tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar ya baktiracagim kişi başka hesapla baksa yerlerde de bakmış simdi farkettik. Yazim stili herseyi ayni. Fiyatlari da cok degisik. Guvenemedim. Bana yildizname icin birini önerir misiniz. Sevdiğiniz memnun kaldiginiz. Ve bir de burda okumustum instagramdan bakan gercek fal olması lazim adı. Ona nasıl ulaşabilirim

Kizlar son kez meraktan yildizname baktirip bu gecmis gelecek işini kapatiyorum. Artik insanlar bana güzel bir şey soylesin umut versin diye beklemek istemiyorum. Sizleri tanımıyorum ama yardimlasmanizi cok sevdim ❤
Dünki Medyumelena'nın kafama taktığım yorumundan sonra rahatlamak için Aytence'ye yıldızname baktırdım. Ama o da aynı zıt durumu söyledi. Ve vadeleri herkesten başka. Kafam hep karıştı. Sende baktırmışsın gerçi yorumun vardı. O yüzden tam tavsiye edemedim.

Güzel ve enerji dolu yorumun için cok teşekkür ederim canım bazen falda değil aradığımız şey biraz motive güzel şeyler duymak ama işte bazı falcılar tüm enerjimizi cekiveriyor malesef.. Ve şunu fark ettim daha öncede yazan olmuş onları okuyunca fark ettim zaten ben sezgiselgucler e çok baktiriyordum çokta detay veriyordum annesinin beni istemediğini düşündüğümü söylemiştim ona detaylarda oda bir üçüncü kişi etkisi olduğunu boyle birşeyin olduğunu söylemişti. medyumcetinle aralarında bağlantı olduğunu yazmış çoğu kişi e medyumcetin de fala daha ilk başlarken aile büyüklerinden biri seni istemiyor bu çocukta aile sözüne çok gidiyor demişti.. Şimdi yeni dikkatimi çekti açıkçası gerçekten bir bağlantı olabileceğini düşünüyorum.. baktiracak olan varsa dikkat etsin yine.. Ve sana tekrar teşekkür ediyorum tek mesajla moralimi yükselttigin için canım amin hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah :KK74:
Amin tatlım. Herşey gönlünce olsun inşallah 🙏🏻

Milena sende var mı gelişmeler? Ara ara görüyorum soramamıştım.
Düşüncenede katılıyorum bu arada :)
Ben fal baktırmayalı baya oldu arada bir binnazda kredi biriktirip atıyorum :) Fal adına en büyük gelişmem "herkesin sevgilisi döner benimki dönmez" dediğim adamın 17 ay sonra dönmesi olmuştu. Bundan daha büyük gelişmem sanırım yok :)
Demem o ki "asla olmaz" demeyin, olmaz denilen oluveriyor ama en az beklediğimiz zaman oluyor.
Ben umudumu tam anlamıyla kesip "artık önüme bakmalıyım" dediğim yerde dönüş almıştım.
Evet evet 1 yıldan fazla bekledim hep o başkaları ile gezerken sevgiliyken :olamaz:

Kizlar ya baktiracagim kişi başka hesapla baksa yerlerde de bakmış simdi farkettik. Yazim stili herseyi ayni. Fiyatlari da cok degisik. Guvenemedim. Bana yildizname icin birini önerir misiniz. Sevdiğiniz memnun kaldiginiz. Ve bir de burda okumustum instagramdan bakan gercek fal olması lazim adı. Ona nasıl ulaşabilirim
Canım aytence yildiznamede ve kahvede gayet iyi ama tarot önermem onda.. Yildizname çok kişiye baktirdim ama aytenceden o konuda memnunum açıkçası söylediği şekilde ilerliyor şu an

elifsucan a baktiran var mi ? Ben bugun baktirdim kahve fali 10 dakikalik bi ses kaydi atmis gecmiste olan seyleri baya bildi anı da bildi ama gelecekle ilgili söylediği seylere bir sey diyemem cunku vade verdi baska baktiran oldu mu gelecek cikiyo mu onda?

elifsucan a baktiran var mi ? Ben bugun baktirdim kahve fali 10 dakikalik bi ses kaydi atmis gecmiste olan seyleri baya bildi anı da bildi ama gelecekle ilgili söylediği seylere bir sey diyemem cunku vade verdi baska baktiran oldu mu gelecek cikiyo mu onda?
Bende kahve baktirmistim bana yazılı bakmıştı ilk geldiğinde baktirmistim.tarotla destekledim demişti ama tutan bişey yok şuan.

Bende kahve baktirmistim bana yazılı bakmıştı ilk geldiğinde baktirmistim.tarotla destekledim demişti ama tutan bişey yok şuan

Canım aytence yildiznamede ve kahvede gayet iyi ama tarot önermem onda.. Yildizname çok kişiye baktirdim ama aytenceden o konuda memnunum açıkçası söylediği şekilde ilerliyor şu an

Gerçekten mi ya iş konusunda gördüğü olursa havalara uçarım, yeşilçingeneyle aynı şeyi öngördüler. Aşk kısmında verdiği vade herkesten başka onu kestiremiyorum şu an. O vakte kadar muhtemelen vadesini unuturum :KK70:

Gerçekten mi ya iş konusunda gördüğü olursa havalara uçarım, yeşilçingeneyle aynı şeyi öngördüler. Aşk kısmında verdiği vade herkesten başka onu kestiremiyorum şu an. O vakte kadar muhtemelen vadesini unuturum :KK70:
Ben ilişki için baktirdim ona yorum istemiştim genel olarak canım iş için birşey demedi o yüzden ama ilişki için dediği gibi gidiyor şuan.. Birde arya dora vardı iki üç kere tarot baktirmistim ona onun dedikleri de vade olarak tutmaya başladı yani dediği gibi gidiyor şuan için hatta seni kaybetmek istemiyor gözlerinden bakisibdan anlayacaksın görüşünce demişti arya bunu bana söyledikten bi hafta sonra adamın bana kurduğu cümle ben seni hiç bir anlamda kaybetmek istemiyorum askerden sonra konuşalım olmuştu..hatta görüştük sonra bakışlarını hala unutamıyorum adamın.. Biz ayrılığı 24 ocakta yaşadık arya bi 5 ayınız var rahat toparlanmak için demişti temmuzu ağustosu buluyor vade olarak öyle oluncada bu durumda nakta, Cananay ve akrepgozle aynı vadeyi vermiş oluyor o da.. :)
Bilirablaya da ikinci falimi baktirdim bugün gelecek vadelerine bisey diyemiyorum vade zamanı daha var ama an için gerçekten çok iyi hisli bi falcı o da bence..

Sagol tatlım. Aytence de baktirmistim. Tekrar dinledim. Tavsiye öngörü baya birsey vardi. Fal deryasinda abdullah demir var ama burda pek onerilmemis. Böyle artik uygulama üzerinden degil karsilikli konusup bakabilen birine denk gelirsem oyle baktircam. Falcilar hakkında düşüncelerimi yazmıştım. Sadece onlar -aytence nin soylediklerini dikkate alcam. Ve bence enerji meselesi biraz. Enerjisi tutana uyumlu olana daha net konuşuyorlar.

Back
X