- 25 Ağustos 2015
- 524
- 843
- 53
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.401
aaa hadi ya ben bakmamışım ona tüh. sağol canım.neredeyse iki yıl sonra dönen gördüm geçenlerde :) döndüren Allah döndürüyor ama benim duygularım da bitmişti...Geysu duvarına hafta sonuna kadar bakamayacağını belirtmiş, daha sonra atmak daha mantıklı olur bence
:))) geysu bu arada girip çıkıyor fallara bakıyor sanırım :) yani o bana yazdığında hayatımda başkası vardı, cevap bile vermedim..hiç beklemediğim bir anda yani unutup gitmiştim ben onu..aaa hadi ya ben bakmamışım ona tüh. sağol canım.
vay be 2 yıl mı :) vaaay be! nası oluyo peki o da bişeler yaşamış olyo başkalarıyla sen de o köprünün altından akan sular geri geliyo mu
vaay hem baya detaylı yazmış hem de sanıyorum nokta atışları yapmış, e vade bile nerdeyse tutmuş daha ne olsunKHV-49735994 geysu 22:01:18 09-05-2017 - geçen yıl 30
Merhaba canım,hoşgeldin :) İnceledim falını,açıkcası sorduğun kişiyle alakalı ,pek olumlu şeyler hissetmedim.Ama üzülmeni gerektirecek bir durum da yok görünmekte.Çünkü hayatına sana bu kişiyi unutturacak ,bir insan girecek görünmekte.Kişilik olarak kendine güvenli ve dürüst bir bayansın.Aslında yeri geldiğinde; dışadönük de olabilmektesin ve çevrendeki insanların sıkıntılarını çözmek için çabalamaktasın.Ama sözkonusu kendi sıkıntıların olunca,kendi çabalarınla çözmeye çalışmışsın sıkıntılarını.Hatta ailen bile, çoğu kez yaşadığın sıkıntılardan haberdar olmamış görünmekte.Ama bu ailenle kopuk olmandan değil,sırf onlar üzülmesin diye gösterdiğin bir tavır olarak görünmekte.Tüm bu özelliklerin ,senin ufak yaşlarda olgunlaşmanı ve güçlenmeni sağlamış görünmekte.BU yüzden de, toplum içinde genelde ağır ve olgun tavırlar göstermektesin. Aşk hayatında şimdiye kadar ,hep seçici olmuşsun.Karşı tarafın kişiliği, senin için çok önemli.Özellikle maço erkeklerden, hoşlanmamaktasın.Daha naif ve centilmen kişiler ilgini çekmekte.Sorduğun kişiyle görüşmeleriniz, kısa süreli olmuş görünmekte.BU yüzden sen de ,onu tanıyıp tanıyamadığından ,çok emin olamamaktasın.Ama fiziksel olarak etkilenmişsin,konuşma tarzı,tavırları hoşuna gitmiş görünmekte.Aslında sende de ,bu kişiye karşı yoğun bir aşk hissetmemekteyim.Daha çok yoğun bir etkilenme ve biraz da duygu başlangıcı olmuş görünmekte.Senin onu aklından çıkaramamandaki asıl neden,onun kendini ilişkinizden çekmesi olmuş.Sen de bu yüzden çok kırılmışsın ve biraz da hırs yapmış görünmektesin.Belki şuanki duyguların ,aşk gibi gelebilir ama bir süre sonra sen de öyle olmadığının farkına varabileceksin.İlişkiniz zaten, tanıma aşamasında sonlanmış bir ilişki.BU kişi seni hem fiziksel olarak,hem de kişilik olarak beğenmiş görünmekte.Fakat bu kişi ,kişilik olarak kararsız,duygularında yoğunlaşamayan bir insan.Hayatında aşk istemekte ama ciddi bir ilişki yaşamak için de ,kendini hazır hissetmemekte.Seninle görüştüğü sıralarda,bu konuyu enine boyuna düşünmüş.Ve senin ,abiyane tabirle ;takılma amaçlı bir ilişki yaşanmayacak bir bayan olduğunu düşünmüş.Sana bir gelecek sunamayacağını düşünerek ,daha fazla zaman kaybetmeni istememiş görünmekte.Yani ,özünde kötü niyetli bir insan değil.Seni insan olarak da sevdiği için,yarı yolda bırakılmayı haketmediğini düşünmüş.Çünkü kendisi ,uzun süre daha, ciddi ilişki düşünmemekte.Ve sen görüşmediğiniz süreçte ,onun başka bayanlarla iletişim halinde olduğundan şüphe etmişsin.Onun hayatında ,net olarak bir ilişki durumu hissetmedim.Ama sosyal medya gibi ortamlardan ,iletişim halinde olduğu bayanlar olabilmekte.Kumral,ela ya da açık kahve gözlü,minyon tipli bir bayanla iletişimleri var.Daha sonra sıklaşabilir bu iletişimleri ama o bayanla da ilişkisini ,yürütemeyecek görünmekte.Sen bu kişiye adım atmayı, kendine yakıştıramamaktasın.Ancak ondan adım gelirse,görüşmeyi düşünmektesin.Ondan yana haberler gelebilir.Ama bu haberler ,daha çok hal hatır sorma şeklinde olabilecektir.Şuan senin için bu süreç üzüntülü olsa da,yakında geçecek üzüntün.
