tellwe.com'da bakılan fallar!

Aklıma bir fikir geldi herkes dandik dolandırıcı yalancı falcılar yazsın buraya 2 sayfada bir güncelleyerek Gönderi olarak paylaşalım en azından buraya biri girdiğinde şu falcı iyi kötü diye düşünmek uğraşmak zorunda kalmaz bu gönderi ye cevap olarak kötüleri yazın bende kontrol edip ekliyorum

rezzaneabla'ya bugüb baktırdım güzeldi,dediği şeyler yakın gelecekte beklediğim olabilecek şeyler,

ben de baktırdım rezzaneabla'ya gerçekten çok nokta atışı vardı. tekrar tekrar dinliyorum ses kaydını. Bu arada yazılı fal değil de sesli fal daha güzel oluyor başka kim var sesli yorum yapan acaba

Yeşil çingeneye spesifik bir soru mu sormamız gerekiyor genel fal baktırabiliyor muyuz?

yeşilçingeneye aşk ile alakalı mı aile mi saglık mı hanı brz hepsıne aslında önbilgilendirme yapmak lazım daha cok o konuya odaklanbılsın dye bu arada yesılcıngene bana 7 ay once oyle bsy soylemıstı kı ılk ondan duymustum o detayı ve tarıhı dedıgı gbı de oldu,zaten bekledıgım bırseydi ama tarıhı ve donemı bırbır tuttu

ONLAR'a baktırdım kızlar sonunda beklediğime değdi güzeldi 4 dk civarı ses kaydı.Arayacak dediği cocuk aradı. Diğer söyleceklerini merak ediyorum.Ama şöyle bir sıkıntı var.Biz 3 kişi attık bizim 2 arkadaşa şartlı göndermiş.Öyle olunca ne yorum atabildiler ne soru sordular o yüzden hangi falcı olursa olsun bundan sonra krediniz sıfırlanınca yeni hesap açın öyle baktırın.

Nasıl yakaladın ? Bu arada dedikleri gibi iyi mi?

falı hemen mi çıktı, çok merak ediyorum sürekli bakıyorum fal yollamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…