- 4 Nisan 2016
- 3.009
- 9.315
- 88
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.221
Ben kendi rumuzumla nakta açıklaması paylaşmadım.. sadece haksızlık gördüm ve savundum.. açıklama yapan başka bir arkadaştı..Sözcü değilsen neden kendi rumuzunla naktanın açıklamasını paylaşma gereği duyuyorsun tamam istediğini yapmakta özgürsün lakin bana saçma geliyor bu durum. Falcılar hafiyecilik oynama yerine işlerine baksalar daha iyi olur. Belki falları daha çok çıkar. Onlarla aramda sadece falcı-danışan ilişkisi bana yetiyor mesafeli olmak iyidir para ödediğin kişiye.
Pardon sen paylaştın zannettim en çok destek mesajı sen yazınca karıştırmışım. Son defa söyleyeyim bu kadar falcı ablalara kardeşlerimize sözcülük destek bana ters. Yapanlara iyi gözle bakamıyorum kimse kusura bakmasın. Onların rızık kapısı kadınlar kulübü değil kendi fal siteleridir. Kendi işlerine baksınlar bizahmet.Ben kendi rumuzumla nakta açıklaması paylaşmadım.. sadece haksızlık gördüm ve savundum.. açıklama yapan başka bir arkadaştı..
Son sayfalara tekrar bak istersen ...,
Konu falcılar değil aslında.. yalanlar :))Alt tarafı çıkıp çıkmayacağı belli bile olmayan 2 cümle duyduğunuz falcılar için böyle tartışmak çok saçma değil mi?
Ben de insanların göz göre göre yalan söyleyip iftira atmalarına ve sonra da ispat edemeyince etrafa sıvamalarına iyi gözle bakamıyorum..Pardon sen paylaştın zannettim en çok destek mesajı sen yazınca karıştırmışım. Son defa söyleyeyim bu kadar falcı ablalara kardeşlerimize sözcülük destek bana ters. Yapanlara iyi gözle bakamıyorum kimse kusura bakmasın. Onların rızık kapısı kadınlar kulübü değil kendi fal siteleridir. Kendi işlerine baksınlar bizahmet.
Aynen :) Görüntü için özellikle tşk ederim :))
Açığı kendileri veriyorlar sonra da vayyy kim taşıyor diye insanları zan altında bırakıyorlar:)))Nakta beni bile buldu bir mesajımdan ki asla şu sırayım, bu sırayım demembence bir şekilde açık veriyoruz çokta takılmamak lazım
Ben Perihan abla adlı hesaptan fal baktirmistim daha önce,sonra Falcı Medusa yeni çıkmış dikkatimi çekti.Resimlere baktım resimler aynı,sonra yazım tarzları na baktım benim falin sonun da Rabbe emanet ol yazmış.Falci Medusa hesabın da da bir kişiye Rabbe emanet demiş,oradan çıkardım.Ama Perihan abla hesabını kapatmış galiba.Nasıl anladin
Ayyy ben bunun buradaki rumuzunu da biliyorum.. fal da baktırıyor kız bu :))Aynen :) Görüntü için özellikle tşk ederim :))
Yalnız uyarmadı deme Capella cığım bu yakışıklıdan sonra gözün kimseyi görmez artık :)) Bu durum benim için de geçerli tabiiHerkesi bu "Asigenç" aka "Canısı" James Dean :) - le karşılaştırıp kimseleri beğenmeyiz artık. Hayır adamdaki özgüven nasıl tavan yapmışsa falcılara yasak olduğu halde birden fazla hesap açıp üstüne her iki hesabında da bu yakışıklılığı bizden esirgememiş :O Bravo!
Kesinlikle canım.50 tl değil 5 tl de versem savunmam.ki burada herkes çıktı çıkmadı patladı diye yorum yapıyor.ben 50 tl verip beş yıldız verdim ve falı çıkmadı Naktanin.birkere baktirdim bir daha da baktırmam.Yalan söylemek tabii ki hoş bir davranış değil ama ben birkaç kez fal baktırdığımız insanları savunmayı da doğru bulmuyorum açıkçası. Ha bir insan falcıdan nasıl beddua alır onu da bilmiyorum açıkçası. Yıllardır fal baktırıyorum, 1 kez bile falcıyla tartışmışlığım bile yoktur. En saçma falı bile baksa ben bunu göze alıp baktırmış oluyorum. Beğenmezsem bir daha baktırmam olur biter ama dediğim gibi falcı savunmayı da mantıklı bulmuyorum. 50 lira verip fal baktırdığım birisine ne kefil olabilirim ne de onu suçlarım.
