- 4 Mart 2017
- 9.241
- 2.109
- 153
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.841
Bu durumda Sardunya0 bende cok cok iyiydi, beni cok sasirtti ama gelecek hic cikmadi.Kızlar anda iyi olan karakter analizinde iyi olan uygun fiyatlı kimi önerirsiniz
Geçen sene baktırmıştım tekrar okudum, çok kısa ve genel şeyler söylemişBu durumda Sardunya0 bende cok cok iyiydi, beni cok sasirtti ama gelecek hic cikmadi.
Anladim :/ bu konuda maalesef deneme yanilma. Ilk gittigin ve begendigin bir yorumcunun sonraki yorumlari da iyi olmayabiliyor. En basta bana Banu Yilmaz iyiydi ama sonradan hiccc ve ben de bu yil tellwede bir iki fal gonderdim anca. Su an surec Ecem 23 un dedigi gibi ilerliyor ama onun kredisi biraz tellwe icin yukseklerden...Geçen sene baktırmıştım tekrar okudum, çok kısa ve genel şeyler söylemiş
Onun yerine bir google form türü birşey yapalım herkes yazsın sonra tablo halinde paylaşalım en son giren bile tıklasın görsün kimin kaç oy verdiği gözükür
Benim de çok dikkatimi, Tellwe'de bazi bir kaç falcının, aslında tek bir falcı veya aralarında bağlantı olabileceği ile kuşkum üzerine, Tellwe'ye şu mesajımı gönderdim;Güzel ve enerji dolu yorumun için cok teşekkür ederim canım bazen falda değil aradığımız şey biraz motive güzel şeyler duymak ama işte bazı falcılar tüm enerjimizi cekiveriyor malesef.. Ve şunu fark ettim daha öncede yazan olmuş onları okuyunca fark ettim zaten ben sezgiselgucler e çok baktiriyordum çokta detay veriyordum annesinin beni istemediğini düşündüğümü söylemiştim ona detaylarda oda bir üçüncü kişi etkisi olduğunu boyle birşeyin olduğunu söylemişti. medyumcetinle aralarında bağlantı olduğunu yazmış çoğu kişi e medyumcetin de fala daha ilk başlarken aile büyüklerinden biri seni istemiyor bu çocukta aile sözüne çok gidiyor demişti.. Şimdi yeni dikkatimi çekti açıkçası gerçekten bir bağlantı olabileceğini düşünüyorum.. baktiracak olan varsa dikkat etsin yine.. Ve sana tekrar teşekkür ediyorum tek mesajla moralimi yükselttigin için canım amin hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah
Paylaştığın için teşekkürler. Tellweden hiç tatmin edici bir cevap gelmemiş. O son cümleler sırf kalabalık.Benim de çok dikkatimi, Tellwe'de bazi bir kaç falcının, aslında tek bir falcı veya aralarında bağlantı olabileceği ile kuşkum üzerine, Tellwe'ye şu mesajımı gönderdim;
9 saat
Danışmanlar hakkında
Benim ve grubumdaki çok sayıda arkadaşımın dikkatini çeken ve güvenimizi sorgulamamıza yol açan bir izlenim edindik. Şu soruları yanıtlayabilirseniz sevinirim; Benzeriniz sitelerle karşılaştırdığımda, çok sayıda danışman istihdam ettiğinizi, bunlara sürekli yeni, hatta benzer profilli kişiler eklendiğini, bir kısmının bazen aniden ortamdan silindiğini, kısaca makulün ötesinde bir hareketlilik olduğunu ve zaman zaman farklı danışmanlarca, dikkat çekici ölçüde benzer içerikte fal bakımı yapıldığını görüyoruz. Buna göre; - Sitede yer alan her bir danışmanınız kesinlikle diğerlerinden farklı bir danışman mıdır yoksa bir danışmanınız, farklı profil bilgileriyle bir adetten fazla danışman profili oluşturarak çok sayıda kanal üzerinden fal bakımı yapabiliyor mu? Danışmanlarınızın, danışanların anlatımlarına, sorularına, kimlik bilgilerine, önceki fal bilgilerine ulaşarak inceleme ve edindiği bilgilere göre kendi bakımını şekillendirme ihtimali var mıdır? Teşekkürler
Tellwe yönetiminden gelen yanıt da şu şekilde;
Tellwe 5 saat
Yorumunuz için teşekkürler. Tellwe falcıların birden fazla hesap açmamaları için olabilen tüm kontroller otomatik olarak yapılmaktadır. Tellwe açık bir platformdur. Binlerce fal ve falcı olduğu için sistemsel otomatik kontrollerle yönetilir. Ayrıca gelen tüm şikayetleride inceleyip değerlendirir ve gereğini yaparız. Bu açık platform sayesinde birçok fal adayını değerlendirmek ve promosyon fallar verebilme şansımız olmaktadır.
Yanıt verdikleri için teşekkürler. Ama ben kendimi ikna edilmiş hissedemiyorum. tellwe'de danışman seçerken ve bilgilerimizi danışmanlara anlatırken, dikkatli olmalı, diye düşünüyorum.
Gözdenurun vadeleri henüz gelmedi. Ama bana pembeci değildi. Yorumunda hem olumlu hem olumsuz vardı. Avisi bilemiyorum.Kizlar Gozdenur 27 nasil pembecimi cikan oldumu?Birde avis i soruxam ama avis sanirim Pembe tablocu bir pembe panjurlu evim eksikti cunku falda .Bu iki isimnhakkinda yorumlariniz ozellikle Gozdenur anlik durumu bildi cünkü.
