tellwe.com'da bakılan fallar!

Ne kadar kolay boyle seyler soylemesi, bir kere hisleri guclu olan falcilar olumsuzu boyle acimasizca soylemiyorlar hissetseler de kaldi ki Medyumcetin bana bir olumlu bir olumsuz bir olumlu yorum yapip, ikinci falda artik kesinlikle gormeyeceksin dedigine 3.falda simdi kartlar olumlu cikti iliski olacak ciddi bir sey 3 ay icinde demisti, kartlara gore kendince yorum yapiyor. O olumlu fali da cikmadi olumsuzu da ayrica, dedigi sekilde olmadi bende.
Neredeyse hergün fal baktirdigim belki sabah akşam öğün öğün baktirdigim kafayı yediğim bir dönemdi Canım, yani kartları rastgele çektim hepsi ters geldi neredeyse düz gelen 2 tane kartım vardı.. An olarak bildiği şeyler vardı ilişkiniz bir yıl oluyor çoğu sıkıntılı ayrı gayri geçmiş işte benzer şeyler falan.. Ama geleceği çıksın istemem evet evlilik şart değil tabi ki böyle bir insan hayatımdayken ama ne idüğü belirsiz birşey yaşamayı da kimse istemez ki bir aydır bu sekildeyiz biz iş güç ikimizinde sıkıntıya girdi problemlerimiz oldu ve ben çok baskıcı bi insandım bu sebeple bana hep bir adım geride duruyor artık, sevdiğini biliyorum bunu zaten söylüyor ama korkutuyor işte böyle bakılan fallarda..
Doğru diyorsun hani kut diye söylenmez tabiki, kartları anlama göre yorumlamak kolay bir yandan. Ama artık fallarimi kahve falı üzerinden baktiriyorum onun enerjisini tutturup bakmaları daha zor oluyor çünkü..
Birde Ankarada bir Turuncu Cafe varmis yaklaşık 20 ila 25 arası falcılari varmis ve bütün falcılarinin çok iyi olduğu söyleniyor yani gelecek geçmiş an konusunda tutturamayani yokmus.. Sırf falcı uğruna Eskişehirden oraya gitmeyi düşünüyorum şimdi:)

Neredeyse hergün fal baktirdigim belki sabah akşam öğün öğün baktirdigim kafayı yediğim bir dönemdi Canım, yani kartları rastgele çektim hepsi ters geldi neredeyse düz gelen 2 tane kartım vardı.. An olarak bildiği şeyler vardı ilişkiniz bir yıl oluyor çoğu sıkıntılı ayrı gayri geçmiş işte benzer şeyler falan.. Ama geleceği çıksın istemem evet evlilik şart değil tabi ki böyle bir insan hayatımdayken ama ne idüğü belirsiz birşey yaşamayı da kimse istemez ki bir aydır bu sekildeyiz biz iş güç ikimizinde sıkıntıya girdi problemlerimiz oldu ve ben çok baskıcı bi insandım bu sebeple bana hep bir adım geride duruyor artık, sevdiğini biliyorum bunu zaten söylüyor ama korkutuyor işte böyle bakılan fallarda..
Doğru diyorsun hani kut diye söylenmez tabiki, kartları anlama göre yorumlamak kolay bir yandan. Ama artık fallarimi kahve falı üzerinden baktiriyorum onun enerjisini tutturup bakmaları daha zor oluyor çünkü..
Birde Ankarada bir Turuncu Cafe varmis yaklaşık 20 ila 25 arası falcılari varmis ve bütün falcılarinin çok iyi olduğu söyleniyor yani gelecek geçmiş an konusunda tutturamayani yokmus.. Sırf falcı uğruna Eskişehirden oraya gitmeyi düşünüyorum şimdi:)
Nedense cafe falcilarina pek guvenemiyorum, bir ara denemistim ama bilen olmamisti, online falda bilen daha cok oldu acikcasi :)

kız ben az ağlamadım ona baktirip çıkmasın diye dua ediyorum ilişkinin basından beri ki bugün senemiz doldu adamla sürekli evlilik isteyen adam için seni kullanıyor ailesi istemiyor seni sevmiyor askerden dönünce 2 aya ayrılık var dedi askerliği bitmesine on beş gün var aklıma geldikçe ecel teri döküyorum nasibim bundan bir yıl sonra çıkacakmış karşıma evlilik o zaman olacakmis..
Benzer şeyler dedi 🤣 Bence bilmiyo bu, hisleri yok bence

Ne kadar kolay boyle seyler soylemesi, bir kere hisleri guclu olan falcilar olumsuzu boyle acimasizca soylemiyorlar hissetseler de kaldi ki Medyumcetin bana bir olumlu bir olumsuz bir olumlu yorum yapip, ikinci falda artik kesinlikle gormeyeceksin dedigine 3.falda simdi kartlar olumlu cikti iliski olacak ciddi bir sey 3 ay icinde demisti, kartlara gore kendince yorum yapiyor. O olumlu fali da cikmadi olumsuzu da ayrica, dedigi sekilde olmadi bende.
Bu medyum çetin in başarısız olduğuna kanaat getirdim, fincanımda kocaman kwlp çıkmış gitmiş felaket senaryosu yazıyor, bi kere kesin konuşmamaları lazm falcıların, evlilik yolun açık ya da kapalı şu an diyebilir çünkü kader değişkendir

