tellwe.com'da bakılan fallar!

Eklentiler

• 5D86ECB5-5714-40A2-AB2C-09D35EDEC40B.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 144
Özledim seni bu 1....Sabahtan beri ahanda yeni oturdum,saatler 15'i gösterdıgınde ev,yıne o benım-bu senın....seslerıne maruz kalacak yanı yıne bır tarafım yer gormeyecek ama sevıyorum ben o mınık canavarlarımı....

Vee avatarına ne oldu bacım,kediui sepetlemişsin:) Senin esprili,adamı "dan" dıye kahkahaya boğan laflarını çok ıyı bıldığımden:) yakışmış,ah zıpır ruhlu seni

çoğ aşkolsun sana da kız...!

mermi fiyatları düşmüş niye haber vermiyosun bakimmm ?

Şu öndeki üye kılığındaki falcılar, üyeyken falcılığa soyunanlar hahhh o işte..
al al al al... onu da al...

heh tamam...!

bir arkaya da özelden ağız arayanlar ...

pahalıyken üç beş topuğa sıkıyorduk... ucuzladı böyle iyi oldu...

Evet Chitra'dan aldım ama Sevinç Deniz'den almadım o yüzden net birşey söyleyemedim sadece fotograflarını çok benzettim

Bir mesaj atar mısınız? :)

Kızlar hiç fal bakan yok mu Allah aşkına?
Melek destesi yorumluyorum. Sitede baktıklarım oldu. Sorabilirsiniz. Önceden de tarot bakıyordum. Karşılıklı bakacağım yine ama kimse yok

geysunun iki hafta önce baktığı falda işle ilgili söylediği kısım çıktı oysa ki okuduğumda hiç dikkate almamıştım

Bir de fal sepetinden onerdiginiz de var mi? Firuzen dikkatimi cekti seans falan filan yapiyorum demks ya merak ettim. Ama ondan da onerdiginiz varsa soyler misiniz?

I kadar fal baktirdim ara verdim yine geldi yesil cingene cikti iyi mi. Son baktigi falin tamamı cikti malesef. Malesef diyorum yuzde 30 kadari olumluydu. Ve ben hic ihtimal vermemistim kizmistim hatta burda da yazdim sanirim soylediklerimi geri aliyorum o yuzden.

Vadesi tuttu mu peki söylediği tarihlerde mi oldu yaşadığınız şeyler?

Bi arkadaş daha işle ilgili kısmın çıktığını söylemiş. Aşk hayatıyla ilgili biseyler sormuş muydun, o konuda neler düşünüyorsun acaba

Çok üzüldüm İnan resmen gıcıklık olsun diye yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…