Banada gercekci geldi ama daha cok gelecekle ilgili detay yoktu simdiki zamani iyi bilmis benim gecmisimi yasadiklarimi filan .Vadesi geldiginde cikip cikmadigini paylasirmisin?Gözdenurun vadeleri henüz gelmedi. Ama bana pembeci değildi. Yorumunda hem olumlu hem olumsuz vardı. Avisi bilemiyorum.
Bende ONLAR i bekliyorum sisteme mesaj attım.neden girmiyor diye.Şu ONLAR telwe ye tekrar dönerse buraya yazın lütfen 3 haftadır girmemiş gelişme oldu falım soramadım da
Tabiki paylaşırım. Bende de öyleydi, geçmişten bir yıl yazmış. Onu nasıl denk getirdi şaştım doğrusu. Falını okuduktan sonra boş biri değil ama parayı veren düdüğü çalar misali 5 krediye her detayı söylemedi gibi gelmişti.Banada gercekci geldi ama daha cok gelecekle ilgili detay yoktu simdiki zamani iyi bilmis benim gecmisimi yasadiklarimi filan .Vadesi geldiginde cikip cikmadigini paylasirmisin?
Geysu ne kadara bakıyo arkadaşlar peki :)
Onlar cikan var mi? Benim daha Yaz aylari ve Kasim yani vadesi uzak o yuzden umarim cikar diyorum :)Bende ONLAR i bekliyorum sisteme mesaj attım.neden girmiyor diye.
Bana da bu açıklamayı yapmışlar yaBende ONLAR'I sordum bana şöyle yazdılar
Falcılarla irtibat halinde değiliz. Sistemimiz otomatik çalışır. Falcılar falları ve hesapları kendileri kapatabiliyor.
Telwe nin iletişimi berbat Binnaz da düzgünce yazıyorlar gerekirse iade veriyorlar veya falcıya mail atıyorlar. Telwe gözümden düşüyor.
Selamlar,
Ben de 1 yıldır fal baktırmaya başladım, sıkıntılı bir süreç vesile oldu öncesinde cidden hiç alakam yoktu, inanmazdım bile. Ama 1 yıldır baktırdıklarımın çoğu aynı şeyi söylemesine rağmen gerçekleşmedi o ayrı
Doğru başlığa mı yazıyorum bilmiyorum ama zamanında tellwe'de bulunan naktaya baktırdım ben de en son. İsmini burada okumuştum. Ses kaydı yolluyor ve 15 dklık bir ses kaydı bu. Kişi analizleri çok iyi, eski erkek arkadaşımın karakterini çok iyi anlattı ama tesadüf de olabilir bilmiyorum. Şöyle biri, şu tarz bir işte çalışıyo, şöyle sıkıntılarınız olmuş şeklinde spesifik detaylar vermediği için net biliyor diyemiyorum daha çok analiz gibiydi. Geleceğe yönelik de 1 yıldır baktırdığım herkesten farklı olarak tekrar bir birlikteliğin çok zor olduğunu söyledi. Tabi ki duymayı beklediğim birşey değil ama saçma sapan umut etmektense gerçeği duymayı tercih ederim.
Aranızda naktaya daha önceden baktıran varsa yorum alabilir miyim? Gelecek ile ilgili öngörüleri gerçekleşen , memnun kalan var mı?
Geçen yıl Naktaya telwede baktirdim.kisilik analizi iyi değildi çünkü çok büyük haksızlığa uğradım sorduğum kişi ile ilgili onu övmüş bana şöyle iyi böyle iyi diye sana dönüşü var dedi ciddi ilişki anlamında Kasım ayi demişti hepsi fooosss.eylulde Ümmühan isimli biri sana birini söylüyecek onunla gorusecen dedi güvenlik görevlisi dedi.hic böyle şeyler olmadı.bana dediği hiçbir şey çıkmadım yaşamadım.Selamlar,
Ben de 1 yıldır fal baktırmaya başladım, sıkıntılı bir süreç vesile oldu öncesinde cidden hiç alakam yoktu, inanmazdım bile. Ama 1 yıldır baktırdıklarımın çoğu aynı şeyi söylemesine rağmen gerçekleşmedi o ayrı
Doğru başlığa mı yazıyorum bilmiyorum ama zamanında tellwe'de bulunan naktaya baktırdım ben de en son. İsmini burada okumuştum. Ses kaydı yolluyor ve 15 dklık bir ses kaydı bu. Kişi analizleri çok iyi, eski erkek arkadaşımın karakterini çok iyi anlattı ama tesadüf de olabilir bilmiyorum. Şöyle biri, şu tarz bir işte çalışıyo, şöyle sıkıntılarınız olmuş şeklinde spesifik detaylar vermediği için net biliyor diyemiyorum daha çok analiz gibiydi. Geleceğe yönelik de 1 yıldır baktırdığım herkesten farklı olarak tekrar bir birlikteliğin çok zor olduğunu söyledi. Tabi ki duymayı beklediğim birşey değil ama saçma sapan umut etmektense gerçeği duymayı tercih ederim.
Aranızda naktaya daha önceden baktıran varsa yorum alabilir miyim? Gelecek ile ilgili öngörüleri gerçekleşen , memnun kalan var mı?
Bana da hiçbir dediği çıkmamıştıGeçen yıl Naktaya telwede baktirdim.kisilik analizi iyi değildi çünkü çok büyük haksızlığa uğradım sorduğum kişi ile ilgili onu övmüş bana şöyle iyi böyle iyi diye sana dönüşü var dedi ciddi ilişki anlamında Kasım ayi demişti hepsi fooosss.eylulde Ümmühan isimli biri sana birini söylüyecek onunla gorusecen dedi güvenlik görevlisi dedi.hic böyle şeyler olmadı.bana dediği hiçbir şey çıkmadım yaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?