tellwe.com'da bakılan fallar!

Elifsucan ya da mormelek deneyebilirsin

Ben de talibim :)

Daha önce de söz ediyordun falin bağımlılık olduğundan, takıntı haline getirdiğinden ama kararların biraz anı çıkış oluyor gibi. Hayırdır son falından memnun kalmadın mi yoksa başka bisey mi oldu? Ne olursa olsun odaklanman gereken bir sınavın ve amacın var, o nedenle iyi bir karar vermissin. Tebrix! Aşk işleri için daha cooookkkk zamanın olacak nasıl olsa.

evet. daha önce de yeltenmiştim bırakmaya haziranın ilk haftasında, ama dayanamamıştım.
umarım bu sefer başarıcam..
gereksiz yere, sırf zevkine her gün fal atıyorum neredeyse
aşk acımı, eski sevgilimi unuttum ama fala bağımlı oldum resmen
evett!! :) Ielts'e girdim geçen hafta, sonuçları bekliyorum
çok teşekkür ederim herkesin gönlünce olur her şey umarım..

ps: bu ani kararı vermemde ve aydınlanmamda yardımcı olan asena87 ye de tesekkürü borç bilirim..

Sinav sonucun belli oldugunda özelden yazarsan sevinirim. Akademik girmistin sanirim? Başarılı olduğuna inanıyorum. Fallardan hiç konu açmayız ama. I promise

Bir arkadaşım da aşk ile ilgili konular için çetine gitti, dedikleri çıkmadı. Karşı taraf da etkiliyor bence. Sonuçta kariyer sana bağlı ama ikili ilişkiler de karşı taraf da önemli.
Kariyer de sadece sana bağlı değil maalesef. Kurumsal bir yerde çalışıyorsan yöneticilerin çok önemli kesinlikle. Freelance çalışıyorsan network, piyasa, reklam, etc...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…