- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.441
Kime baktıralım bacım :) su falına özellikleSana kesinlikle katılıyorum. Yeni üye arkadaşlarımız canla başla savunuyor elifsucanı acemiliklerine veriyorum açıkçası. İyi bir falcı falan değil o. Su falı ve kahve falı öyle bakılmaz arkadaşlar. İnanıp para kaptırmayın.
Nilmil seni gördüğüme sevindim. Umarım yolundadır diyeceğim her şey ama fal baktırmaya devam olduğuna göre pek rayında değil halaSana kesinlikle katılıyorum. Yeni üye arkadaşlarımız canla başla savunuyor elifsucanı acemiliklerine veriyorum açıkçası. İyi bir falcı falan değil o. Su falı ve kahve falı öyle bakılmaz arkadaşlar. İnanıp para kaptırmayın.
Bende seni gördüğüme sevindim canım.Umarım iyisindir. Evet uzun zaman fal baktırmadım 4-5 ay kadar. Sonra tekrar sardım. Hayatımda kimse yok şuanda erkek yoksa sorunda yok aslında :) Yaz dönemi sıkıntıdan ve burada çok övülünce elifsucana baktırdım. Kötüydü. Birikmiş kredileri bitirmek için baktırdım binnazda Damla Ay iyiydi. Ve binnazı sildim. Talia 2 defa baktırdım fena değil. Ağustos için Talia'nın dedikleri çıkmazsa ona da baktırmam bir daha.Nilmil seni gördüğüme sevindim. Umarım yolundadır diyeceğim her şey ama fal baktırmaya devam olduğuna göre pek rayında değil hala
bana işsel bir ortamda 30lu yaşlarda biriyle tanışacaksın o daha hayırlı ve ciddi demişti :sBana da kutucuk acip sormustu biri olup olmadigini. Iyi bir falci bunu bakar bakmaz gorur zaten. Veeee bana da is hayatinda tanisacagim biriyle evlilik dedi. Anlasilan birkac hazir metin hazirlamis, kisiye gore sozcukleri az biraz modifiye edip gonderiyor. Devrik cumleler o yuzden belki de. Noktalama isaretleri de olmayinca bazi ucu acik cumleleri istedigimiz gibi anliyoruz.
Hımmmm... anlaşıldı şimdi. Demek Elifsucan, bir iş yerinde çalışmakta olan herkese, iş yerinden birisi ile tanışacaksın, diyor. Bir insan çalışıyorken, hayatının büyük kısmı iş yerinde geçer ve çevresi nerdeyse iş yerindeki arkadaşlarından oluşur. Çalışan kişiler için iş yerinden eş/sevgili edinme ihtimali yüksektir zaten. Bunu da herkes bilir. Yani Elifsucan, aslında basit bir kurnazlık yapıyor galiba.bana işsel bir ortamda 30lu yaşlarda biriyle tanışacaksın o daha hayırlı ve ciddi demişti :s
evet ve genelde sorduğumuz adamlar bizim için hayırsız çoğu dengesiz gelgitli ve ciddi ilişki istemiyor ama ne hikmetse karşımıza hep yeni ciddi beyler çıkarıyorHımmmm... anlaşıldı şimdi. Demek Elifsucan, bir iş yerinde çalışmakta olan herkese, iş yerinden birisi ile tanışacaksın, diyor. Bir insan çalışıyorken, hayatının büyük kısmı iş yerinde geçer ve çevresi nerdeyse iş yerindeki arkadaşlarından oluşur. Çalışan kişiler için iş yerinden eş/sevgili edinme ihtimali yüksektir zaten. Bunu da herkes bilir. Yani Elifsucan, aslında basit bir kurnazlık yapıyor galiba.