geysunun geçen yıl baktığı falımdan bir kesit :)
hep olumlu yorum yapıyor demişsiniz ama falım gayet olumsuz bir fal olmuştu. ve şimdi fal tarihine baktığımda soru cevap sonrası vade sorduğumda tamda belirttiği vade içerisinde bana hal hatır sorduğunu helallik istediğini hatırlıyorum. zamanıda tutturduğunu kardeşimin mezuniyet törenine gidiyordum 16- 17 si gibiydi mayısın vadeyide tutturmuş diyelim 1 hafta erken olmuş mesela bunu şimdi farkediyorum..benim bu alanda tek tavsiye edebileceğim GEYSU diyorum.
.......
geçen yıl
tek bir sorum olacak bu kisiden haberler gelecek dediniz ya , bir zaman belirtmeniz mümkün olur mu? diğer söylediklerini tüm yorumlar şimdilik aklimin bir kenarında duruyor...tekrar çok teşekkürler ☺herseyin gönlünüzce olması dileğiyle ????
geysu
geçen yıl
Canım bu kişiden 2-3 hafta içinde haberler gelebilir.Çok uzak bir zaman hissetmedim.Az önce yazmayı unuttum.Senden uzaklaşması başka bir bayan etkisinden değil,bunu hissetmedim.Bu şekilde düşünüp de kendini üzme.Yalnızca hayatında ciddi ilişki istemediğinden,çekmiş kendini.Ben teşekkür ederim.Amin canım senin de herşey gönlünce olsun.Güzel haberlerinde tekrar görüşmek üzere ,sevgiler :)
inşallah güzel şeyler söylervaay hem baya detaylı yazmış hem de sanıyorum nokta atışları yapmış, e vade bile nerdeyse tutmuş daha ne olsunçok teşekkürler canım bizle paylaştığın için valla inşallah güzel şeyler söyler de ben de sevinirim ya da olumsuzsa da bilir yoluma bakarım üzülsem de çok sağolll
6 yıl sonra dönen var kızlar :) hoş, dönmese çok daha iyiydi ama eğer yaşanması gereken şeyler varsa üstünden seneler geçse bile oluyor.
Yok mu artiran ahahah6 yıl sonra dönen var kızlar :) hoş, dönmese çok daha iyiydi ama eğer yaşanması gereken şeyler varsa üstünden seneler geçse bile oluyor.
Yok mu artiran ahahah
yaaa lise aşkı olayı çok tatlııı:)):):):):))lise aşkının geri dönüp evlenme teklifi etmesi geçerli olursa 17 yıl birde 2009 daki erkek arkadaşımın 2017 de tekrar görüşmek istemesi aklıma gelenler bunlar
ve elbette ki her giden bir gün geri döner ..
6 yıl vay be :))
Karakterini kaybetmiş :))Ne 6 sene sonra mi, yolunu mu kaybetmiş:)
Karakterini kaybetmiş :))
Canim iyiyimmm sen nasilsinkimler buradaymış nasılsın :) .. benim bi kaç haftadır kafam karışıkta önerebileceğin yani senin memnun kaldığın bi yorumcu varmı hazır denk gelmişken sorayım ..
yaaa lise aşkı olayı çok tatlııı:)):):):):))
Benim 10 yıl evvelki sevgilim aramıştı geçen yıl Merkür Retro'da.. O zamanlar Asistan'dı..Ne dedi geri dönünce ya :)
Aslında evlenecek kadar çok sevdiğini ama o zamanlar ergen olduğunu, karakterinin oturmadığını falan filan... :) sonradan gördüm ki oturacak bi karakter bile kalmamış :))Ne dedi geri dönünce ya :)
Canim iyiyimmm sen nasilsinaçıkcasi uzun zamandir fal baktirmiyorum bıraktım topici okumaya ara sıra bakiyorum bir tavsiye veremeyecegim
Her sey nasil gidiyor ? :) gelisme var mi
Bende ask anlaminda bisi yok hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?