tellwe.com'da bakılan fallar!

u: iki kere baktırdım anı değil de cok yakın g
Kızlar ellynore baktıran var mı? Şu an uzakta görünüyor ama atasım var
Ellynora'a 6 aydan fazla zaman once baktirmistim cok nokta atisi olmasa da anlik durumu ve karsi tarafi iyi anlatmisti dedigi sekilde oldu bir daha baktiracak kadar etkilenmedim ama bence tutarliydi fali.

kızlar yeşil çingene tarafından reddedildim. bana telvede önerisi olan var mı
Tellwe'de Okaliptus49 ilk fali oldukca dogrudu ikinci fali olmadi, bir de Ecem23 iki fali da tutarliydi anlik iyi bildi gelecek 2-3 aylik bir surec var ama bunlar disinda onerebilecegim kic kimse yok tellwe'de benim.

merhaba lizya ecemin vadesi cıktı mı sana?
Anlık çok iyiydi, Ecem ben tarzınında seviyorum ve yakın zaman soylediği şey bence olmaz demiştim ve oldu. Uzak vade kış ayları için dediği bir şey var Zümra Elfin ve Ares’le paralel konussa da durum şu an belirsiz bakalım 3-4 aylık bir surec var kesin çıktı diyebilmem için.

Geysu diyorum :)
Kızlar genel olarak hepinize soruyorum. Geysu anlık çok iyi diyorsunuz ama teyit ediyomusunuz gerçekten dediği gibi mi anlık durum. Yoksa güzel şeyler söyleyip aslında duymak istediklerimizi mi söylüyo anlık durumda hiç olumsuz konuştuğu bu adam seni sevmiyo başkasıyla birlikte falan dediği oldumu?

Merhaba 2 kez baktırdım ve teyit ettim dedikleri doğruydu gelecekle ilgili de görüşme tarzında dedikleri oldu ama sonuç için bende birşey diyemiyorum çünkü hala net bir durum yok .

Benim ilk falı dedigi gibi ilerledi süreci dogru tahmin etti . Sonuç olarak da senin için yıpratıcı olur demişti . Olumlu da konuşmadı yani. Pembe tablo çiziyor diye düşünüyorsan

Simdiye kadar o kadar fal attım ki. Sevmiyor diyenler de oldu inan. Ama bir umut işte bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…