tellwe.com'da bakılan fallar!

ah yeşilçingene bana bakmadı bi defa gönderdim iade etti , oysa ne çok meraketmiştim yorumunu..
bana baktı o donem aa biliyomu dedi hiçbişeyi çıkmamış ne o dönemde ne gelecekte.., ama ben hissetmiştim benden soguduğunu ve akabinde ayrılalaım demişti, çüngeneye o soğuma surecinde fal atmıştım, düz mantık sevmese yanında kalmaz yazmıştı , bişey kaybetmedin bence

Fal sepetinde kimler patladı acaba? Artık vadelere güvenim kalmadı da,en azından kimler anı bildi diye merak ediyorum. Bende baya kişiye attım orada,o yüzden sordum..

malesef buğra bey bende hiçmi hiç tutmadı 4 kez fal gönderdim
dediği vade geçti ne gelen var ne giden nede pişman olan .herkes hayatından memnun maddi rahatlama yaşayacaktım hı hı battım desem yeri:)

alex çok kısa özensiz sözde ben olumsuz konuşurum pat pat söylerim mantığında 4 dk lık bir yorumdu o kadar kötü ki dönmez yeni biri girecek wuww harika biri yok öyle biri vadesi geçti

derin hisler aman aman hissiyatsız sağlık kurumunda doktorla da yada teknisyen teknisyen tanışıp evleniyoruz:)bir yakınım için ay sonu hastanede tanışıyoruz filan:)
yorumcu zeus
aramaz yok dediği beyfendi ile görüşme oldu .tabi sonu hüsran gerçi ama oda beni2021 de evlendirdi .

fal sepeti tekrar uğramayacağımbir site

bu arada son bir yorumumu iletmek istiyorum okaliptus 49 ile akregöz aynı kişi olabilir mi net bir bilgim yok öyle düşündüm ss kaydından sanki sesler benziyor gibi idi.
çok özensiz bir yorum olmuş ben tekrar denemem amabelki gemiş konularda sizden de farkeden olmuştur

Buğranın bana analizleri iyi idi.. Karşı tarafın içinde bulunduğu durumu düşününce az çok yerine oturdu dedikleri.. İki vade verdi..
Alex kimsenin,daha önce söylemediği detaylar söyledi,yaklaşık 9 dklık bir yorum aldım.Açıkçası ben memnun kaldım..Vade verme taraftarı değil kendisi ama ben istediğim için belirttiği vade hemen hemen diğerleri ile aynı..
Belkide vade sarkabilir sende.. Ama tutan bişey olmadıysa ,an ile ilgili teyit edebileceğin ,bişey diyemem tabi.

Fal sepetinde benim için biten,ona attığım onca faldan sonra,yorumunu bile artık okumadığım,soru cevap kısmında,soruma göre yorumu değiştirdiği için Senanur Tan'dır..

Dık durusunu cok sevdımkı zaten hep dık ve dogru bır tavrın var Aniston. Cıngeneye 3. hesaptan gondermeye calısmamın nedenı "acaba cok yumusak mı anlatıyor durumunu dusunmem ıdı.... luciferr ile de paylastım Çingenenın dunku falını.
Ayrı oldugumuz surecte adam yıne "boş" durmamış ama Çingene yıne bunu yumusatarak söylemeye calısıyor. Mesela Sezgıselgucler tam 1 ay once dan dan soylemıs bunu... Bende falsepetınde bır suru fal baktırdım keza telwede vs.....bu kadar acık konusan cıkmadı,yok ılle bebelere nınnıler....Yeter da...

Cıngene bana ılk seferınde adamın hayatnda 1 kadın olabılecegını soyledgınde ona ınanmamıstım,haklı cıktı. Dıger hesapnı sevmedıtan ılk baktrdgmda da yenıden barıstgınızda "konuya ne kadar vakıfsın bılmıyorum ama adamın hayatnda etkılı olmus 1 kadın yuzunden barıstıktan hemen sonra,sorun yasayacaksınız ve uzayacak sorun"demıstı. Aynen de barıstıktan sonra sorunu bu yuzden yasadık....Bu dedıgı cıkınca yenıden fal attım ve durumu anlattm,o zaman bana "daha o vakıtler senın de bu duruma daır az bucuk da olsa suphelerın oldugunu gormustm" demıstı...Kı hakıkaten vardı, hatta ılk suphelendıgım an gecen mart ayında barısıp ılk kez cay ıcmeye gıttgmızde ona gelen 1 telefonu yanımda acmadı ta gıttı yolun dıger karsısına....Benım yanıma geldıgınde de "kapıcı aradı-boya lazımmıs vs" dedı.....Kıcı kırık kapıcı ıcın demıstm onca mesafe oteye gıtmesıne gerek yoktu, gelen dıger telefonları yanımda acıp bunu o sekılde cvplamasından zaten dırek huylanmıstm,ekstradan huylandıgım seyler de olmustu o gun ama işte ınanmak ıstemeyınce....

