- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.861
Hani bana ne anı ne geçmişi ne de geleceği ne de duygu durumumu bilemedi.tutarli değildi.baska başka insanlar da ciddi düşünecek dedi ama hiçbiri olmadı.zamani da geçeli oldu bayaga.Bana da hiçbir dediği çıkmamıştı
binevs i ben denedim anlatım tarzı biraz karışık ama beni cok tatmin etti falı kesinlikle tek tek bakılmış uğraşılmıs resmi bir kurumdan olumlu bir gelişme kısmını sanırım 1 hafta içinde yaşadım daha önceden deneyip tutan varsa yazarsa cok sevinirim şahsen bu falın tutmasını cok istierim ücretine göre bence cok iyi bir faldı
dün yorumum geldi binevsten. binevsin iskambili güzeldi. yani gelecek için bana olumlu konuştuğundan ben çok imkansız gördüm ama anda gayet isabetli. umarım daha önce çıktığı olmuştur
bu arada binevs'e pembeci diyecek arkadaş varsa şimdi tam sırasıya konuşsun ya da sonsuza kadar...
biraz kısa ve kendi durumum için doğru olamayacak kadar olumlu buldum hemen kıllandım ama durum için söylediği şeyi ben mi söylemiştim acaba nerden bilmiş falan oldum, hiç çıktığı ufak tefek şeyler olduğu oldu mu kızlaaar?
Mılletı bu konuda yıllar sonra kudurtan benım daha cıkan bır sey olmadı ama Bınevs 2 vade demıstı....1 vade gıttı,kaldı 1 vade daha....Net sonuçç o zaman guncellenır tarafımdan:)
Ama bana da pembecı gelmıstı,olması zor ve artık gonulsuz oldugum seyı olacak dıye yazmıstı....Ama anda,dusuncemde olan seylerı cok ıyı bılmıstı....
Evet Bınevs buyuk harf ve kısa yazıyor eskılerden Lamia da öyle yazardı....Keske Lamia olsaydı....Delırecegım nerede bu kadın....Ilk falım ve en ıyı falımmıs.....Yılları görmus kadın....Yok onun gıbısı...
binevse fal attım kızlar, bakalım yazsın söyleyeceğim yorumumu.
Bide banuyılmaza attım 2 yıldır atmıyormuşum. Fal krizim coşmuş durumda geysuya ihtiyacım var aslında ama sırası çok, dayanamazdım o kadar.
Binevs benim çoğu şeyi bilmiş gibi kızlar ya şimdi geçmişe bakınca fark ettim. Bırakmış ama tellwe’yi çok üzüldüm buna şu an. Keşke dönse
bana vade vermemişti ama 2ay geçmiş söylediklerinden olan yokpozitif bi kadındı ama
Evet canım Binevs. Sende nasıl durumlar? Baktırmıyorsun değil mi hala fal?
2 yıldır 1 tane falım vadesinde ya da en azından vadesine yakın çıksa dişimi kırarım zaten
Binevs'in falı çıkmış bana,simdi gözden geçirdim.Umarim fal fiyatları tavan yapmazBinevs geri dönmüş.
Yıldızlagelen’de dönmüş. Yakın zamanda fal atan var mı ikisine? Yedi kredim kaldı bitireyim diyorum
Ayy ne iyi yapmışsın eskiden yazılanları toplamakla...Çok makbule geçti.Binevs ile ilgili dediklerinizi topladım buraya uygun fiyattan fal açarsa denerim kadını 20 30 50 açarsa denemem
Sembol faldan gelenlere çok güvenmeyin bence. Oradan üç kişi iyiydi denilmişti listede Gözdenur yoktuBinevs okuyorsan yarın uygun fiyattan aç falları. D Eğer uygun fiyattan açmazsan gönsermeyeğiz falları. Bak uygun fiyattan aç ki bi daha atalım ilerde. Bakın Gözdenur kendini birşey sandı yılların yelilcingenesi bile 30 lirayı geçmezken Gözde hanım 50 yapmış baktırmam yani.
Selamlar,
Ben de 1 yıldır fal baktırmaya başladım, sıkıntılı bir süreç vesile oldu öncesinde cidden hiç alakam yoktu, inanmazdım bile. Ama 1 yıldır baktırdıklarımın çoğu aynı şeyi söylemesine rağmen gerçekleşmedi o ayrı
Doğru başlığa mı yazıyorum bilmiyorum ama zamanında tellwe'de bulunan naktaya baktırdım ben de en son. İsmini burada okumuştum. Ses kaydı yolluyor ve 15 dklık bir ses kaydı bu. Kişi analizleri çok iyi, eski erkek arkadaşımın karakterini çok iyi anlattı ama tesadüf de olabilir bilmiyorum. Şöyle biri, şu tarz bir işte çalışıyo, şöyle sıkıntılarınız olmuş şeklinde spesifik detaylar vermediği için net biliyor diyemiyorum daha çok analiz gibiydi. Geleceğe yönelik de 1 yıldır baktırdığım herkesten farklı olarak tekrar bir birlikteliğin çok zor olduğunu söyledi. Tabi ki duymayı beklediğim birşey değil ama saçma sapan umut etmektense gerçeği duymayı tercih ederim.
