tellwe.com'da bakılan fallar!

ya bana kızıcaksınız ama bakıyorum eski fallarıma bi türlü bulamıyorum, birisi bana bu yıl bitmeden haber alacaksın onla ilgili olumlu ama abartı bişey değil demişti ve hiç sallamadım çünkü ortak arkımız bile yoktu ama bi anda bişeylr oldu aldım da ama falcıyı hatırlayamıyorum :'(

Tüh, ben de umitlenmistim....
Aslında burda birçok kişi beğenir ama bende baktırdım fakat ne verdiği vadeler ne anlık analizleri hiçbiri tutmadı bende ve fazlasıyla pembe tablo çizdi.

Peki hayatında olan kişiyle ilgili söyledikleri tuttu mu
Hayatımdaki bir önceki kişinin maddi yönden kayba uğrayacağını söylemişti.
adam zengin oldu:)işleri mükemmel .sonra beklemediğimanda geleceğini söylemişti .beni engellemiş her yerden hayatta gelmez aylar oldu zaten .6 ay oldu ses yok işleri iyi kafası rahat .tutmadı yani

Hani hayatına yeni biri girecegini falan söylemiş ya ondan sordum

Kızlar ben falcıları vadeleri beklemedim.Aradım adamı, dedim "ben seni özledim.çok seviyorum seni" dedim. Barıştık. :)) o da özlemiş, o da benim aramamı beklemiş. Yani bunlardan medet ummadan kendi başıma derdimi çözdüm. Falcılara kalsa bekleyip duracaktık karşılıklı ikimiz de. Size de tavsiye ederim arayın,söyleyin :)

aşkta gurur olmaz hayırlısı olsun

aşkta gurur olmaz hayırlısı olsun
4 aydır yaşamıyordum. 6 yıllık ilişki çöp olup gitmişti.Kızım dedim kendi kendime, bu işi bitiriyosun artık. Ya herro ya merro :) deli cesaretiyle işte. Reddedebilirdi evet, gururumu da ayaklar altına aldım, belki yine bitecek ama en dürüst olduğum andı. Artık onun ne düşündüğü de önemli değil ama ben kendi anlımdan öperim :)

Helal olsun valla! Böyle cesaret örnekleri gördükçe çok mutlu oluyorum. Ben de zamanında aynısını yapmıştım falcıları beklesem hakkaten adam bana açılcak diye bekliyodum saf saf :) meğer yurtdışına yerleşme planları yapıyormuş,

Profil resmi var canım bir baksana çıkmış mi falı onu söylemedin :))
haı ben baktırmadımki hiç ben bugun eski mesajlarımı karıştırırken forumdan bir arkadaş bana yazmış ama uzakta görünüyormuş bugun aklıma geldi ölesine fal attım, hiç baktırmadım yani ben

https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam...Y7ymjGOLPUKo08yBHLqDWQ/DNnj1UEI1UewM5-AqHCANw

kızlar gezinirken böyle bir yazı okudum malesef tüm maddelere ohaa ben de ! diye tepkiler verdim sizi gerçekten çok seviyorum ama böyle de nereye kadar diyip radikal bir değişiklik yapıyorum belki 8 ay sonra gelip size neler olduğunu anlatabilirim sigarayı bırakmak için de bugün ilacı seçmiştim e hazır yeniayda var yeni başlangıç demek sizi Allah'a emanet edip bir süre kayıplara karışıyorum(dayanabilirsem) döndüğümde herkes hayatın 4 tarafından tutmuş olsun ve dengeyi bulmuş olsun bu da yeniyıl ve yeniay niyetim dualarımda olcaksınız :)

Güzel bir yazıymış. Gerçekten fallara çok fazla umut bağlıyor gibiyiz ya. Aslında umut bağlamasak da fal resmen bir bağımlılık. :) Fallara umut bağlamasak da bir süre sonra baktırmadan duramıyor insan adeta..

merhaba ben de burayı takip ediyorum tellwe de baktırdıklarımı paylasmak istedim
umarım sizlere faydalı olur .cunku bende sizlerden fayda gordum saolun hepiniz..

yesilcingene: 6 veya 7 kere baktırmısım. yorumlar dogru ama gelecek icin cok birsey soylemese bile tavsiyeleri ve dikkat edilmesi gerek yerleri dogru bilgilendiriyor. vakitleri bana cıkmadı. ama anı bildi cogu zaman. %75

geysu: iki kere baktırdım anı değil de cok yakın gecmisi algılayıp söylüyor bence. dedikleri ve vadeleri cıkmadı. %30

ellynore: ilk okudugumda hadı canım demistim ama soyledigi seylere cok yaklastım. kaderi bir de biz yonlendiriyoruz galba. dedigi gibi oldu %80

perseis: iletisim olcak ama sen baslatıcaksın demis aslında anlık bildigi seyler oldu ama sonuca bakarsanız bu sekilde iletisim olmadı kendisi aradı beni o yüzden tam cıkmamıs sayıyorum %40

banu yılmaz: ilk falı cıkmıs toplam 5 fal atmısım digerleri üstün koru fallarmıs. %20

chirta: anı olacakları bilmis vadesi bir hafta sarkmıs ( o kadar olur) ben memnun kalmıstım tekrar atmak istedim ama kendisi uzakta gozukuyor %80

herra: galiba simdi yok baska yere gecmis. birkac soyledigi oldu ama genel konu cıkmadı. aslında kotu bir falcı degil cunku cok yorum aldım zamanları da cıkmıstı %bir 70

kehanettin: bazı yerleri cok sert yazmıstı ama ona ramen yani fala sinir olmama ragmen süpriz bir sekilde cıkmıstı 2 kere attım. %65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…