- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.421
Çelişmiş mi kendisiyle?Elifsucan a başla hesaptan attım bu sefer bambaşka bir fal göndermiş. İnanmıyorum maalesef artık
Ben gelecek kısmını bir kereden fazla okumadım oraya takılmıyorum şimdilik çünkü bazı yerlerde uzun vadeler vermiş .Analizleri falan doğruydu
Gelecek çıkar mı bilemem
Ben de geleceğe çok takılmıyorumBen gelecek kısmını bir kereden fazla okumadım oraya takılmıyorum şimdilik çünkü bazı yerlerde uzun vadeler vermiş .
Olumsuz söylemiş bu seferÇelişmiş mi kendisiyle?
Farklar neler söyledikleri arasında?
Diğeri olumluydu galibaOlumsuz söylemiş bu sefer
Evet o olumluydu. Açıkçası analiz yoktu. İki kişiden bahsetmiş birisiyle olmayacak diğeriyle olacak diyeDiğeri olumluydu galiba
Peki analizleri falan da mı farklıydı?
Alabildiğine sallıyorlarsa demek :)Evet o olumluydu. Açıkçası analiz yoktu. İki kişiden bahsetmiş birisiyle olmayacak diğeriyle olacak diye
Mormelek’e baktırdın mı?İlk gönderdiğim falda ilişkim olduğunu söylememe rağmen hayatımda kimse yokmuş gibi yorum yapmıştı Elifsucan.
İş hayatında tanışacağım birisiyle evleneceğimi söylemişti. İkinci falda tekrar ilişkim olduğunu belirttim, bu kez de onunla evlilik olacağını söyledi.
Zaten kahve falı nasıl oluyor da sadece sorduğum sorulara cevap veriyor, onun dışında hiç mi bi şey çıkmıyor onu da anlamıyorum.
Baktırmaya niyetlendim de onun da aynı vadeleri verdiğini okuyunca vazgeçtim. Online falcılarda iş yok sanırım.Mormelek’e baktırdın mı?
Yok baktırmadım. Kahve mi baktırmıştınız? Yorumlaması nasıldı ?Tellwede traumel diye bir falcı vardı. Şu an uzakta. Ona baktıran olmuş muydu? 2 vade vermişti ilki çıktı bana.
Kısaydı ama nokta atışlıydı. Böylesine denk gelmedim şimdiye kadar.Yok baktırmadım. Kahve mi baktırmıştınız? Yorumlaması nasıldı ?
Duvarındaki yorumları çok iyi ama hep aynı falı gönderiyorkızlar avis e baktıran var mı
Bana da kutucuk acip sormustu biri olup olmadigini. Iyi bir falci bunu bakar bakmaz gorur zaten. Veeee bana da is hayatinda tanisacagim biriyle evlilik dedi. Anlasilan birkac hazir metin hazirlamis, kisiye gore sozcukleri az biraz modifiye edip gonderiyor. Devrik cumleler o yuzden belki de. Noktalama isaretleri de olmayinca bazi ucu acik cumleleri istedigimiz gibi anliyoruz.İlk gönderdiğim falda ilişkim olduğunu söylememe rağmen hayatımda kimse yokmuş gibi yorum yapmıştı Elifsucan.
İş hayatında tanışacağım birisiyle evleneceğimi söylemişti. İkinci falda tekrar ilişkim olduğunu belirttim, bu kez de onunla evlilik olacağını söyledi.
Zaten kahve falı nasıl oluyor da sadece sorduğum sorulara cevap veriyor, onun dışında hiç mi bi şey çıkmıyor onu da anlamıyorum.
Sana kesinlikle katılıyorum. Yeni üye arkadaşlarımız canla başla savunuyor elifsucanı acemiliklerine veriyorum açıkçası. İyi bir falcı falan değil o. Su falı ve kahve falı öyle bakılmaz arkadaşlar. İnanıp para kaptırmayın.Bana da kutucuk acip sormustu biri olup olmadigini. Iyi bir falci bunu bakar bakmaz gorur zaten. Veeee bana da is hayatinda tanisacagim biriyle evlilik dedi. Anlasilan birkac hazir metin hazirlamis, kisiye gore sozcukleri az biraz modifiye edip gonderiyor. Devrik cumleler o yuzden belki de. Noktalama isaretleri de olmayinca bazi ucu acik cumleleri istedigimiz gibi anlıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?