- 18 Şubat 2018
- 13.355
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.614
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.321
Valla hiçbiri çıkmadı desem yeridir canım, kıyısından köşesinden geçenler oldu sadece.Biraktim ben canım,bir ayı geçkin süredir hiç baktirmadim.Hele ki Tellwe de ki sahte profilleri ve dönen dolapları gördükten sonra iyice soğudum bu işten.Evet canım Binevs. Sende nasıl durumlar? Baktırmıyorsun değil mi hala fal?
Valla en iyisini sen yapıyorsun :) bende öyle tek, tük atıyorum artık. Atılacak doğru, dürüst kişi yok gibi artıkValla hiçbiri çıkmadı desem yeridir canım, kıyısından köşesinden geçenler oldu sadece.Biraktim ben canım,bir ayı geçkin süredir hiç baktirmadim.Hele ki Tellwe de ki sahte profilleri ve dönen dolapları gördükten sonra iyice soğudum bu işten.
Telwede aryadoraya kariyer ile ilgili kahve attım ve beğendim, yeni falcılardan ve sesli yorum yapıyor
Bende fal sayısı az olunca yeni sandım profil resmide mi aynısı ?Yeni falci degil o eski falci, sadece nicki AryaMira idi. Fal mabedinde ve bilumum bir cok yerde fal bakar. Soyledikleri bana cikmadi, kime cikmistir bilmem ama.
Bende fal sayısı az olunca yeni sandım profil resmide mi aynısı ?
Yeni falci degil o eski falci, sadece nicki AryaMira idi. Fal mabedinde ve bilumum bir cok yerde fal bakar. Soyledikleri bana cikmadi, kime cikmistir bilmem ama.
Gulperii 10 krediydi o olabilir ben begenmistim.10 kredim var artık atıp bitirmek istiyorum son kez kimi tavsiye edersiniz
Keşke size sorup atsaydım neyse sağlık olsunEvet Aryamira Aryadora olmuş. Falmabedinde ben de baktırmıştım. Söyledikleri bana da çıkmadı. Kazı koz çevirip yorumlamıştı. Sonrasında onu başka uygulamalarda görünce üzülmüştüm niye falmabedinde o kadar para verdim diye. Ama ben baktıralı uzun zaman geçti, belki kendini geliştirmiştir.
Merhaba, yulee ve chitra hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben yuleeyi cok begendim anlik hislerim enerjim hakkinda cok guzel yorum yapti, vadesi tutan veya vade tutmasa bile sonuc o sekilde olan var mi?
Siz yazınca dönüp okudum anda iyi tutarlı kişilik analizi de başarılı. 2 li vakit demiş bana 2 ay olabilir belki . Size vade olarak ne dedi?Merhaba, yulee ve chitra hakkinda ne dusunuyorsunuz? Ben yuleeyi cok begendim anlik hislerim enerjim hakkinda cok guzel yorum yapti, vadesi tutan veya vade tutmasa bile sonuc o sekilde olan var mi?
Merak edip inceledim de, Chitra'nın iyi olduğu tarot zaten. Dediğin kişi Tarot bakmıyor fotoğrafta benzemiyor gibi aynı kişi olduğunu düşünmüyorum.Arkadaşlar Chitra adı geçmişken; ben Chitranın profiline benziyor diye binnazda Sevinç Deniz isimli falcıya fal attım. Ama kendisine sormadım, o mudur bilemiyorum. O mu değil mi bileniniz var mı? Ya da benzerliği farkeden?
Merak edip inceledim de, Chitra'nın iyi olduğu tarot zaten. Dediğin kişi Tarot bakmıyor fotoğrafta benzemiyor gibi aynı kişi olduğunu düşünmüyorum.
Soru kısmını da kullanmadıysan oradan sorsana. Banada benzer geliyor sen dediğinden beri bilemedimArkadaşlar Chitra adı geçmişken; ben Chitranın profiline benziyor diye binnazda Sevinç Deniz isimli falcıya fal attım. Ama kendisine sormadım, o mudur bilemiyorum. O mu değil mi bileniniz var mı? Ya da benzerliği farkeden?
Chitra'ya daha önce baktırdıysan anlatım tarzını karşılaştırabilirsin. Ne kadar farklı yazmaya çalışsalarda belli olur.Ay bense hala benzetiyorum ama tarotun olmaması bende de soru işareti bırakmadı değildi. Sonra dedim ki kendi kendime belki binnazda başka meziyet göstermek istiyordur. Öyleyse aferin bana boşu boşuna kredi harcadım.
Soru kısmını da kullanmadıysan oradan sorsana. Banada benzer geliyor sen dediğinden beri bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?