Uzun kuyruklar bekliyoruz artık sizden,ben evli oldugum için şansımı yitirdimAynen :) Görüntü için özellikle tşk ederim :))
Yalnız uyarmadı deme Capella cığım bu yakışıklıdan sonra gözün kimseyi görmez artık :)) Bu durum benim için de geçerli tabiiHerkesi bu "Asigenç" aka "Canısı" James Dean :) - le karşılaştırıp kimseleri beğenmeyiz artık. Hayır adamdaki özgüven nasıl tavan yapmışsa falcılara yasak olduğu halde birden fazla hesap açıp üstüne her iki hesabında da bu yakışıklılığı bizden esirgememiş :O Bravo!
Kesinlikle haklısın.. ama ben haksızlık olunca, göz göre göre dayanamıyorum napim işte huyum bu.. ayırd etmiyorum haksızlığa uğrayan kişi falcı hımmm o halde uğrasın diyemiyorum..Yalan söylemek tabii ki hoş bir davranış değil ama ben birkaç kez fal baktırdığımız insanları savunmayı da doğru bulmuyorum açıkçası. Ha bir insan falcıdan nasıl beddua alır onu da bilmiyorum açıkçası. Yıllardır fal baktırıyorum, 1 kez bile falcıyla tartışmışlığım bile yoktur. En saçma falı bile baksa ben bunu göze alıp baktırmış oluyorum. Beğenmezsem bir daha baktırmam olur biter ama dediğim gibi falcı savunmayı da mantıklı bulmuyorum. 50 lira verip fal baktırdığım birisine ne kefil olabilirim ne de onu suçlarım.
Benim soruma az oncr yazmis cok kibar kadin.ben durumlar degisti beoyle bisey yaptim sureci degosirmi yazmistim degismicek demis ama ben kafamda bitirfim konuyu surec degisti aslinda:) ama cok nazik biri sagolsun
nilmil de vaelin açıklamasıydı o. donat’ı nasıl buldu diyor. bu açıklama getirmediniz? donatı tespit edecek bir örnek yok. birisi söylemediyseEki Görüntüle 2201428
Bende kimsenin sözcüsü değilim nilciğim valla .. şu ara bir kaç arkadaşın kendilerini ispat edip aklayamayınca suçluluk duygusunu bende hafifletme yoluna gittiğinin de farkındayım zaten... niye ? Çünkü doğrular meydana çıktı...
Şimdi ekran görüntüsüne bakan ortalama zekada bir insan vaselinin kim olduğunu neden çıkaramasın ki? O tarihde kime fal bakmış ve kime bunları demiş diye düşününce bulmuştur..
zaten instagramda nakta ya yazdığı mesaja da telwe rumuzunu koymuş.. yani bütün malzemeyi kendisi vermiş.. bunun üzerine şak diye sen şusun diyemeyen biri zaten falda bakmasın.. en azından bana bakmasın..
Bunda şaşıracak ne var ki ?
Pardon sen paylaştın zannettim en çok destek mesajı sen yazınca karıştırmışım. Son defa söyleyeyim bu kadar falcı ablalara kardeşlerimize sözcülük destek bana ters. Yapanlara iyi gözle bakamıyorum kimse kusura bakmasın. Onların rızık kapısı kadınlar kulübü değil kendi fal siteleridir. Kendi işlerine baksınlar bizahmet.
Canım dün ve öncrki günkü paylaşımlarda görebilirsin.. donat nakta ile telwe üzerinden yaptığı yazışmaları zaten kendisi koymuştu aylar evvel. Bende oradan bulup dün paylaşmıştum..o da kendin koymuşsun kimsenin gidip kimseye birley dediği yok demek amaçlı ...boşuna günahını alıyorlar insanların.nilmil de vaelin açıklamasıydı o. donat’ı nasıl buldu diyor. bu açıklama getirmediniz? donatı tespit edecek bir örnek yok. birisi söylemediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?