- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.461
Ben baktırdım beğendim açıkçası sadece geçmişi gelecek olarak anlattıElifsucan'a baktıran oldu mu hiç kızlar?
kimi tavsiye edersin pekiBen baktırdım beğendim açıkçası sadece geçmişi gelecek olarak anlattı
Açıkçası kimsenin falı çıkmadı bana. Analiz olarak en iyi uzmanfaldı, elifsucan da iyiydi. Çıkar mı bilmem ama.kimi tavsiye edersin peki
Falını beğendiniz mı? Adı nedir?Adam bugün girdiiki kere hiç açmadı monitör başında yoruldum vallaha mobilde gözükmüyor en son ne zaman girdiği
baktıramadım uyuz adam 40 lira yapmış 15 kenFalını beğendiniz mı? Adı nedir?
baktırınca yaz lütfen merak ettim. :)baktıramadım uyuz adam 40 lira yapmış 15 ken
rezzaneabla'ya bugüb baktırdım güzeldi,dediği şeyler yakın gelecekte beklediğim olabilecek şeyler,
Nasıl yakaladın ? Bu arada dedikleri gibi iyi mi?ONLAR'a baktırdım kızlar sonunda beklediğime değdi güzeldi 4 dk civarı ses kaydı.Arayacak dediği cocuk aradı. Diğer söyleceklerini merak ediyorum.Ama şöyle bir sıkıntı var.Biz 3 kişi attık bizim 2 arkadaşa şartlı göndermiş.Öyle olunca ne yorum atabildiler ne soru sordular o yüzden hangi falcı olursa olsun bundan sonra krediniz sıfırlanınca yeni hesap açın öyle baktırın.
Adam iyi de dediğim gibi sıfır hesap aç ordan at kredin sıfırlandıysa. Adam iyi ama fal duvar kısmını kapatıyor sürekli hiçbir şekilde ekstra fal ve soru gönderemiyorsunNasıl yakaladın ? Bu arada dedikleri gibi iyi mi?
Onlar adlı falcinin ismini duyunca yazmak istedim bir yıl önce yorum aldım duru görü dediği hiç bir şey çıkmadı
ONLAR'a baktırdım kızlar sonunda beklediğime değdi güzeldi 4 dk civarı ses kaydı.Arayacak dediği cocuk aradı. Diğer söyleceklerini merak ediyorum.Ama şöyle bir sıkıntı var.Biz 3 kişi attık bizim 2 arkadaşa şartlı göndermiş.Öyle olunca ne yorum atabildiler ne soru sordular o yüzden hangi falcı olursa olsun bundan sonra krediniz sıfırlanınca yeni hesap açın öyle baktırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?