- 11 Eylül 2017
- 957
- 1.683
- 113
- 39
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.461
Geri doner ama hala eskisi gibi sorumluluk sahibi olacak mi orasi tartisilir
Nasıl yani bir ay mi sürdü yorumlamasiBir ay önce fal atmıştım İlkay’a dün yorumlamış unutmuşum bu kadar zaman geçince geçmişi iyi bilmiş. Bakalım gelecek ne gösterir?
olmuyorlar aynı tas aynı hamam , adam zaten bizi mutlu edecek olsa dengesiz davranışlara bulunup araya zamanı sokmaz kalp kırıklığını sokmaz ki..
Aynen canımm..Baştan nasıl başlarsa öyle devam ediyor....olup olmayacağı belli aslında süreçteolmuyorlar aynı tas aynı hamam , adam zaten bizi mutlu edecek olsa dengesiz davranışlara bulunup araya zamanı sokmaz kalp kırıklığını sokmaz ki..
Evet bence de bilmiyorlar fazla karşı tarafın düşüncesini merak ediyorum ben.Zumra sesli mi bakıyor canım.birde kac liraya bakıyor.Şu tellwe dekiler cok övünmüş burda baktirdim bana hic birsey bilememisler ne tespitler ne karsi taraftaki düşünce durum hic birsey bir tek binnazdaki zumra şaşırttı beni karsi tarafi iyi soyledi de benim ile ilgili bir durumu soyledi şok oldum ve ilk defa bir falci bildi yani karsi durumun duygulari falan bilmiştir ozaman diye dusunuyorum
evet sesli bakiyor ve ben indirim oldugunda almistim 30 euro ya 1500 kredi idi sanirim pahali ama deydi, sende bi dene , lira ile ne kadar olur bilemiyorum yaparsan bana ozel mesaj ile soyle :)Evet bence de bilmiyorlar fazla karşı tarafın düşüncesini merak ediyorum ben.Zumra sesli mi bakıyor canım.birde kac liraya bakıyor.
Uygulamadan alıyorsan pahalı oluyor normal tarayıcıdan gir siteye 10 kredi 10 tlKızlar telwede kredi alma sistemi değişmiş mi? 10 kredi 18 lira
kız niye pasif olmuş hesabın teşekkür edecektimmmBinevs yada Eveline’i bir dene istersen. Benim hoşuma gitti ikisininde yorumları
Muhtemelen pembeci değildir çünkü bana olumsuz konuştu.Ama sorduğum konu olumlu sonuçlanmak üzere yani falının patlayacağını düşünüyorum.Büyük harflerle yazılı ve kısa bir fal olmuş.Falında bildiği bir şey olmadı.Açıkçası beğenmedim.bu arada binevs'e pembeci diyecek arkadaş varsa şimdi tam sırasıya konuşsun ya da sonsuza kadar...
biraz kısa ve kendi durumum için doğru olamayacak kadar olumlu buldum hemen kıllandım ama durum için söylediği şeyi ben mi söylemiştim acaba nerden bilmiş falan oldum, hiç çıktığı ufak tefek şeyler olduğu oldu mu kızlaaar?
Mılletı bu konuda yıllar sonra kudurtan benım daha cıkan bır sey olmadı ama Bınevs 2 vade demıstı....1 vade gıttı,kaldı 1 vade daha....Net sonuçç o zaman guncellenır tarafımdan:)bu arada binevs'e pembeci diyecek arkadaş varsa şimdi tam sırasıya konuşsun ya da sonsuza kadar...
biraz kısa ve kendi durumum için doğru olamayacak kadar olumlu buldum hemen kıllandım ama durum için söylediği şeyi ben mi söylemiştim acaba nerden bilmiş falan oldum, hiç çıktığı ufak tefek şeyler olduğu oldu mu kızlaaar?
Sen de aynı benım gıbıymıssın anaaa,hala mı unutmadın? Boşver Selızay'ı...Anda ıyı,yakın vadede tutan 1-2 sey olmus ama gelecek cık....cık....cık....Hıc yolunu gözleme,artık burada yazmayan bır uyenın Selızay falını ve kızın durumunu bılıyorum,aynı benım yukarıda anlattıgm gıbı...Lamia 5 yıl önce girmiş en son yine fal atsakta döneceğini sanmıyorum.
Selizay’ı yokluyorum ben yine ara ara en son dört ay önce girmiş bence bir umut var
Aaa hadi ya artık yollayıp yolunu gözlemiyorum o zamanSen de aynı benım gıbıymıssın anaaa,hala mı unutmadın? Boşver Selızay'ı...Anda ıyı,yakın vadede tutan 1-2 sey olmus ama gelecek cık....cık....cık....Hıc yolunu gözleme,artık burada yazmayan bır uyenın Selızay falını ve kızın durumunu bılıyorum,aynı benım yukarıda anlattıgm gıbı...
Sen ne ara bıze küsüp uyelıgını askıya aldırdın da sonra döndun? Gıtme öyle,arıyoruz işte seni,yoklugun bellı oluyor bayan Snoppy:) Yenı avatarın cok sırın bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?