- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.921
Peki hayatında olan kişiyle ilgili söyledikleri tuttu musaraylı hanım .
gelecekle ilgili bana yeni biri var demişti ekim sonu tanışacağın evlilik yolu açık olan ne evlendimm ne de öyle biri çıktı karşıma
Aslında burda birçok kişi beğenir ama bende baktırdım fakat ne verdiği vadeler ne anlık analizleri hiçbiri tutmadı bende ve fazlasıyla pembe tablo çizdi.
uzun zamandır fal gönderiririm kendisine .
İlk falından bu yana yaşanan sıkıntılar sonrası evleneceğimi söylemişti.
o beyfendi beni terketti.
kendi hayatında mutlu mesut .bende o umutlarımla o beyfendiye o kadar sarıldım bekledim umut ettim.
Gerçekten beklenti içinegirmek o faldaki birkaç sözcükle hayatını alt üst etmek bu olsa gerek .
Belkide çoktan umut etmek ten vazgeçip yeni bir yol çizecekken o beklenti yüzünden her şeyine adamın tamam dedik ve sonuç
hakkını yiyemem yine taracanın
kısa ayrılık dönemlerimizi bilmiştibarışma evrelerimizi .
işleri çok kötü gidecek batacak dediği beyfendi zengin oldu:)
Hayatımdaki bir önceki kişinin maddi yönden kayba uğrayacağını söylemişti.Peki hayatında olan kişiyle ilgili söyledikleri tuttu mu
bende çok ümitlendim zamanında artık göndermiyorum fal kendisineTüh, ben de umitlenmistim....
Hani hayatına yeni biri girecegini falan söylemiş ya ondan sordumHayatımdaki bir önceki kişinin maddi yönden kayba uğrayacağını söylemişti.
adam zengin oldu:)işleri mükemmel .sonra beklemediğimanda geleceğini söylemişti .beni engellemiş her yerden hayatta gelmez aylar oldu zaten .6 ay oldu ses yok işleri iyi kafası rahat .tutmadı yani
Merhaba kızlar; ben de tellwe ve binnaz ablada baktırdığım falları sizinle paylaşmak istedim.
Medyume 1 ; uzun sayılabilecek olumlu bir faldı.Nöbet faldı o yüzden beklemedim fazla da.Biraz pembe geldi ama uslübu çok güzeldi,nazik biri. Karşı tarafla ilgili karakter analizi tutarlıydı. 2 aylık vade vermişti süre dolmadı.
41 bakla; uzun ve detaylı bir faldı.emek verdiği belliydi. Genel olarak olumsuzdu. Kasım ayında gelişme olacağını söylemişti. Bunu bildi, dediği oldu. İhtimal zayıf olduğundan şaşırmıştım.karşı tarafı iyi analiz etmişti. Esas soruma 3lü vakit verdi süre dolmadı.Ayrıca karşı tarafla aramızda mesafe olduğunu da tek bilen oydu.
yulee;aldığım en detaylı en emekli faldı.Karakter analizi mükemmeldi. uslübu yaklaşımı dostçaydı,kibar ve ilgili biriydi.sorularıma 3lü vakit verdi.süre dolmadı.
artemis world; çok düşük bir ücretle bakıyor, özenli ve nazik biri, kahve falındaki sembolleri hisleri ile yorumladı.olumlu bir faldı, sorularımı cevapladı ama vade vermedi.
medyumece; orta uzunlukta olumlu bir faldı,vade vermedi,sorularımı cevapladı, kibar ve ilgili biriydi. o da faldaki sembolleri tek tek belirleyip sorularla yorumladı.alınan ücrete göre fazlasıyla emek vermişti.
taraca;orta uzunlukta çok olumlu bir faldı. 1,5 ay vade verdi.süre dolmadı.nazik ve kibar biri.durum analizi iyiydi.
geysu; enerjisinin düşük olduğunu söyledi,iade etti,daha sonra yeniden denmemi istedi,uslübu çok dostçaydı.Kibar ve düzgün biri.
yeşil çingene;enerjimiz uyuşmadığı için iade etti,yorum almayı isterdim.
