tellwe.com'da bakılan fallar!

peki sizce okudugu akil sizinki mi yoksa bilgilerini verdiginiz karsi taraf mi ? onemli olan o tabi bizde kendi dusuncelerimizi biliyoruz yoksa :) teyit ettim dediginiz icin soruyorum benim oyle bir sansim yok maalesef.
Ya bu konuya tam bişey diyemiyorum. Çünkü ben karşı tarafın ne hissettiğini yaşamını çok iyi analiz ederdim ayrıyken yaşadığı her şeyi Geysu derdi bana okurken "a evet bildi" derdim. Sonra o dönem bi kaç kişi daha beyin okuyor deyince bu kanıya varmıştım. Ama şu da var o kişi için şöyle şöyle bir kızla görüşüyor ama şu sebepten görüşmeleri bitecek dediği olmuştu bir kaç kez. verdiği tarif harfler doğruydu görüşmeleri o sebepten bitmişti.

Ayyy cok sevindim asil kahraman doncek dedi ve döndü yani :)) ya benim de bir mahkeme olayim var orasi olumsuz ama asil kahramanla ilgili suan olumsuz sabredersen olumlu diyor .

Ben bir falda artık şey demiştim "2-3 hafta diyorsunuz ama çok zaman geçti" Geysu da bana "bu adam sana hep adım atmak istiyor ondan vade yakın çıkıyor demek ki son anda vazgeçiyor ama er ya da geç o adım gelecek" sonra sormuştum dönünce.. ara ara merak ettim aramak istemiş demişti..

Yorumlara bakilirsa oyle herkese olumlu konusan birisi degil :)

Asıl kahramanlarla alakalı olumlu kounşuyor bence

Sıfır iletişim ile geçen 1.5 yıl.. Şunu anladım ki karşı tarafın hayatında bir iz bıraktıysanız ve o iz ona yakıştıysa buna alıştıysa, kimseyle olamayacağını anlayıp er ya da geç dönüyorlar.. (karşı taraftan duyduğum bir laf)

ya asıl kahramanla olumlu konuşmadığı durumlarda var bana 2 ay vade vermiş üstelik gecikmezse diye de not düşmüş ya biraz da bakış açısı mı ne 3 hafta önce aa ne güzel diyordum şimdi falı tekrar okudum 2 ay belirsizlik ne kopma ne birleşme sonrada zamanla oturacak taa yaza ailesiyle tanışıcaksın diyorr peeehhh...

Eger oyleyse valla cok uzulurum yaaa. Bence ileriye donuk kahramanlar icin olabilitesi var gibi gibi (kendi gorusum )

Geri doner ama hala eskisi gibi sorumluluk sahibi olacak mi orasi tartisilir

capella79 be ncarenot hatunlar arka arkaya gelmişsiniz, ee falcı da önerin bari . Hani şöyle çıkanından olsa tadından yenmez.
capella79 fal topiğinde, “ Retrolarda fal baktırmayın, mutluluk içimizde “ eksenli şeyler yazıp sektöre darbe vurma demiş philly ..

Cancağızım bakma topiklerde gezdiğime son 1 yıldır online fala itibar etmiyorum..
Promosyon hediye kredi falan işte.. hep de iş sordum.. ilişkim normal seyrinde..
Buğra ya attım.. herşey güzel olacak kıvamında bir yorumdu.. nokta atışı yoktu..
Binnazda çok kredim birikmişti.. Nehir severim ben orada.. iş ile ilgili bir dediği çıktı.. diğerlerinin zamanı var..
Lina Marry vardı binnaz da. İngilizce uygulamada.. sorudan yazmış birşeyler.. beğenmedim..
yazılı fal tercihim değil aslında..
Ama orada Meral Ateş diye birine rastgele atmıştım.. ucuz diye.. şimdi sen sorunca okudum onu da evet iş ile ilgili dediği bir şeyi yaşamışım..çok da spesifik bir olay tarif etmiş..
Falın bakıldığı tarihte konusu dahi olmayan... isim vermiş, isimler tutmasa da harfler yurtdışındaki bağlantımda var..
İstersen falı özelden atarım.. kendin karar verirsin..
Paralı 2 falım var.. biri medyum çetin ıhhhh brğenmedim.. diğeri geysu.. anlık durumlarda yine iyiydi.. o kadar bende..

Aslında olumsuz da değil zamana bırakmış gibi duruyor bakış açısı olabilir sen artık umutsuz bakıyorsan olaya. Olsun yaza bişey kalmadı geç olsun güzel olsun

çetin iade etmiş bana..hoş değil ama en azından dürüst davranmış..yani 15 kredilik falcı arayşım sürüyor öneri varmı?

Yüzümüze İstanbul'da var mı baktırdığın ve memnun kaldığın?

Aslında olumsuz da değil zamana bırakmış gibi duruyor bakış açısı olabilir sen artık umutsuz bakıyorsan olaya. Olsun yaza bişey kalmadı geç olsun güzel olsun
Olumsuz olumlu oyle dalgalaniyorum iste sagol canim iyiki varsiniz

Teşekkür ederim cümleleriniz bana çok iyi geldi... Ruhunuza sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…