Aranızda naktaya daha önceden baktıran varsa yorum alabilir miyim? Gelecek ile ilgili öngörüleri gerçekleşen , memnun kalan var mı?
Canım naktaya baktirali benimde 2 yada 3 hafta oluyor 24 dk lık bir ses kaydı gönderdi banada mail olarak.. Sesi çok rahatlatıyor insanı öncelikle insan hiç kötü bisey söyleyemez gibi hissediyor. Erkek arkadaşımın bencilliğini bildi açıkçası şuan sadece ise ve güçlü olmak ister halde olduğunu falan bunları güzel analiz etti. Yani banada ağustostan önce kolay kolay düzelmez iş güç durumu toparlamadan anca o zaman sağlıklı bakarsınız birbirinizin yüzüne dedi. Ama şöyle birşey oldu aynı zamanda erkek arkadaşının istanbul da mavi giyimli üniforma gibi birşey bu güzel kazanan da bie adam böyle bir adamla iletişimi var abisi gibi bir adam iş konusunda aklına giriyor sana istanbula gidicem orada çalısicam derse şaşırma demişti. aynı zamanda ayrılığınizda işte erkeksi kaslı maskülen giyimli bir kız var böyle bir kızla oturup kalkmış bir kaç kez ama kız yalancı ailesi rahatsız olmuş görüşmelerinden demişti. dayanamadım ben erkek arkadaşıma sordum böyle bir abin var mı senin diye tanımıyorum öyle birini dedi, böyle bir kız arkadaşın oldu mu hiç dedim tarif ettim öyle birini de tanımıyorum dedi.. Yani bilmiyorum çok kafam karıştı açıkçası benimde..
Geçen yıl Naktaya telwede baktirdim.kisilik analizi iyi değildi çünkü çok büyük haksızlığa uğradım sorduğum kişi ile ilgili onu övmüş bana şöyle iyi böyle iyi diye sana dönüşü var dedi ciddi ilişki anlamında Kasım ayi demişti hepsi fooosss.eylulde Ümmühan isimli biri sana birini söylüyecek onunla gorusecen dedi güvenlik görevlisi dedi.hic böyle şeyler olmadı.bana dediği hiçbir şey çıkmadım yaşamadım.
Bana da hiçbir dediği çıkmamıştı
bana da muzikle ugrasan gitar calan biri girecekti gecen Eylul ayinda :)) BIr iki defa daha gorusup bir daha gorusmeyeceksin dedigi kisiyle de hala gorusuyoruz.Naktaya geçen yıl instgram üzerinden baktırmıştım bu hafta tekrar dinledim yolladığı ses kaydını ne karakter analizi nede ön görüleri çıkmış tanışacağım hayatıma girecek olan gözlüklü beyde gelmemiş açıkçası
birde şu var nakta bu sitede çok iyi bir takipçi kendisi hakkında burada güzel olan tüm yorumları sayfasında yayınlıyor ve reklamını yapıyor , ama maalesef benle enerjisi tutmamış ;-)
Dün yine dinledim ses kaydını onbir dk bakmış Nakta.ve hiç bir yerinden tutan yok en son gözleri sürmeli bayan ve bebeği olan bir bayandan bahsetmiş aracı olacak iş ve nasip için demiş hepsi patlamış fossss.enerjisi bayaga kişiye tutmamış.Naktaya geçen yıl instgram üzerinden baktırmıştım bu hafta tekrar dinledim yolladığı ses kaydını ne karakter analizi nede ön görüleri çıkmış tanışacağım hayatıma girecek olan gözlüklü beyde gelmemiş açıkçası
birde şu var nakta bu sitede çok iyi bir takipçi kendisi hakkında burada güzel olan tüm yorumları sayfasında yayınlıyor ve reklamını yapıyor , ama maalesef benle enerjisi tutmamış ;-)
aytenceye 3 kez baktirdim ilk ikisinde hiç bir sorun görmediğini asker sonrası düzeleceğini söylemişti ama son falda sürekli eveleyip geveledi yani işte sıkmazsan etmezsen bunu görmesi gerekiyor sonuç olumlu da olsa olmasa da beklemen gerekecek dedi oysa ki ilk iki falda netti barışma olacak askerde fikirleri değişecek demişti..Aytence ve dinozoryus'a baktırmış olan var mı acaba?
Gozdenur bende kötüydü şimdi falı birde 50 tl olmuş şaka gibi enerji hiç tutmamış demek bu arada fal olumlu ve mutlu son:))Gozdenura baktırmıştım daha önce şimdi tekrar attım ben beğendim açıkçası. Gelecek çıkar mı bilmiyorum tabi. Ama analizleri çok başarılıydı.
Herkesin enerjisi farklı kişiyle tutuyor demek ki. Medyumaxsaa yı da beğendim ben ama beğenmeyenler olmuş . Çok baktırdım ve iletişim için verdiği vadeler tuttu hep.Gozdenur bende kötüydü şimdi falı birde 50 tl olmuş şaka gibi enerji hiç tutmamış demek bu arada fal olumlu ve mutlu son:))
Dün yine dinledim ses kaydını onbir dk bakmış Nakta.ve hiç bir yerinden tutan yok en son gözleri sürmeli bayan ve bebeği olan bir bayandan bahsetmiş aracı olacak iş ve nasip için demiş hepsi patlamış fossss.enerjisi bayaga kişiye tutmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?