Bu medyum çetin in başarısız olduğuna kanaat getirdim, fincanımda kocaman kwlp çıkmış gitmiş felaket senaryosu yazıyor, bi kere kesin konuşmamaları lazm falcıların, evlilik yolun açık ya da kapalı şu an diyebilir çünkü kader değişkendir
Yani evet kalkıp önümüzdeki sene için vade vermek kesin konuşmak bana çok garip geliyor mesela, naktanin bu konuda hakkını yiyemem evlilik görüyor musunuz peki demistim uzun vade için birşey diyemeyiz diye güzelce belirtmişti.. Çoğu falcı bunu yapıyor uzun vade verip hayal kırıklığı yaşatmak istemiyor.. Keşke herkes duyarlı ve dürüst olup umut vermek yada umut kırmak yoluna gitmese.. Ve evet bazı simgeleri biz bile görebilecek kadar netken olumsuz bir şekilde kötüye yorulmasını da hoş bulmuyorum..

Birde kızlar Ruhfall a baktirdim ateş su tarot üçlü bir faldı ve çok fazla sorum vardı fal 15 20 dk içinde geldi bana yorumlanip ve o kadar kısa zamanda gayet uzun yazılmıştı.. Çok garip geldi detaylı ve üçlü açılım gerektiren bir fal çünkü bu kadar kısa sürede nasıl bakılıp uzunca yazıldı anlayamadım..
Bu ona baktirdigim 3. falimdi ilk falinda yani özellikle 2. falında verdiği kısa gelecek için olanlar tuttu.. Ama yinede bu durumu biraz garipsedim..

MEDYUMELENA: bir konuda hepsiyle zıt şeyler söyledi. geçmişle ilgili doğruydu . tutturdu değil hissetti diyebilirim. yeni gelmiş sanırım .

Falcının gelecek için öngördüklerinden yaşadığın var mı? Bende de aynı şekilde herkesten zıt bir son söyledi. Eğer tutarsa şu ana kadar baktırdığım tüm fallar patlayacak. Aklımda kalmaması için uğraşsam dahi biraz moralimi bozdu. Medyumelena'ya başka baktıranlar var mı?

bu arada sanırım falcılar geçmişi gelecek gibi de görebiliyor bazen karışabiliyor medyumcetin şey demişti bu adam için elinizden para çıkacak.. zaten bir ay önce borç vermiştim mesela adama

cok övmüşler falcıların yasemin cengiz birde toprak varmis sanırım onları çok duydum ama kötü anınız var sanırım :/
Sahibinden sitesine gir iş ilanları oradan mevcut. Birbirlerine bilgi aktarılan, alt tarafı hem falcı hem dövmeci üst katı canlı müzik olan bir yer. Yani nereden para gelir diye çok çeşitlilik yaratılan bir mekan. Kötü bir anım yok lise zamanı gitmişimdir başkada uğramadım oraya. Ama bak Ankara’lıyım Turuncu’yu hiç öveni duymadım. Liseli gençlerin mekanı işte daha ne anlatayım

Falcının gelecek için öngördüklerinden yaşadığın var mı? Bende de aynı şekilde herkesten zıt bir son söyledi. Eğer tutarsa şu ana kadar baktırdığım tüm fallar patlayacak. Aklımda kalmaması için uğraşsam dahi biraz moralimi bozdu. Medyumelena'ya başka baktıranlar var mı?
Yok canim. Zaman olarak daha aylar var.

Medusa390, elifsucan, Gullcanabla, Havadise, Xaaxaa bunlardan bırıne baktırdınız mı?
Xaaxaa ona baktırdım 2 ay gecmiş vadeleri patladı elifsucan ona 3 kere baktırdım ama ya sanırım onun dediği gibi ilerledi eskisi cok sosyal buny duyup üzülebilirsin demiş 2 hafta önce buny yasadım bir de bir kızla konustuğnu söylemiş ve ben bunu da bir sekilde öğrendim

ya kızlar havadiseye baktiran yok mu hiccc
Meltem bir dur durak bil be ablacığım Vallahi yazık günah,bir falciya elli lira vermek te nesi? Anlıyorum seni bunalimdasin ama yapma gözünü seveyim;)Havadise'nin çok muhabbeti gecti daha önce burada sosyal medya hesaplarından yararlanıyor olabilir diye.

CiNOdebernuj'a baktıran var mı? 4 tane bekleyen falı var birde bazı kişiler 2 şer defa atmış yorum kısmında gözüküyor.

Irlinya'da 100 puanı var baktıran var mı?

Navravega iyi dönüşler almış gözüküyor.Baktıran var mı?

Back
X