- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.701
Bız aynı seyı onlara yapsak acaba sanıye dusunurlermıydı.......Her ne hal ise Allah tez vakıtte senı de sana bu uzuntuyu yasatandan kurtarsın desem kızarmısın bana? Kızmazsın kızmazsn ne nıyetle dedıgımı emınım anlamıssındır.Ooo ayni sorundan muzdaripmisiz ben de suan kendimle catismadayim ama onun dusunmesi gerekirdi ben bunu yapsam deger mi diye ben dusunuyorum nasil affedicem diye dun gece bitse duygun dedim gece mis gibi uyudum niye acaba kendime affetmeliyim eziyetini cektiriyorum((
kızmam kızamam:):):) Allah bize yardım ediyor ve bence her ne oluyosa hayrımıza oluyor.eninde sonunda her şekilde kazanan biz olucaz.Bız aynı seyı onlara yapsak acaba sanıye dusunurlermıydı.......Her ne hal ise Allah tez vakıtte senı de sana bu uzuntuyu yasatandan kurtarsın desem kızarmısın bana? Kızmazsın kızmazsn ne nıyetle dedıgımı emınım anlamıssındır.
Bu arada sen her mesajında falsepetı Yagmur dıyordn,bayagı oluyor ona fal gonderdım ama yazmamıstm hazır bır ortak konudan gırıs yaptık,soyledım ıste...Delı dolu bır sesı var Yagmur'un. Sankı ahanda sımdı son perdeden gıtar calmaya baslayacak dedım bır an...Ama hıc de fena degıldı,topıkte neden begenılmemıs anlamadım. Hıslerı bayagı kuvvetlı. Senın yorumların "dur bakalım hele" dedırtmıstı...Yagmur bırsey demısmıydı sana bu konu hakkında olumlu veya olumsuz veya boyle bırseyı bılmısmıydı?
Az kaldi kiz vadeyekızmam kızamam:):):) Allah bize yardım ediyor ve bence her ne oluyosa hayrımıza oluyor.eninde sonunda her şekilde kazanan biz olucaz.
şuan yağmura kasım başı attığım falı 12345. kez dinliyordum valla ben de anlamıyorum ya yagmur bana hep biliyor ama zamanında 2 sene önce ısrarla seviyor dediği çocuk 1 sene beni gizli gizli takip edip yagmurun dediği tarihten 1 sene sonra şubatta dönmüştü.Şuanki çocukla ilgili hazirandan beri atyorum yine duygu durumlarını çok iyi biliyor.Şuani çocukla ilgili dediği şu; kasımın 2.yarısından sonra iletişime geçiceksiniz ve tam adıkonulmasa da bu konuşmalar olucak olmayacak deilo olumsuzdan olumluya konuşuyor ya şuanda sadece başarı var kafasında, seni seviyor ama şuan sana yoğunlaşmak istemiyor demiş.
Yagmurun zamanına bazen güvenip bazen güvenmeyeceksin.Ama ben hislerine tam güveniyorum ve yağmur ile geysu paralel şeyler diyor ve resmen birbirlerinin boşluklarını tamamlamış oldular yagmur daha geleceğe dönüktür benim için uzun vadeli psikolojik analiz yapar mesela şuan ailevi sıkıntısı olmayabilir ama eminim önümüzdeki zamanda olucaktır deneye deneye yağmurda bunu keşfettim.Geysu da inanılmaz düşünceye giriyor hiç bilinmeyen ayrıntıları söylüyor resmen ikisi birleşince çocuğun çorap rengine kadar öğrenmiş oluyorum
Doğa dan benceKızlar aşk konusu için gelecek odaklı baktırmak istiyorum. Mihrace mi, Doğa Dan mı, Şevdar Avaz mı? Nolur acil yardım edin
Bence de dogadan... ilk fali cikti ikincisi cikmadi bana gerciDoğa dan bence
Gelecek ve karşı taraf için dedikler çıkıyor mu?Bence de dogadan... ilk fali cikti ikincisi cikmadi bana gerci
Iste dedim ya ilkinde cikmisti vadesi de tutmustu ama 2.falda cikmadi dedigi hicbisey... ilk kez baktiriyosan denenebilirGelecek ve karşı taraf için dedikler çıkıyor mu?
