- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.361
Geysu’nun nereden baktığını öğrenebilir miyim acaba iletişim bilgisi varsaGeysu da artık özelden fal baktığını duyurmuş sosyal medya hesabından.. bilginize..
Sosyal medya hesabı nedir? Ya da nereden bakım yaptırabiliyoruz?
Geysu’nun nereden baktığını öğrenebilir miyim acaba iletişim bilgisi varsa
Özledim seni bu 1....Sabahtan beri ahanda yeni oturdum,saatler 15'i gösterdıgınde ev,yıne o benım-bu senın....seslerıne maruz kalacak yanı yıne bır tarafım yer gormeyecek ama sevıyorum ben o mınık canavarlarımı....
Vee avatarına ne oldu bacım,kediui sepetlemişsin:) Senin esprili,adamı "dan" dıye kahkahaya boğan laflarını çok ıyı bıldığımden:) yakışmış,ah zıpır ruhlu seni
Aynen benim için de öyle. Hayırlısı inşallah.Bana verdigi vade ocak sonu doluyor bir durum cikmadi henuz.
Evet Chitra'dan aldım ama Sevinç Deniz'den almadım o yüzden net birşey söyleyemedim sadece fotograflarını çok benzettimAynı fikirde olmamıza bende sevindim. Anladığım kadarıyla baktırmamışsınız değil mi? Binnazda ilgi çeken bir yorumcu değil gibi görünüyor. Onun dediği şeyler tutarsa ancak seneye fal atmış olurum. Net fikri olan biri çıkmazsa o sıra sorup burayı aydınlatırım bende.
Bir deste katina attım bende zamanında.. sizinle aynı sebebten duruma iyice dalmamak için..
Keşke atmasaymışım çünkü piyasada deste yok şu an... sonra sağolsun buradaki eski üyelerden biri hiç kullanılmamış bir deste hediye etti..
Söz olsun tamam o halde bir müsait zamanda
Neyi bilmiş özel değilse ?Bilmiyorum mu benim mi kuruntum ama yine işle ilgili bir detay Yesilcingene bilmiş bulunuyor
Tabii söylerim iş durumumun olumlu olduğunu ama benden ve bir kadından dolayı mülakatta pürüz yaşayacağımı ve olumsuz olabileceğini söylemişti öylede oldu. 1.60 olan boyumu 1.59,5’da bıraktı ve devam edemedimNeyi bilmiş özel değilse ?
Vadesi tuttu mu peki söylediği tarihlerde mi oldu yaşadığınız şeyler?I kadar fal baktirdim ara verdim yine geldi yesil cingene cikti iyi mi. Son baktigi falin tamamı cikti malesef. Malesef diyorum yuzde 30 kadari olumluydu. Ve ben hic ihtimal vermemistim kizmistim hatta burda da yazdim sanirim soylediklerimi geri aliyorum o yuzden.
Bi arkadaş daha işle ilgili kısmın çıktığını söylemiş. Aşk hayatıyla ilgili biseyler sormuş muydun, o konuda neler düşünüyorsun acabaTabii söylerim iş durumumun olumlu olduğunu ama benden ve bir kadından dolayı mülakatta pürüz yaşayacağımı ve olumsuz olabileceğini söylemişti öylede oldu. 1.60 olan boyumu 1.59,5’da bıraktı ve devam edemedim
Tabii söylerim iş durumumun olumlu olduğunu ama benden ve bir kadından dolayı mülakatta pürüz yaşayacağımı ve olumsuz olabileceğini söylemişti öylede oldu. 1.60 olan boyumu 1.59,5’da bıraktı ve devam edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?