tellwe.com'da bakılan fallar!

peki geysunun söylediklerinin doğru olduğunu teyit etme şansınız var mı? yani genelde durum analizi yapıldığında karşı tarafın hislerinden falan bahsediliyor ama çoğu zaman biz duyup inanıyoruz ama asıl öyle olup olmadığını bilen yok :) o açıdan sordum acaba teyit edebilme şansın var mı olay durum neyse diye

Sonuclarini buraya yaz canim olur mu :)

Kizlar ayni durum icin insatgramdan birine fal baktirdim. Burda yazmayayim. Bana pek olumlu konusmadi . Tekrar baslayacaksiniz ama snradan seni yariyolda birakacak tekrar ve sen agir bir bunalima gireceksin dedi. Karsidaki cocukta bitiyo is dedi. Ben zaten suan bile bunalim mod yani moralimi cok fazla bozdu ya. Belki gercektir ama ne bileyim ben uzuldum. Ama gidis olarak geysu ile benzer seyler soyledi

ya benim tarotta attığım fallarda tellwede falan anlamadığım şeyler var, örneğin seçtiğim kartlara bakıyorum. kartların anlamıyla bana verilen yorumlar arasında hiç alaka yok, tamam kartları yorumlamayı zaten bilmiyorum ama belli kartların da belli anlamları var acaba sırf kandırılıyo muyuz

Ben geysuya 6,7 ay evvel baktirmistim.
Cok merak edildigi icin yazma geregi duydum.
O ara benle ilgilenen birinin olmayacagini,ozelliklerini falan analiz etmisti.
Benle ilgili analizleri cok dogruydu ama bunu zaten biz biliyoruz.
Cocugun ic yapisini ogrenmedim hicbir zaman dogru mu dedi bilemeyecegim ama dedigi gibi de olmadi o kisiyle.
Fakat spesifik bir yer soyleyerek burada biriyle tanisacagimi onunla ciddi dusunecegimi de soylemis.
Verdigi tarih uzerinden aylar gecmis oyle bir durum yasamadim.

o zaman chitra nasıldır, çıkar mı falları? ve ne baktırıyorsunuz diye soruyo ve susuyorum

İnstagramdan kime baktırdınız acaba naktaya mı?

Ben bu yüzden kartlı atmıyorum tellwede, geysu için kahvede daha iyi sanki gibi yorumlar görmüştüm ben kdaha öncelerinde

Şöyle ki benim ondan değil ama bizzay duyduğum şeylerdi söyledikleri hatta o dönem sorunları bilsem de emin değildim ama sonrasında emin oldum .

bide şöyle bir şey var faldan 1 hafta sonra bir gelişme oldu ve onun bana dediği cümleyi söyleyip açıklamasını yaptı (doğruydu da )

ben artık anlık olaya bakıyorum fal olacak diye beklemiyorum hatta artık falda atmıyorum

Canim benim bildgim normalde falcinin sana fal bakarken kendi kartlariyla acilim yapmasi lazim.

Merhaba kızlar dün akşam reelde fal baktirdim.kabus gibiydi.kadin kağıtlara bakmıyor resmen onlar öyle söylüyor dedi.ve dedikleri o kadar kotu şeylerdiki tam yeni toparlanmıştim.sevdigim adam ile ilgili boyle çok buyuk seyler dedi.bunlari nasıl söyleyebiliyor yazamicam şeyler.kafam allak bullak oldu.bakan kişi azeriydi.azeriler iyi fal bakar mı?

Nerede ve kime baktırdın ve diğer söyledikleri gerçeğe uyumlu muydu?

Nerede ve kime baktırdın ve diğer söyledikleri gerçeğe uyumlu muydu?
Antakya da canım evinde baktı.uyumluydu benim ile ilgili dedikleri onun bana nasıl davrandığı uyumluydu.teyit edemediğim onun hakkında soyledikleri çok kotu seyler çok kötü kabustayim halen.

tatlım benim lütfen kafanı yorma bende bugün işimle ilgili ilginç bi durum yaşadım ve falcılara soramama rağmen bunu hiçbirisi öngöremedi yani fal sonuçta ve doğru değiller sadece bizim için süreç geçirmek onun dışında fallarda ki şeyleri yaşamış olsaydıkkkk .. bence eve gidip derin nefes al bi duş al ve sonra sakince gözlerini kapat o kötü enerjiyi düşünüp iptal de bi kaç sefer..

Canım haklısın da öyle boyle şeyler demedi takılmayacak gibi değil arkadaşıma da bakti görüştügun adam evlenmiş ayrılmış dedi bunu sana demiyor dedi bugün sormus adama evet demiş evlendim ayrildim 3 gün evli kaldim demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…