tellwe.com'da bakılan fallar!

Bir ay önce fal atmıştım İlkay’a dün yorumlamış unutmuşum bu kadar zaman geçince geçmişi iyi bilmiş. Bakalım gelecek ne gösterir?

Şu tellwe dekiler cok övünmüş burda baktirdim bana hic birsey bilememisler ne tespitler ne karsi taraftaki düşünce durum hic birsey bir tek binnazdaki zumra şaşırttı beni karsi tarafi iyi soyledi de benim ile ilgili bir durumu soyledi şok oldum ve ilk defa bir falci bildi yani karsi durumun duygulari falan bilmiştir ozaman diye dusunuyorum

Evet bence de bilmiyorlar fazla karşı tarafın düşüncesini merak ediyorum ben.Zumra sesli mi bakıyor canım.birde kac liraya bakıyor.

Evet bence de bilmiyorlar fazla karşı tarafın düşüncesini merak ediyorum ben.Zumra sesli mi bakıyor canım.birde kac liraya bakıyor.
evet sesli bakiyor ve ben indirim oldugunda almistim 30 euro ya 1500 kredi idi sanirim pahali ama deydi, sende bi dene , lira ile ne kadar olur bilemiyorum yaparsan bana ozel mesaj ile soyle :)

Hazır foruma gırmısken yazayım....Telweye Tempus DENEN FALCI YENIDEN GELMIS.....AIN-GECMISI SUPER BILIR...GELECEK DAIMA PEMBECIDIR VE ASLA ASLA VCIKMAZ......

Eskıden o kadar cok FAL GOndermıstımkı.....Iyı bılırım....Onun dedıklerı cıksaydı burada olmazdım hala,evlı-mutlu-cocuklu olurdm:)

Bu arada eskıden İmparatoriçe denen kısıyle aynı oldugu söylenırdı TelweCfede...Imparatorıce o donem hıc falıma bakmamıs daıma ıade etmıstı.....Tempus ıse hep bakmıs.....ve hıc cıkmamıstı.....Isteyen yıne de baktırsn,demesem ıcımde kalırdı. Yenı, bu nasıldır dıye merak edenler olacaktır dıye not olarak ekleyıp gecıyorum.

dün yorumum geldi binevsten. binevsin iskambili güzeldi. yani gelecek için bana olumlu konuştuğundan ben çok imkansız gördüm ama anda gayet isabetli. umarım daha önce çıktığı olmuştur

bu arada binevs'e pembeci diyecek arkadaş varsa şimdi tam sırası ya konuşsun ya da sonsuza kadar...
biraz kısa ve kendi durumum için doğru olamayacak kadar olumlu buldum hemen kıllandım ama durum için söylediği şeyi ben mi söylemiştim acaba nerden bilmiş falan oldum, hiç çıktığı ufak tefek şeyler olduğu oldu mu kızlaaar?

Muhtemelen pembeci değildir çünkü bana olumsuz konuştu.Ama sorduğum konu olumlu sonuçlanmak üzere yani falının patlayacağını düşünüyorum.Büyük harflerle yazılı ve kısa bir fal olmuş.Falında bildiği bir şey olmadı.Açıkçası beğenmedim.

Mılletı bu konuda yıllar sonra kudurtan benım daha cıkan bır sey olmadı ama Bınevs 2 vade demıstı....1 vade gıttı,kaldı 1 vade daha....Net sonuçç o zaman guncellenır tarafımdan:)

Ama bana da pembecı gelmıstı,olması zor ve artık gonulsuz oldugum seyı olacak dıye yazmıstı....Ama anda,dusuncemde olan seylerı cok ıyı bılmıstı....

Evet Bınevs buyuk harf ve kısa yazıyor eskılerden Lamia da öyle yazardı....Keske Lamia olsaydı....Delırecegım nerede bu kadın....Ilk falım ve en ıyı falımmıs.....Yılları görmus kadın....Yok onun gıbısı...

Lamia 5 yıl önce girmiş en son yine fal atsakta döneceğini sanmıyorum.
Selizay’ı yokluyorum ben yine ara ara en son dört ay önce girmiş bence bir umut var

Lamia 5 yıl önce girmiş en son yine fal atsakta döneceğini sanmıyorum.
Selizay’ı yokluyorum ben yine ara ara en son dört ay önce girmiş bence bir umut var
Sen de aynı benım gıbıymıssın anaaa,hala mı unutmadın? Boşver Selızay'ı...Anda ıyı,yakın vadede tutan 1-2 sey olmus ama gelecek cık....cık....cık....Hıc yolunu gözleme,artık burada yazmayan bır uyenın Selızay falını ve kızın durumunu bılıyorum,aynı benım yukarıda anlattıgm gıbı...

Sen ne ara bıze küsüp uyelıgını askıya aldırdın da sonra döndun? Gıtme öyle,arıyoruz işte seni,yoklugun bellı oluyor bayan Snoppy:) Yenı avatarın cok sırın bu arada.

Aaa hadi ya artık yollayıp yolunu gözlemiyorum o zaman
Vallahi bilerek bir şey yapmadım kısa bir süre cezalandım diyelim

Esrarengizlerden yorum alan varmı? Eski fallarımı okudum su falı baktırmışım eski sevgilin şu zamanda gelecek ama yapamicak 2 ay sonra gidecek demiş kontrol ettim ve tarihleri tutturmuş. Ne gelmesini bekliyodum nede gitmesini şaşırdım. Gerçi ondan sonra yine barıştık ayrıldık ama o zamanı iyi tutturmuş. Baktıran varsa çıkan çıkmayan yazın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…