- 4 Aralık 2018
- 938
- 993
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #26.961
Ben içinde bulunduğum duygu durumunu size geysudan iyi anlatamam. Süperdi.Kızlar genel olarak hepinize soruyorum. Geysu anlık çok iyi diyorsunuz ama teyit ediyomusunuz gerçekten dediği gibi mi anlık durum. Yoksa güzel şeyler söyleyip aslında duymak istediklerimizi mi söylüyo anlık durumda hiç olumsuz konuştuğu bu adam seni sevmiyo başkasıyla birlikte falan dediği oldumu?
Bana mı dediniz acaba? Bensem yanlış görmedim. Mesela doğa dan 150 lira Pelin vb.Merhaba cok afedersiniz birsey soylemek istedim acaba 150 yi 15 mi gordunuz cunku bi kere ben de yanlis gordum sandim. 150ymis o. Ama tabi siz bilirsiniz. Cok da savunmak istemem bazen olabiliyor diye yazayim dedim. Iyi gunler
Peki geysuya kahve mi tarot mu yolluyosunuz? Adamın düşüncelerini öğrenmem lazımBen içinde bulunduğum duygu durumunu size geysudan iyi anlatamam. Süperdi.
Kızlar genel olarak hepinize soruyorum. Geysu anlık çok iyi diyorsunuz ama teyit ediyomusunuz gerçekten dediği gibi mi anlık durum. Yoksa güzel şeyler söyleyip aslında duymak istediklerimizi mi söylüyo anlık durumda hiç olumsuz konuştuğu bu adam seni sevmiyo başkasıyla birlikte falan dediği oldumu?
Peki geysuya kahve mi tarot mu yolluyosunuz? Adamın düşüncelerini öğrenmem lazım
Yazılı mı sesli mi bakıyo geysu? Sadece karşı tarafın anlık düşüncelerini bilmek istiorum galiba geysuya baktırcam :)Ben tarot yollamistim
Yazılı mı sesli mi bakıyo geysu? Sadece karşı tarafın anlık düşüncelerini bilmek istiorum galiba geysuya baktırcam :)
Tarot atmıştım. Duygu durumu çok iyiydi. Geçmiş de iyiydi. Ama gelecek adına bir şey yok henüz.Peki geysuya kahve mi tarot mu yolluyosunuz? Adamın düşüncelerini öğrenmem lazım
Yok. Ben attığımda zaten sistemdeydi. Hemen bakmıştıelif1310 uyumsuz kaçgünde bakıyor hiç bilginiz var mı? Yakında iptal olucak falım galiba yeni sistem gelmiş diyorlar :/
Ben ikisini attim. Gayet iyiydi. Tarotta daha netti sankiPeki geysuya kahve mi tarot mu yolluyosunuz? Adamın düşüncelerini öğrenmem lazım
geysu fal alemde gizem hatun önceki konularda bu konuşuldu kaldı ki ikusinude denemiş biri olarak bende öyle düşünüyorumgeysu için nurbanu aynı zamanda denmiş.
taracanın bende yarattığı hüsran sonrasında .artık telwe de güvenemiyorum
ben şok tayım şu an gizem hatun a da benfal göndermiştim.inanmıyorum şu an .geysu fal alemde gizem hatun önceki konularda bu konuşuldu kaldı ki ikusinude denemiş biri olarak bende öyle düşünüyorum
Bende de giriş olumluydu. Akıllı hamleler yaparsan başarıya ulaşırsın falan. Yarısından sonra da tamamen olumsuz konuşmuş.kızlar sakın ola 41 baklaya baktırmayın. falın başında bu adamla olmaz sen açılsan bile vs vs bi sürü şey söylemiş.falın sonunda sen uzak durma hislerini belli et onu olduğu gibi kabul edersen evlilik görüyorum demiş.insan aklıyla dalga geçmek bu. olumsuz konuşsa öyle görmüş öyledir dicem. gerçi suç bende bunlara bu fırsatı veren benim. kaldırdım uygulamayı da
site yönetimine de yazdım zaten aynı şekilde uygulamayıda siliyorum dedim 10binden fazla falcı var bir kişiyle genelleme yapmayın yazmışlar sildim zaten uygulamayıBende de giriş olumluydu. Akıllı hamleler yaparsan başarıya ulaşırsın falan. Yarısından sonra da tamamen olumsuz konuşmuş.
Yani bir de benim fallarım kesin çıkar yazıyor ben de baya üzülmüştüm. Yazmakla iyi yapmışsınsite yönetimine de yazdım zaten aynı şekilde uygulamayıda siliyorum dedim 10binden fazla falcı var bir kişiyle genelleme yapmayın yazmışlar sildim zaten uygulamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?