Bende aynı hala iş kovalama, beklemeBende seni gördüğüme sevindim canım.Umarım iyisindir. Evet uzun zaman fal baktırmadım 4-5 ay kadar. Sonra tekrar sardım. Hayatımda kimse yok şuanda erkek yoksa sorunda yok aslında :) Yaz dönemi sıkıntıdan ve burada çok övülünce elifsucana baktırdım. Kötüydü. Birikmiş kredileri bitirmek için baktırdım binnazda Damla Ay iyiydi. Ve binnazı sildim. Talia 2 defa baktırdım fena değil. Ağustos için Talia'nın dedikleri çıkmazsa ona da baktırmam bir daha.
Ben çalışmıyorum bana da sosyal bir ortamda tanışacaksın dedi konser düğün hani bu tarz bi yerde ama görür görmez aşk değil zamanla ilerleyecek bir şeymiş ben bir sure bu kişiye ne evet ne hayir dicekmisim bi kenarda tutucakmisim sonra olcakmis zamanla..Hımmmm... anlaşıldı şimdi. Demek Elifsucan, bir iş yerinde çalışmakta olan herkese, iş yerinden birisi ile tanışacaksın, diyor. Bir insan çalışıyorken, hayatının büyük kısmı iş yerinde geçer ve çevresi nerdeyse iş yerindeki arkadaşlarından oluşur. Çalışan kişiler için iş yerinden eş/sevgili edinme ihtimali yüksektir zaten. Bunu da herkes bilir. Yani Elifsucan, aslında basit bir kurnazlık yapıyor galiba.
Bana da kalabalıklar içinde daha önceden evlenip ayrılmış biriyle tanışma dedi. Yaşımdan dolayı bana bunu uygun buldu sanırım :) Kişiye göre sallamasyon anlayacağınız.Ben çalışmıyorum bana da sosyal bir ortamda tanışacaksın dedi konser düğün hani bu tarz bi yerde ama görür görmez aşk değil zamanla ilerleyecek bir şeymiş ben bir sure bu kişiye ne evet ne hayir dicekmisim bi kenarda tutucakmisim sonra olcakmis zamanla..
Kaç yaşındasın?Bana da kalabalıklar içinde daha önceden evlenip ayrılmış biriyle tanışma dedi. Yaşımdan dolayı bana bunu uygun buldu sanırım :) Kişiye göre sallamasyon anlayacağınız.
Bana da evlenip ayrılmış ama sorunlu geçmişi olmayan biriyle tanışacaksın iş arkadaşlarınızla kalabalık sosyal bir ortamda dedi.Bana da kalabalıklar içinde daha önceden evlenip ayrılmış biriyle tanışma dedi. Yaşımdan dolayı bana bunu uygun buldu sanırım :) Kişiye göre sallamasyon anlayacağınız.
Şey dedi bide aranızda uçurum bi yaş farkı yok ama 3-4 yaş büyük olur senden esmer uzun boylu ve ailesiyle bağlantılı bi iş yapiyo dedi bilerek yazıyorum hani aynı şeyler çıkacak mı diyeBana da kalabalıklar içinde daha önceden evlenip ayrılmış biriyle tanışma dedi. Yaşımdan dolayı bana bunu uygun buldu sanırım :) Kişiye göre sallamasyon anlayacağınız.
Sallamasyon işte canım. Elifsucan iyi falcı değil, kişiye göre kısmet yazan bir senaryocu. Paranızı kaptırmayın.Bana da evlenip ayrılmış ama sorunlu geçmişi olmayan biriyle tanışacaksın iş arkadaşlarınızla kalabalık sosyal bir ortamda dedi.
İkisi de olumlu sonuç doğuruyorsa gerisi ayrıntı gibi geliyor banaMormelek de patladı bende. İki ayrı hesaptan attım ilkinde olumlu konuştu adım gelecek dedi diğerinde sen adım atarsan olacak dedi.
Birinde ilgisi var dedi ama diğerinde yok dediİkisi de olumlu sonuç doğuruyorsa gerisi ayrıntı gibi geliyor bana
Bana bakmadı enerjimiz uyuşmamışYesilcingene de falı patlayan var mı ya da anlık durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?