Medyum Hestia; promosyon fal baktı bana, kartları yorumladı,bilgili biri,soru soramadığımdan genel yorum aldım. Promosyon fal için çok detaylı ve uzundu.Hisli biri olduğunu düşünüyorum.
Sentines; nisan ayına vade verdi,ora uzunlukta bir faldı. küçük bir konuyu bilmişti.
Aysun Kırdeniz;ilgili ve kibar biri net tarih verdi 6 ocak. kartları sorulara göre yorumladı.bilgili biri, uzun bir fal göndermişti.
Seval öztürkoğlu; 8 aralıkta bir görüşme gördü,genel olarak olumlu bir faldı. Uslubu çok yumuşak ve ilgili biri.
Bu isimlerin hepsinin gerçekten bakıp yorum yaptığını düşündüm,hepsi ismimle hitap etti. Yiramir ve geysu dan yorum almayı düşünüyorum.
Kızlar ben falcıları vadeleri beklemedim.Aradım adamı, dedim "ben seni özledim.çok seviyorum seni" dedim. Barıştık. :)) o da özlemiş, o da benim aramamı beklemiş. Yani bunlardan medet ummadan kendi başıma derdimi çözdüm. Falcılara kalsa bekleyip duracaktık karşılıklı ikimiz de. Size de tavsiye ederim arayın,söyleyin :)
4 aydır yaşamıyordum. 6 yıllık ilişki çöp olup gitmişti.Kızım dedim kendi kendime, bu işi bitiriyosun artık. Ya herro ya merro :) deli cesaretiyle işte. Reddedebilirdi evet, gururumu da ayaklar altına aldım, belki yine bitecek ama en dürüst olduğum andı. Artık onun ne düşündüğü de önemli değil ama ben kendi anlımdan öperim :)aşkta gurur olmaz hayırlısı olsun
4 aydır yaşamıyordum. 6 yıllık ilişki çöp olup gitmişti.Kızım dedim kendi kendime, bu işi bitiriyosun artık. Ya herro ya merro :) deli cesaretiyle işte. Reddedebilirdi evet, gururumu da ayaklar altına aldım, belki yine bitecek ama en dürüst olduğum andı. Artık onun ne düşündüğü de önemli değil ama ben kendi anlımdan öperim :)
Lambader olabilir mi. Geri döndüm falan yazıyor. Yanlis hatırlamıyorsam. Cıktı mi falıluna06 yı gören duyan bilen var mı en son hangi tarihte fal almış
Yok ya sanmiyorum bilemiyorumii nasil tespit edicez ya oyum diyip kandirirsaLambader olabilir mi. Geri döndüm falan yazıyor. Yanlis hatırlamıyorsam. Cıktı mi falı
Profil resmi var canım bir baksana çıkmış mi falı onu söylemedin :))Yok ya sanmiyorum bilemiyorumii nasil tespit edicez ya oyum diyip kandirirsa
haı ben baktırmadımki hiç ben bugun eski mesajlarımı karıştırırken forumdan bir arkadaş bana yazmış ama uzakta görünüyormuş bugun aklıma geldi ölesine fal attım, hiç baktırmadım yani benProfil resmi var canım bir baksana çıkmış mi falı onu söylemedin :))
Güzel bir yazıymış. Gerçekten fallara çok fazla umut bağlıyor gibiyiz ya. Aslında umut bağlamasak da fal resmen bir bağımlılık. :) Fallara umut bağlamasak da bir süre sonra baktırmadan duramıyor insan adeta..https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam...Y7ymjGOLPUKo08yBHLqDWQ/DNnj1UEI1UewM5-AqHCANw
kızlar gezinirken böyle bir yazı okudum malesef tüm maddelere ohaa ben de ! diye tepkiler verdim sizi gerçekten çok seviyorum ama böyle de nereye kadar diyip radikal bir değişiklik yapıyorum belki 8 ay sonra gelip size neler olduğunu anlatabilirim sigarayı bırakmak için de bugün ilacı seçmiştim e hazır yeniayda var yeni başlangıç demek sizi Allah'a emanet edip bir süre kayıplara karışıyorum(dayanabilirsem) döndüğümde herkes hayatın 4 tarafından tutmuş olsun ve dengeyi bulmuş olsun bu da yeniyıl ve yeniay niyetim dualarımda olcaksınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?