Kızlar aşk konusu için gelecek odaklı baktırmak istiyorum. Mihrace mi, Doğa Dan mı, Şevdar Avaz mı? Nolur acil yardım edin
Çok mantıklı aslında ama ne bileyim ya, 4-5 kişiye baktırdım. İkna olmadımd şıkkı hiç biri gelecek odaklı sen yaşar tercihlerde bulunursun çok yüksek rakamları ve o fiyatlara değecek yorumcular değil yorumlarını almış birisi olarak yazıyorum ..
Çok mantıklı aslında ama ne bileyim ya, 4-5 kişiye baktırdım. İkna olmadım
Ilki cikmisti bende sonrasi patladi... bana da ilk fallar hep cikti galiba ya da attilar tuttu artik ole dusunmeye basladimDaha ucuz birilerine baktırmak daha mantıklı geldi şu an, tam vize dönemim odaklanamıycam yoksa. Okaliptüs hangi falda nasıldır?
Yok arkadaş ben falcımı bulmuşum,buldum.....Bakanları kenara aldım "Başbakan falcıyı" tepeye:).... daha da onu da merak ettm bunu da demem....Yeşilcıngene derım,gerısını sılerım....Fal bıttı benım ıcın dedım ama bugun seytan durttu,yesılcıngeneye bır ugrayayım dedım....3. farklı bır hesaptan gonderdım....Dıger hesaptan gonderdgm son falımın uzerınden 1,5 ay sonra adam dökturmus yıne....Karsı tarafın dusuncesını,son ayrılıktan sonra yaptıklarını....Ne bıleyım bır an elımde sıhırlı degnek tutuyormus gıbı hıssettm.
Düşündumde dedım ki ben bu adam veya baska bıryle evlendm ve enerjısı bana uyan ayrıca olumsuz gordugu herseyı soyleyen bır falcım var bır halt ettgnde gıdıp adamın yuzune "sen, ısmınde su harfler gecen,su tıpte bır kadınla neler yaptn bılıyorm" .... Tabıkı elde somut verı olmayınca adam kabul etmez ama bayagı da dıken ustu olur...Beter olsunlar...
ah yeşilçingene bana bakmadı bi defa gönderdim iade etti , oysa ne çok meraketmiştim yorumunu..
Yesilcingene'ye ne fali atmak iyi? Ben katina atmistim gecen sene ama sadece olasilik soylemis bir de karsi tarafin karakter ozellikleri pek baska bir sey yoktu falda.Yok arkadaş ben falcımı bulmuşum,buldum.....Bakanları kenara aldım "Başbakan falcıyı" tepeye:).... daha da onu da merak ettm bunu da demem....Yeşilcıngene derım,gerısını sılerım....Fal bıttı benım ıcın dedım ama bugun seytan durttu,yesılcıngeneye bır ugrayayım dedım....3. farklı bır hesaptan gonderdım....Dıger hesaptan gonderdgm son falımın uzerınden 1,5 ay sonra adam dökturmus yıne....Karsı tarafın dusuncesını,son ayrılıktan sonra yaptıklarını....Ne bıleyım bır an elımde sıhırlı degnek tutuyormus gıbı hıssettm.
Düşündumde dedım ki ben bu adam veya baska bıryle evlendm ve enerjısı bana uyan ayrıca olumsuz gordugu herseyı soyleyen bır falcım var bır halt ettgnde gıdıp adamın yuzune "sen, ısmınde su harfler gecen,su tıpte bır kadınla neler yaptn bılıyorm" .... Tabıkı elde somut verı olmayınca adam kabul etmez ama bayagı da dıken ustu olur...Beter olsunlar...
Selam enerjisi uymayana bakmıyor mu ? bende baktırmadım denesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?