- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #27.881
Ben de nerdeyse 2 yıl önce baktırmıştım. Ne anda ne gelecekte tuttu. Olmıycak dediği kişiyle oldu. Gelecek dediği iki kişi vardı dediği gibi kimse karşıma çıkmadı 2 senedir.Bende burada Naktayla ilgili yazıları görünce baktırasım geliyordu. Geçen seneden beri kadından ara ara fal atmak için bilgilerini alıyorum sonra her ne oluyorsa modum düşüp vazgeçip erteliyordum. Bunları okudum ya daha aklım kalmaz. Sağolun kızlar.
Silebiliyorlar sil seçenekleri varbide şeyi sorucam biz bu falcıların duvarlarındaki yorumlardan da etkilenip baktiriyoruz sonuçta hani kötü yorum geldiğinde silebilme şansları var mı yani siliyorlardami sadece iyi yorumları görüyoruz biz
bide şeyi sorucam biz bu falcıların duvarlarındaki yorumlardan da etkilenip baktiriyoruz sonuçta hani kötü yorum geldiğinde silebilme şansları var mı yani siliyorlardami sadece iyi yorumları görüyoruz biz
Bazılarına da cok iyi biliyormus Nakta, cok aklında kalıyorsa bir kere deneyebilrisn belki seninle uyar.Bende burada Naktayla ilgili yazıları görünce baktırasım geliyordu. Geçen seneden beri kadından ara ara fal atmak için bilgilerini alıyorum sonra her ne oluyorsa modum düşüp vazgeçip erteliyordum. Bunları okudum ya daha aklım kalmaz. Sağolun kızlar.
Bazılarına da cok iyi biliyormus Nakta, cok aklında kalıyorsa bir kere deneyebilrisn belki seninle uyar.
48 saat sobra sistem iade veriyor kendiliğinden diye biliyorum canım ama sen bilirsinArkadaşlar dün yolladım falı 1 gün 24 saat oldu geçiyor hatta hala falımı yorumlamadı iptal mi edeyim sizce ?
Eki Görüntüle 2262854
Silebiliyorlar. Genelde yorum yapmam ama saçma sapan bulduklarımın duvarına yazarım. Hep yok oluyor o yorumlarım.
Bende o yüzden yorumları inceliyorum. Orada silemiyorlar galiba. Kötü yorum oluyor. Bazen fal sorularını herkese açık yolluyor insanlar. Oradan çıkarımda bulunuyorum. Yorumlarda hele ki içimi ferahlattınız varsa pembecidir deyip uzaklaşıyorum.
Nakta bana da aynen iki kişi dedi bana da gelmedi.gaybi Allah bilir .olmayacak demek saçma esnek olabilir.Ben de nerdeyse 2 yıl önce baktırmıştım. Ne anda ne gelecekte tuttu. Olmıycak dediği kişiyle oldu. Gelecek dediği iki kişi vardı dediği gibi kimse karşıma çıkmadı 2 senedir.
Bazılarına da cok iyi biliyormus Nakta, cok aklında kalıyorsa bir kere deneyebilrisn belki seninle uyar.
Arkadaşlar dün yolladım falı 1 gün 24 saat oldu geçiyor hatta hala falımı yorumlamadı iptal mi edeyim sizce ?
Eki Görüntüle 2262854
Bir kaç gün önce yine bilgilerini alıp vazgeçmiştim. Yorumlarınızı da toplu görünce pek merakım kalmadı. Vadelerim geçip aklıma takılırsa yine denerim. Haklısın belki de iyi bakacak ondan kaçıyorum onun bakımından
Tellwede neredeyse 10 gün fal beklemişliğim var. Özellikle onun yorumunu merak ediyorsan, iptal etme bence.
Canım dene derim naktayida bisey kaybetmezsin yakın zaman içinde baktığımda adam görüşmek için plan yapmış olmayacak basi kalabalık olacak senide bi göreyim gitmeden diye araya sıkıştıracak gibi olacak arkadaşları ailesi rahat birakmayacak demişti dünden beri düşünüyorm cidden öyle oldu gitmeden son bir gün önce yarim saat anca görebildim onda da zırt pırt telefon rahat bırakmamışlardı dediği gibi adamı yani bir falda on şey söyleniyorsa onu da çıkmak zorunda değil bu zaten hiç bir falcida olmuyor birebir çıkmıyor ama aklında kalmasın dene istersen..Bir kaç gün önce yine bilgilerini alıp vazgeçmiştim. Yorumlarınızı da toplu görünce pek merakım kalmadı. Vadelerim geçip aklıma takılırsa yine denerim. Haklısın belki de iyi bakacak ondan kaçıyorum onun bakımından
Tellwede neredeyse 10 gün fal beklemişliğim var. Özellikle onun yorumunu merak ediyorsan, iptal etme bence.
Onları denedim.Tırt boşa kredin gitmesin. Gaiptensesler'in 3 tane hesabı var unuttum. Falcılar kısmında girince belio luyordu zaten kredileri aynı olan 3 hesap var benzerben şu gaiptensesleri kehanettini banuyilmazi birde lao ve falaniyethakkaniyeti çok merak ediyorum içlerinde baktirdiklariniz var mı nasıllar bunlar?
Falaniyethakkaniyeti geçen sene genel geçer bulmuştum.ben şu gaiptensesleri kehanettini banuyilmazi birde lao ve falaniyethakkaniyeti çok merak ediyorum içlerinde baktirdiklariniz var mı nasıllar bunlar?
Kızlar enerji meselesi giriyor işte buradada. Hiç anlayamıyorum bu enerjiyide ya neyse. Ben geçen yıl her ay fal atardım Nakta’ya hala dediği gibi her şey. Bende çıkan çok şeyi oldu hem kişilik analizi, hem düşünceler, hem iş durumum vs.. Koca tellwe serüvenimde elimde kalanlar Çingene ve Nakta’dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?