tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben de nerdeyse 2 yıl önce baktırmıştım. Ne anda ne gelecekte tuttu. Olmıycak dediği kişiyle oldu. Gelecek dediği iki kişi vardı dediği gibi kimse karşıma çıkmadı 2 senedir.

bide şeyi sorucam biz bu falcıların duvarlarındaki yorumlardan da etkilenip baktiriyoruz sonuçta hani kötü yorum geldiğinde silebilme şansları var mı yani siliyorlardami sadece iyi yorumları görüyoruz biz

bide şeyi sorucam biz bu falcıların duvarlarındaki yorumlardan da etkilenip baktiriyoruz sonuçta hani kötü yorum geldiğinde silebilme şansları var mı yani siliyorlardami sadece iyi yorumları görüyoruz biz

Silebiliyorlar. Genelde yorum yapmam ama saçma sapan bulduklarımın duvarına yazarım. Hep yok oluyor o yorumlarım.
Bende o yüzden yorumları inceliyorum. Orada silemiyorlar galiba. Kötü yorum oluyor. Bazen fal sorularını herkese açık yolluyor insanlar. Oradan çıkarımda bulunuyorum. Yorumlarda hele ki içimi ferahlattınız varsa pembecidir deyip uzaklaşıyorum.

Bazılarına da cok iyi biliyormus Nakta, cok aklında kalıyorsa bir kere deneyebilrisn belki seninle uyar.

Bazılarına da cok iyi biliyormus Nakta, cok aklında kalıyorsa bir kere deneyebilrisn belki seninle uyar.

Tamamiyle enerji işi her fal çıkmak zorunda değil zaten on kişinin çıkarsa 5 kişinin çıkmaz ne bileyim kimseyi kötü etkilememek lazım baktırmak isteyenler yine çekinmesin derim kisilik analizleri konusunda gerçekten birşey diyemem kadına

Hangi falcıya baksam duvarında bir tane kötü yorum yok

Ben de nerdeyse 2 yıl önce baktırmıştım. Ne anda ne gelecekte tuttu. Olmıycak dediği kişiyle oldu. Gelecek dediği iki kişi vardı dediği gibi kimse karşıma çıkmadı 2 senedir.
Nakta bana da aynen iki kişi dedi bana da gelmedi.gaybi Allah bilir .olmayacak demek saçma esnek olabilir.

Bir kaç gün önce yine bilgilerini alıp vazgeçmiştim. Yorumlarınızı da toplu görünce pek merakım kalmadı. Vadelerim geçip aklıma takılırsa yine denerim. Haklısın belki de iyi bakacak ondan kaçıyorum onun bakımından

Arkadaşlar dün yolladım falı 1 gün 24 saat oldu geçiyor hatta hala falımı yorumlamadı iptal mi edeyim sizce ?
Eki Görüntüle 2262854

Tellwede neredeyse 10 gün fal beklemişliğim var. Özellikle onun yorumunu merak ediyorsan, iptal etme bence.

30 kredim vardı başka birisini bulamadım yesilcingene iade etti o yüzden tek elimde popüler kısımdan sayılacak klothoyagmur vardı o yüzden ona yolladım :)

asenadam binnaz'da sana Elif Hanzade'yi nasil buldugunu sordum bugun ama bu topikte yakalayinca seni buradan da sorayim istedim.

Canım dene derim naktayida bisey kaybetmezsin yakın zaman içinde baktığımda adam görüşmek için plan yapmış olmayacak basi kalabalık olacak senide bi göreyim gitmeden diye araya sıkıştıracak gibi olacak arkadaşları ailesi rahat birakmayacak demişti dünden beri düşünüyorm cidden öyle oldu gitmeden son bir gün önce yarim saat anca görebildim onda da zırt pırt telefon rahat bırakmamışlardı dediği gibi adamı yani bir falda on şey söyleniyorsa onu da çıkmak zorunda değil bu zaten hiç bir falcida olmuyor birebir çıkmıyor ama aklında kalmasın dene istersen..

ben şu gaiptensesleri kehanettini banuyilmazi birde lao ve falaniyethakkaniyeti çok merak ediyorum içlerinde baktirdiklariniz var mı nasıllar bunlar?

ben şu gaiptensesleri kehanettini banuyilmazi birde lao ve falaniyethakkaniyeti çok merak ediyorum içlerinde baktirdiklariniz var mı nasıllar bunlar?
Onları denedim.Tırt boşa kredin gitmesin. Gaiptensesler'in 3 tane hesabı var unuttum. Falcılar kısmında girince belio luyordu zaten kredileri aynı olan 3 hesap var benzer

Kızlar enerji meselesi giriyor işte buradada. Hiç anlayamıyorum bu enerjiyide ya neyse. Ben geçen yıl her ay fal atardım Nakta’ya hala dediği gibi her şey. Bende çıkan çok şeyi oldu hem kişilik analizi, hem düşünceler, hem iş durumum vs.. Koca tellwe serüvenimde elimde kalanlar Çingene ve Nakta’dır

YeşilÇingene 'ye maksimum 3 fal atın ben 11 kere atmışım başta söyledikleri mantıkklı olağan şeyler diğerleri aynı soruya yorum şeklinde yazmış karşıyı yani beni tanıdıkça öyle yazmış

Falaniyethakkaniyeti geçen sene genel geçer bulmuştum.
Banu Yılmaz'ı beğeniyorum. Anlıkta, kişilik analizinde ve geçmişte iyi geliyor bana. Ama vadeleri çıkmadı.
Lao'yu hiç fark etmemiştim. Sen deyince baktım benimde dikkatimi çekti. Nasıldır acaba

İş için bir kişide bana tuttursa, ya ucundan da olsa kimseninki çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…