- 25 Ağustos 2015
- 524
- 843
- 53
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.581
peki geysunun söylediklerinin doğru olduğunu teyit etme şansınız var mı? yani genelde durum analizi yapıldığında karşı tarafın hislerinden falan bahsediliyor ama çoğu zaman biz duyup inanıyoruz ama asıl öyle olup olmadığını bilen yok :) o açıdan sordum acaba teyit edebilme şansın var mı olay durum neyse diyeMerhaba son kez fal baktırmak için şansımı geysuda denedim ilk falımdı ve durumum ilk defa bu kadar karışıktı merak ettiğim çözemediğim o kadar çok vardı ki...
falı okumaya başladığımda tüm soru işaretlerim bitmiş oldu ve aldığım cevaplar çok mantıklıydı emin olamadığım şeylerden emin oldum .
3 kez soru sordum hepsine özenle cevap verdi (ki en çok bunu sevdim)
falı çıkar yada çıkmaz tek istediğim anlık durumu bilmekti ve öylede oldu .
bu arada en kısa vade benim sanırım çünkü 10 gün içinde dedi bakalım kısmet
ben tarot attım tavsiye ederimAhahaha yoksa biz dagiticaz yada dagittik zaten , geysuya tarot mu kahve mi atmistin canim
Ahahaha yoksa biz dagiticaz yada dagittik zaten , geysuya tarot mu kahve mi atmistin canim
Merhaba son kez fal baktırmak için şansımı geysuda denedim ilk falımdı ve durumum ilk defa bu kadar karışıktı merak ettiğim çözemediğim o kadar çok vardı ki...
falı okumaya başladığımda tüm soru işaretlerim bitmiş oldu ve aldığım cevaplar çok mantıklıydı emin olamadığım şeylerden emin oldum .
3 kez soru sordum hepsine özenle cevap verdi (ki en çok bunu sevdim)
falı çıkar yada çıkmaz tek istediğim anlık durumu bilmekti ve öylede oldu .
bu arada en kısa vade benim sanırım çünkü 10 gün içinde dedi bakalım kısmet
ya benim tarotta attığım fallarda tellwede falan anlamadığım şeyler var, örneğin seçtiğim kartlara bakıyorum. kartların anlamıyla bana verilen yorumlar arasında hiç alaka yok, tamam kartları yorumlamayı zaten bilmiyorum ama belli kartların da belli anlamları var acaba sırf kandırılıyo muyuzKizlar ayni durum icin insatgramdan birine fal baktirdim. Burda yazmayayim. Bana pek olumlu konusmadi. Tekrar baslayacaksiniz ama snradan seni yariyolda birakacak tekrar ve sen agir bir bunalima gireceksin dedi. Karsidaki cocukta bitiyo is dedi. Ben zaten suan bile bunalim mod yani moralimi cok fazla bozdu ya. Belki gercektir ama ne bileyim ben uzuldum. Ama gidis olarak geysu ile benzer seyler soyledi
Chitraya da baktirmistim o donemde dedikleri cikmadi.o zaman chitra nasıldır, çıkar mı falları? ve ne baktırıyorsunuz diye soruyo ve susuyorum
Kizlar ayni durum icin insatgramdan birine fal baktirdim. Burda yazmayayim. Bana pek olumlu konusmadi. Tekrar baslayacaksiniz ama snradan seni yariyolda birakacak tekrar ve sen agir bir bunalima gireceksin dedi. Karsidaki cocukta bitiyo is dedi. Ben zaten suan bile bunalim mod yani moralimi cok fazla bozdu ya. Belki gercektir ama ne bileyim ben uzuldum. Ama gidis olarak geysu ile benzer seyler soyledi
ya benim tarotta attığım fallarda tellwede falan anlamadığım şeyler var, örneğin seçtiğim kartlara bakıyorum. kartların anlamıyla bana verilen yorumlar arasında hiç alaka yok, tamam kartları yorumlamayı zaten bilmiyorum ama belli kartların da belli anlamları var acaba sırf kandırılıyo muyuz
peki geysunun söylediklerinin doğru olduğunu teyit etme şansınız var mı? yani genelde durum analizi yapıldığında karşı tarafın hislerinden falan bahsediliyor ama çoğu zaman biz duyup inanıyoruz ama asıl öyle olup olmadığını bilen yok :) o açıdan sordum acaba teyit edebilme şansın var mı olay durum neyse diye
İnstagramdan kime baktırdınız acaba naktaya mı?
ya benim tarotta attığım fallarda tellwede falan anlamadığım şeyler var, örneğin seçtiğim kartlara bakıyorum. kartların anlamıyla bana verilen yorumlar arasında hiç alaka yok, tamam kartları yorumlamayı zaten bilmiyorum ama belli kartların da belli anlamları var acaba sırf kandırılıyo muyuz
Merhaba kızlar dün akşam reelde fal baktirdim.kabus gibiydi.kadin kağıtlara bakmıyor resmen onlar öyle söylüyor dedi.ve dedikleri o kadar kotu şeylerdiki tam yeni toparlanmıştim.sevdigim adam ile ilgili boyle çok buyuk seyler dedi.bunlari nasıl söyleyebiliyor yazamicam şeyler.kafam allak bullak oldu.bakan kişi azeriydi.azeriler iyi fal bakar mı?
Antakya da canım evinde baktı.uyumluydu benim ile ilgili dedikleri onun bana nasıl davrandığı uyumluydu.teyit edemediğim onun hakkında soyledikleri çok kotu seyler çok kötü kabustayim halen.Nerede ve kime baktırdın ve diğer söyledikleri gerçeğe uyumlu muydu?
Merhaba kızlar dün akşam reelde fal baktirdim.kabus gibiydi.kadin kağıtlara bakmıyor resmen onlar öyle söylüyor dedi.ve dedikleri o kadar kotu şeylerdiki tam yeni toparlanmıştim.sevdigim adam ile ilgili boyle çok buyuk seyler dedi.bunlari nasıl söyleyebiliyor yazamicam şeyler.kafam allak bullak oldu.bakan kişi azeriydi.azeriler iyi fal bakar mı?
Canım haklısın da öyle boyle şeyler demedi takılmayacak gibi değil arkadaşıma da bakti görüştügun adam evlenmiş ayrılmış dedi bunu sana demiyor dedi bugün sormus adama evet demiş evlendim ayrildim 3 gün evli kaldim demiş.tatlım benim lütfen kafanı yorma bende bugün işimle ilgili ilginç bi durum yaşadım ve falcılara soramama rağmen bunu hiçbirisi öngöremedi yani fal sonuçta ve doğru değiller sadece bizim için süreç geçirmek onun dışında fallarda ki şeyleri yaşamış olsaydıkkkk .. bence eve gidip derin nefes al bi duş al ve sonra sakince gözlerini kapat o kötü enerjiyi düşünüp iptal de bi kaç sefer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?