tellwe.com'da bakılan fallar!

Tempusa baktirdim ben geri donmez baska biri var zaten bekleme dedi çoktum yaaa cikmaz insallah

Tempusa baktirdim ben geri donmez baska biri var zaten bekleme dedi çoktum yaaa cikmaz insallah
Bu mesajı yazarken kendı kendıme guldum...dedım kı kımbılır sonrasında haangı baska ısımle gıttım aynı falcıya bır de burada "ooo superdı" yazdım....

Eskıden yemın ederım fosforlu pembeydı, ya baktı racon degıstı olumsuz konusmaya basladı ya da artık doğru soylemeye....Eskı tempus fallarımdan bırını ozelden sana gondereyım yazım bıcımı hala aynımı,soylersın bana çok merak ettım....

Korkunçtu iade etti çok şükür

ben burda bana ve arkadasıma baktığını söylemiştim bana olumlu arkadaşıma olumsuz konuşmuş en az bende senin kadar merak ediyorum söylediklerinin olmasını cok isterim ama dediğim gibi resmi bir işten haber dedi onu bir hafta dolmadan yaşadım. binevs eskiymiş ya acaba aramızda eskiden baktırıpta cıkanlar var mı? bu arada ben ve arkadasım kahve yollamıstık ama zaten kartlarla destekliyor tarzı o şekilde

binevs büyük harflerle ama falı kısa değildi bende sadece ani geçiişler yapmış biraz karmaşık ama dikkatli okuman gerekiyor

binevs büyük harflerle ama falı kısa değildi bende sadece ani geçiişler yapmış biraz karmaşık ama dikkatli okuman gerekiyor
Eskı yazılarda MissCherry cok begenmıs,çıktımı dıye sordm,baktı ama o hesabına gırıs yapamadıgı ıcın bırsey dıyemedı....

Anda superdı,Ustunkoru soruma o kadar nokta atıslı cvp verdıkı hayret ettm ama benım kendı durumum...Benım ıcım sogudugu ıcın cok sacma gelıyor bırseylerın olumlu olacak olması...Buyk harfle yazyor ama aynı cumlelerı tekrar etmıyor ve kısa degıl,ben kısamı demısım...yanlıs demısım o zaman...

bana da aynı sekilde ama arkadasıma da sonunun olmadığını söylemiş sanırım pembeci değil :) belki olmaz dediklerimiz de olabilir :)

Aynen geysuda kac gundur siradayim. Benden once atanlarda geri cekmedi valla . Bekliyorum

ben de geysu bekleyenlerdenim. kaç kişi var şu an acaba

geysu ben de son bi ek soruyla fal açmıştı söylediği süre geçti dediği olmadı

Bugün çok konuşulmuş, ben de Binevs'e atanlardanım ama beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Şu anki durum drğerlendirmesi bana uymuyor. Bu değerlendirme üzerinden yürümüş ama temel çürük olunca üstüne kurulanların da olasılığı yok bence.

banuyılmazla binevs aynı seyleri söylüyor bana hiç şaşmıyor banuyılmaz o yüzden ben binevs i de sevdim

Burada benim sık sık söz ettiğim bir falcı grubu var. Esrarengizler de bu grubun içinde. Bakınca yan yana dizildiklerini göreceksin. Efsunine de var bunların içinde Zanfira da var. Yine bunların içinde hisli biri/birileri olabileceğini de yazmıştım aylar önce ve kesin var. Ben en son Efsunine'yi özellikle denemek istedim. Bana dediği tarihte görüşme oldu ama olumsuz sonuçlandı kendisine göre bu tarih başlangıç iken bir ilerleme olmadı. Sonu dediği gibi olmasa da görüşme tarihi haftasını 12 den nasıl vurduğuna halen şaşkınım. Daha sonra farklı hesaptan tekrar denemek istedim ama iade etti. Bunlar pro. olduğundan kredi yüklenen numaradan ya da bir şekilde aynı kişileri tesbit edebiliyorlar anladığım kadarıyla. Ardından Zanfira da iade edince onun da gruptan olduğunu yazım şeklinden anladım. Enerjim düşük yazıp sonra bir başka falı yorumladığını gördüm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…