tellwe.com'da bakılan fallar!

dün yorumum geldi binevsten. binevsin iskambili güzeldi. yani gelecek için bana olumlu konuştuğundan ben çok imkansız gördüm ama anda gayet isabetli. umarım daha önce çıktığı olmuştur
Binevs benim çoğu şeyi bilmiş gibi kızlar ya şimdi geçmişe bakınca fark ettim. Bırakmış ama tellwe’yi çok üzüldüm buna şu an. Keşke dönse
bana vade vermemişti ama 2ay geçmiş söylediklerinden olan yok pozitif bi kadındı ama
Evet canım Binevs. Sende nasıl durumlar? Baktırmıyorsun değil mi hala fal?
2 yıldır 1 tane falım vadesinde ya da en azından vadesine yakın çıksa dişimi kırarım zaten

Binevs ile ilgili dediklerinizi topladım buraya uygun fiyattan fal açarsa denerim kadını 20 30 50 açarsa denemem

Binevs okuyorsan yarın uygun fiyattan aç falları. D Eğer uygun fiyattan açmazsan gönsermeyeğiz falları. Bak uygun fiyattan aç ki bi daha atalım ilerde. Bakın Gözdenur kendini birşey sandı yılların yelilcingenesi bile 30 lirayı geçmezken Gözde hanım 50 yapmış baktırmam yani.

Sembol faldan gelenlere çok güvenmeyin bence. Oradan üç kişi iyiydi denilmişti listede Gözdenur yoktu

Bende şunu anlayamıyorum kötü bakanlara basın 1 yıldızı. Herkesin puanı 90 üstü ama tırt fallar yolluyorlar.Burda şunu diyeceksiniz bana ee oda bana 1 yıldız verirse diye ben 7 gün bekliyorum tam 7.gün 1 yıldız veriyorum sonra 7 gün dolu da ne falcı ne de ben 1 yıldız verebiliyoruz. O yüzden son ana bırakıuorum falcı 1 yıldızını alıyor bana atamayıro

Elim degmisken ben de birşeyler yazayım dedim;Gözde Nur,Julietsah ve Suzanis bence ya aynı kişiler ya da bağlantılı olarak çalışıyorlar.Gozde Nur ve Julietsah'in paralel bir şekilde artan fiyatlarından ve fal çeşitlerinden bunu kolayca anlamak mümkün.En son birmedyum'u denedim beş kredi iken ve bir kaç nokta atışı oldugu için hoşuma gitmişti neyse hanfendi vip falcı olunca fiyatını elli liraya çıkarmış yuh dedim kendi kendime.Son olarak bu medyum xaxxa mıdır nedir ona atayım dedim ki kendine dair bir takım suphelerim vardı, hanfendi elektriklerimiz uyusmadi herhalde kuzum bir başka sefere diye mesaj göndermiş ki az çok neden uyuşmadığini tahmin edebiliyorum her neyse Tellwe klasiği işte:)

Bana da hiçbir dediği çıkmamıştı

Naktaya geçen yıl instgram üzerinden baktırmıştım bu hafta tekrar dinledim yolladığı ses kaydını ne karakter analizi nede ön görüleri çıkmış tanışacağım hayatıma girecek olan gözlüklü beyde gelmemiş açıkçası

birde şu var nakta bu sitede çok iyi bir takipçi kendisi hakkında burada güzel olan tüm yorumları sayfasında yayınlıyor ve reklamını yapıyor , ama maalesef benle enerjisi tutmamış ;-)

bana da muzikle ugrasan gitar calan biri girecekti gecen Eylul ayinda :)) BIr iki defa daha gorusup bir daha gorusmeyeceksin dedigi kisiyle de hala gorusuyoruz.

Dün yine dinledim ses kaydını onbir dk bakmış Nakta.ve hiç bir yerinden tutan yok en son gözleri sürmeli bayan ve bebeği olan bir bayandan bahsetmiş aracı olacak iş ve nasip için demiş hepsi patlamış fossss.enerjisi bayaga kişiye tutmamış.

Aytence ve dinozoryus'a baktırmış olan var mı acaba?
aytenceye 3 kez baktirdim ilk ikisinde hiç bir sorun görmediğini asker sonrası düzeleceğini söylemişti ama son falda sürekli eveleyip geveledi yani işte sıkmazsan etmezsen bunu görmesi gerekiyor sonuç olumlu da olsa olmasa da beklemen gerekecek dedi oysa ki ilk iki falda netti barışma olacak askerde fikirleri değişecek demişti..

Gozdenura baktırmıştım daha önce şimdi tekrar attım ben beğendim açıkçası. Gelecek çıkar mı bilmiyorum tabi. Ama analizleri çok başarılıydı.

Gozdenura baktırmıştım daha önce şimdi tekrar attım ben beğendim açıkçası. Gelecek çıkar mı bilmiyorum tabi. Ama analizleri çok başarılıydı.
Gozdenur bende kötüydü şimdi falı birde 50 tl olmuş şaka gibi enerji hiç tutmamış demek bu arada fal olumlu ve mutlu son:))

Gozdenur bende kötüydü şimdi falı birde 50 tl olmuş şaka gibi enerji hiç tutmamış demek bu arada fal olumlu ve mutlu son:))
Herkesin enerjisi farklı kişiyle tutuyor demek ki. Medyumaxsaa yı da beğendim ben ama beğenmeyenler olmuş . Çok baktırdım ve iletişim için verdiği vadeler tuttu hep.

Bende burada Naktayla ilgili yazıları görünce baktırasım geliyordu. Geçen seneden beri kadından ara ara fal atmak için bilgilerini alıyorum sonra her ne oluyorsa modum düşüp vazgeçip erteliyordum. Bunları okudum ya daha aklım kalmaz. Sağolun kızlar.

Vadeleri kesin çıktı yada söyledikleri kesin tutuyor dediginiz falcı varmı kızlar yarın tekrar bi baktirmayi düşünüyorum içim çok huzursuz çünkü bazı konularda biraz rahatlarım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…