Marttan berı baktırdıgım tum falları dılersen gondereyım sana....Şok olma ama....Çoğu anı bılmıs gerı kalan....mutlu son...Paranla baktırıyorsun demıssın haklısın tabıkı söz konusu bır alısverıs. Hıcbır falcının zerre umrunda oldugumuzu zannetmıyorum emınım dunyanın parasını verdıklerımız bır de arkamızdan "salaga bak bunun ıcın fal gondermıs" bıle dıyordur...Ama cıngeneye 25 tl verdm...Yagmura 40 tl...kı o da boynuzlarımın rengını soylememıstı bana...Bır de 150 tl verıp masal dınleyenler var...Ben mınık mınık kazıklanmayı sevıyorum,ufaktan cebım delınınce zannedıyorum kı o delık cebı hıc boşaltmayacak.... Ha uymasaydı da cıngenenın falı uymadı derdım,daha da gıtmezdım. Ben bana uyanı-cıkanı soyledım. Sana cıkmayabılır,baskasına cıkmayabılır....Ama artık falcıların para kaynagı gıtmesın,eksı notlar gelmesın dıye hep pembe panjur anlatmalarından tıksınıyorum

do

doğa hanım sürekli benim falımı iade ediyor burdaki yorumlara bakıp denemek istedim

üzülme lütfen bence sevinmelisin o kadar paran gitmedi diye ne diye üzülüyorsun dur doğa dan dan aldığım yorumu bulup atayım özelden hiç bir şekilde çıkmayan falını he ama tatlı kadın o ayrı hiç olmasa yorum tarzını görmüş olursun :)

Ben seni o kusmus hissini cok iyi anliyorum falcilardan ayri tiksindin adamdan ayri tiksindin ama ben dedimki falci yani bugun tutar yarin tutmaz afir tafir yapamaz sana , kimseye , ben onu ballamana kizdim icten ice sen benim gozumde degerlisin cunku ,cok lazimmis gibisinden zaten bak icimden tahmin etmistim falcidan once sen anlamis iste bi bok oldugunu falci da kalbur ustuyse akil okuyor ben de falcilarin toto kaldirmasindan biktigim icin yazdim sana aslinda sana bana hepimize ben de bazen "çok teşekkur ederim" falan yaziyorum.Sonra diyorum o dedi mi bana beni tercih ettigin icin çok sagol diye hemen bir denge cingene senle boyle konusyosa sen de o denkte konus diye dusundum.En dogrusunu sen bilirsin tabi haddim de degil.Benim kizginligim sana da degil :)

Çok önceden bana, falında sıkıntı var,canlı fala gel değip iade etmişti. Canlı falda da insan doğru düzgün konuşamıyor.. Bende gitmedim..
Fal kısa olsa da( iyi niyetli yaklaştığım için falcıya böyle düşünüyorum) dedikleri kısa öz ama doğru olabilir..? Karşı taraf ile aranda geçen olaya göre,kızgınlık olup olmayacağını ya da başka fal yorumlarında bu tarz kızgınlık,öfke anlamında yorum aldıysan ona göre değerlendirebilirsin.
Bende benzer yorum aldığım( kırgın,kızgın gibi..) için bu şekilde değerlendirdim,çünkü anlık durum teyit edemiyorum..

öfkelik bir durum yok benim beklentim en azından fal işini yapıyor iseler bir saygıları olmalı sanki rica minnet gibiler .karşılıklı bir alışveriş bir arz talep meselesi .tekrar baktırır mıyım asla

Selamlar ;

yeşilçingeneye fal baktıran arkadaşlara şunu sormak istiyorum aşk uyumunuza bakıp uyumlu değilsiniz yada şöyle bir yorumu var mı sizlere ? islami açıdan yapılan bir yorumdan bahsediliyor bilgisi olan varsa sevinirim.

Şartlı fal ne oluyor? Kısa ve ozensiz bakıyor Banu artık onceleri biraz daha iyiydi hayta soyledigi seyleri yasadım ama sonra inanılmaz kısa ve belirsiz yorumları oldu, artık atmıyorum.

Ben baktırdım uyumlusunuz dedi yani ebcet hesabıdır islami usul, herhalde verilen isimden bakıyor.

Ben baktırdım uyumlusunuz dedi yani ebcet hesabıdır islami usul, herhalde verilen isimden bakıyor.

Teşekkür ederim Lizyaa bende ilk defa fal baktırdım ona ama şu kafamı karıştırdı aşk olarak uyumlu evlilik açısından uyumsuzmuşuz buraya kadar tamam , ama fal sonunda bu adamı istiyorsan böyle davranmak gerek vs yazıyor ... Böylelikle olurmuş ilginç geldi açıkçası bana .

Bana da aynı şekilde yorum yaptı. Yesilcingene bence ornli biri iyi niyetli de bir yorumcu ben seviyorum ama çok fazla olasılık uzerinden ve soyle yaparsan boyle olur tarzında yorumluyor. Bilmiyorum ben biraz daha netlik istiyorum mesela gelecek mi yine gorusme olacak mı dedigimde senin davranışına bağlı, o guveni verirsen olur tarzı bir cevap almak istemiyorum her şey olasılı zaten ve bu olasılıklardan hangisi olacak diye fal atıyoruz.

Evet once ebced hesabina bakiyor isim dogum tarihlerinden. Bana da ask acisindan uyumlu evlilik acisindan uyumsuz demisti o da iliski olur hisler olur ama kadersel bag olmadigindan evlilik gibi hep eften puften sebeplerden iliski biter manasina geliyor demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…