. Arka planda o kadar seye gögüs gerdı ki....hayran kaldım....Degme erkek yapmaz...yapamaz.... O olaylar oldugunda yıne eskıden burada olup o olayda sesını cıkarmayanlar sadece ve sadece benım yanımda durdugu ıcın ncarenot 'a tlfon acıp, sıtem edıp,dostlugunu!!! bıtırdı....

Şimdi siz söyleyın "degerlı insanı" ne degerlı kılar....Para bıter,korku geçer....Arkanızda,yanınızda guvenebılecegınız,yanlısınızı gördugunde de şak dıye söyleyebılecek,uzuldugunuzde daha ofsını yenı yerıne tasıma ısı bıtmedıgınden gecenın onunda ancak evıne gelmısken sızın derdınızı dınleyebılecek KAÇ TANE INSAN BULABILIRSINIZ?

ayy ne güldüm yok yahu baktıracak falcı arıyorum kredim var bi kaç sitede telwedede var deneyecek yorumcu arıyorum kısmete iyi çıkarsa şansa kötü çıkarsa oda şansa, ama tamam bekleyeyim bakalım ..

Medyum Çetin kadar kötü bir falcı görmedim ben ya hiç beğenmedim, kimseye de tavsiye etmiyorum. Olumluda bakmıs ama bu kadar saçmalıgı bır arada hıc gormemıstım.

Eğer bu durum gerçek ise içerden bilgi sizdiran biri vardir oda burada gecmiste uyeligi olan veya halen uye olan biri olabilir naktanin kimlerle samimi iliski icinde oldugu soz konusu.. .. cok sonradan yazmis oldum.kusura bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…