- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.401
Ağustosta barış, temmuzun son haftasına girmeden de iletişim..Olumlu 2 3 hafta dedi. size ne dedi
bize de hemen hemen aynısını dediOlumlu 2 3 hafta dedi. size ne dedi
sosyal medyayı da işin içine katmıştı evetTakintili kiz olayini bence Elifsucan 18-24 yas grubuna soyluyor. Daha buyuklere ise etrafinda bir kadin diyor. Sosyal medyadan da olabilir diyor etc.
Bende de aynı şekilde. Güvendiğim o vardı. O da patladısosyal medyayı da işin içine katmıştı evet
Bende de aynı şekilde. Güvendiğim o vardı. O da patladı
yaaaaaaa aynısını dedi inanmıyorum yaElifsucan bende ortak ortam olduğu için çekiniyor da demişti. Sizde de dedi mi?
istersen ekran görüntüsü atalım birbirimizeyaaaaaaa aynısını dedi inanmıyorum yabende anlamadım ortak ortam ne diye ama sormadım da halbuki ortak bi ortamımız yoktu (((((((((((((((((((((
Yok bana öyle bir şey demediElifsucan bende ortak ortam olduğu için çekiniyor da demişti. Sizde de dedi mi?
Hayır söylemedimYok bana öyle bir şey demedi
Bizim ortak ortamda değil zaten
Peki sen bu bilgiyi yani ortak ortamda olduğunuzu ona söyledin mi?
Merhaba, kahve mi attınız tarot mu?Mormelek’in yorumunu ,üslubunu beğendim diyebilirim. Olumlu olumsuz görüşlere açığım kendi de bunu belirterek yazmış zaten falı. Soru sorarken pek detay vermedim.
Mormelekin bahsini ettiği bir konu özellikle dikkatimi cekti. Benim düşündüğüm yönde bir konuyu dile getirdi .Geçmiş fallarımda dillendiren olmuş mu diye baktım . duygudoğana geçen yıl baktırdığım falda da aynı şeyi farklı şekilde söylediğini okudum.. diğer fallarıma da bakacağım.
Ama genel olarak bu kadar ayrıntı veren olmamıştı .Vadeler de verdi. İkinci kez baktırmayı düşünürüm belki gelecek ay.
Beğenmenize sevdindim mormelek’iMormelek’in yorumunu ,üslubunu beğendim diyebilirim. Olumlu olumsuz görüşlere açığım kendi de bunu belirterek yazmış zaten falı. Soru sorarken pek detay vermedim.
Mormelekin bahsini ettiği bir konu özellikle dikkatimi cekti. Benim düşündüğüm yönde bir konuyu dile getirdi .Geçmiş fallarımda dillendiren olmuş mu diye baktım . duygudoğana geçen yıl baktırdığım falda da aynı şeyi farklı şekilde söylediğini okudum.. diğer fallarıma da bakacağım.
Ama genel olarak bu kadar ayrıntı veren olmamıştı .Vadeler de verdi. İkinci kez baktırmayı düşünürüm belki gelecek ay.
Merhaba, kahve mi attınız tarot mu?
Merhaba . Kahve falı attım .Merhaba, kahve mi attınız tarot mu?
Siz de mi baktırmıştınız? Tutturdu mu hiçBeğenmenize sevdindim mormelek’i ☺
Analizleri falan doğruyduSiz de mi baktırmıştınız? Tutturdu mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?