- 29 Kasım 2014
- 1.724
- 2.934
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.261
Nakta'nın yasadıklarını ben yazdımnilmil .....Onunla burada atıştıktan sonra ne fal attım ne de atarım o kadar net,tukurdugumu yalamam...Ama ncarenot bana öyle seyler anlattı ki......Hadi o yalancı Nakta'nın savunucusu bana anlatmakla elıne ne gececektı ki ben bu durumları agustostan berı bılıyorum o zamandan beri ne yazdım bu konuda? Kaldı ki milenart da olayı bılıyor, Kazen de şahıt.....
Ben biraz önce şu falı baktirdim,çok kısa ama güzel noktalara değinmiş.Baska yorum alan varsa ayrıca onların fikirlerini de duymak isterim ben de.selam kızlar, telwede teresa06 dan yorum alan varmı ? merak ettim fal göndersem mi acaba?
Ben biraz önce şu falı baktirdim,çok kısa ama güzel noktalara değinmiş.Baska yorum alan varsa ayrıca onların fikirlerini de duymak isterim ben de.
Tabi ki yazın,merak etmeye başladım,insallah pembis tablolar cizmemistir bana:)bende merakettim baktırınca yazarım yorumumu :)
Geçtiğimiz Mart ayında hem kahve hem de yildizname baktirdim.Mayis ayında ise gireceksin dedi hala issizim.Ben tavsiye etmiyorum.kızlar ıydian baktiran var mi
ben baktırmıştım...kızlar ıydian baktiran var mi
Tabi ki yazın,merak etmeye başladım,insallah pembis tablolar cizmemistir bana:)
Sizin için sakincasi yoksa:)geldi yorumum ama çok anlayamadımfalı özelden göndereyim bi ..
Sizin için sakincasi yoksa:)
kızlar ıydian baktiran var mi
İlk mesajı okuyunca HEMEN SON SURAT FORUMA GIRIS YAPMALIYIM....dedim....Bacım ben yandım sen de yanma dıye....ben baktırmıştım...capella79 nın tavsiyesi üzerine ( beter ol @capella79 ifşa ettim seni )
2,5 dk lık bir ses kaydı göndermişti.. 1 dk kası hoşbeş soru okuma.. Kalanı burç özellikleri vs...
Beğenmemiştim ben.. ama 7 lira falandı o zaman bende zaten 3 kuruş diye çok üstünde durmadım unuttum gittiydi.
40 tl çokmuş yahu... ben sana demiştim olmadı bu diye.. buna rağmen yine mi attın ?İlk mesajı okuyunca HEMEN SON SURAT FORUMA GIRIS YAPMALIYIM....dedim....Bacım ben yandım sen de yanma dıye....
Sonrakı mesajlara bakınca kahkahayı patlattım.Yanlız senı degıl @ncarenot buradan baska bır uyeyı daha yakmıstım O kızı da evlendırmıstı vs
Hanı ben süperrr açıkgöz olarak Lydian vipplus olunca ücreti artınca daha ayrıntılı bakar dedım....Kızncarenot hadı sen 7 tl'ye o kadar yorum aldın....Ben 40 tlye 3 dakıkalık yorum aldım, cevap kısmında yazınca da hatun, bana sankı uzaylıymısım gıbı davrandı.... Ha bu arada hazıranda mutlu olacaktım....Temmuzda şanslı.....Anam....Kandırıldım....Kandırıldım.....Nasıl da inanmıştım
Ayrıntıya dıkkat: 40 tlye 3 dakıkalık yorum kısmı... Kadın yenıyken daha ıyıydı yahu.....Bunu da sildim listeden...
Ben mesajlarımda hakaret yada bir kabalık olduğunu düşünmüyorum o yüzden nezaketi elden bırakmayalım uyarını üzerime alamayacağım lucifer kusura bakma. Bana ters gelen şeyleri söyledim siz ister kabul edersiniz ister etmezsiniz bunu.merhaba nilmil ben paylaştım açıklamayı ve doğru bulduğum şeyi yaptım bugüne dek olan mesajlarımda hiç bir falcıyı yorumcuyu savunmadım akla gelebilecek tüm sitelerden yorum aldım ama benim hayatımın şahdamarı gibi davranmadım fallara, nakta'yı çok tanımam sadece ondan yorum alırım ve almayada devam edeceğim çünkü enerjim uyuştu çok nazik ve tatlı kadın .. ben bugüne dek bu sitede hiçbir falcı için hakaret vari kelimeler kullanmadım hiçbir falcıyıda savunmadım ve burada üzülen arkadaşları gördüğümde bende üzüldüm çünkü cidden sadece anı geçirmek için süreçte bize destek olsun diye yorum alınmalı diye düşündüm ama burada aşikar bir şekilde bazı arkadaşlarımız kalbi kırık bizlere kösteklik yapıp içimizi karartmaya çalışıyorlar ve inan şuan senide kırmak veya incitmek istemem ama rica ediyorum bir konu hakkında yorum yaparken nezaketi elden bırakmayalım..
Ben mesajlarımda hakaret yada bir kabalık olduğunu düşünmüyorum o yüzden nezaketi elden bırakmayalım uyarını üzerime alamayacağım lucifer kusura bakma. Bana ters gelen şeyleri söyledim siz ister kabul edersiniz ister etmezsiniz bunu.
Topiğin herşeye maydanozu geldi....çekilin.....:) SevgiliBen mesajlarımda hakaret yada bir kabalık olduğunu düşünmüyorum o yüzden nezaketi elden bırakmayalım uyarını üzerime alamayacağım lucifer kusura bakma. Bana ters gelen şeyleri söyledim siz ister kabul edersiniz ister etmezsiniz bunu.
Topiğin herşeye maydanozu geldi....çekilin.....:) Sevgilinilmil tabi ki sen ve aslında bu konu üzerıne soru soran diğer üyeler hakaret etmediniz...Kaldı ki ne zaman hakaret ettiniz burada yahu?
Dön eskiden burada olan kavgalara bak...Bazılarına ben de dahıl oldugum için çok net hatırlıyorum...Çogunuzla özelden görüşme yapmadık,dostlugu ılerletmedık ama kım nasıldır az buçuk bellı....Ha bu arada onunla da özelden 1 tane bıle konusmam yok Lucifer ile....Ama bak sımdı de onu savunma ıhtıyacı hıssettım....
Aman kımse kavga etmesin-kımse kırılmasın bla bla tarzı bır kibarcık...Lucifer....Gerekırse kendi haklıysa bıle ben yanlış anladım herhalde dıyıp gerı adım atarkı kavga uzamasın.....Kendi lisanıyla da bunu bu şekılde söylemiş...
Bir de, bu vesileyle söyleyeyımluciferr topiğe ılk geldıgınde,daha gözu açılmamıs ceylan yavrusu ıken her tavsıye edılen falcıya gıderdı.....Öyle üzülürdüm ki.....İnanma kız ınanma diye....Nıyeyse sesımı de cıkarmadım, topiği sessiz takıp ettığım zamanlardamıydı acaba? Belkı de....
capella79 Binevs’i denemiş bulunuyorum. Bence pembeci değil. Yorumunu beğendim ama anlamadığım yerler olmadı değil çok karışık yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?