tellwe.com'da bakılan fallar!

Kime baktıralım bacım :) su falına özellikle

Nilmil seni gördüğüme sevindim. Umarım yolundadır diyeceğim her şey ama fal baktırmaya devam olduğuna göre pek rayında değil hala

Nilmil seni gördüğüme sevindim. Umarım yolundadır diyeceğim her şey ama fal baktırmaya devam olduğuna göre pek rayında değil hala
Bende seni gördüğüme sevindim canım.Umarım iyisindir. Evet uzun zaman fal baktırmadım 4-5 ay kadar. Sonra tekrar sardım. Hayatımda kimse yok şuanda erkek yoksa sorunda yok aslında :) Yaz dönemi sıkıntıdan ve burada çok övülünce elifsucana baktırdım. Kötüydü. Birikmiş kredileri bitirmek için baktırdım binnazda Damla Ay iyiydi. Ve binnazı sildim. Talia 2 defa baktırdım fena değil. Ağustos için Talia'nın dedikleri çıkmazsa ona da baktırmam bir daha.

bana işsel bir ortamda 30lu yaşlarda biriyle tanışacaksın o daha hayırlı ve ciddi demişti :s

bana işsel bir ortamda 30lu yaşlarda biriyle tanışacaksın o daha hayırlı ve ciddi demişti :s
Hımmmm... anlaşıldı şimdi. Demek Elifsucan, bir iş yerinde çalışmakta olan herkese, iş yerinden birisi ile tanışacaksın, diyor. Bir insan çalışıyorken, hayatının büyük kısmı iş yerinde geçer ve çevresi nerdeyse iş yerindeki arkadaşlarından oluşur. Çalışan kişiler için iş yerinden eş/sevgili edinme ihtimali yüksektir zaten. Bunu da herkes bilir. Yani Elifsucan, aslında basit bir kurnazlık yapıyor galiba.

evet ve genelde sorduğumuz adamlar bizim için hayırsız çoğu dengesiz gelgitli ve ciddi ilişki istemiyor ama ne hikmetse karşımıza hep yeni ciddi beyler çıkarıyor

Bende aynı hala iş kovalama, bekleme iyi olmana sevindim gerçekten :) bende en son Dilşah Fisun’a atmıştım kredileri bitirmek için Binnaz’daki başkada atmadım. Ara ara atsam diyorum ama atacak kimse yok dediğin gibi artık biri olmayınca çok atasıda gelmiyor insanın

Ben çalışmıyorum bana da sosyal bir ortamda tanışacaksın dedi konser düğün hani bu tarz bi yerde ama görür görmez aşk değil zamanla ilerleyecek bir şeymiş ben bir sure bu kişiye ne evet ne hayir dicekmisim bi kenarda tutucakmisim sonra olcakmis zamanla..

Bana da kalabalıklar içinde daha önceden evlenip ayrılmış biriyle tanışma dedi. Yaşımdan dolayı bana bunu uygun buldu sanırım :) Kişiye göre sallamasyon anlayacağınız.

Bana da kalabalıklar içinde daha önceden evlenip ayrılmış biriyle tanışma dedi. Yaşımdan dolayı bana bunu uygun buldu sanırım :) Kişiye göre sallamasyon anlayacağınız.
Bana da evlenip ayrılmış ama sorunlu geçmişi olmayan biriyle tanışacaksın iş arkadaşlarınızla kalabalık sosyal bir ortamda dedi.

Şey dedi bide aranızda uçurum bi yaş farkı yok ama 3-4 yaş büyük olur senden esmer uzun boylu ve ailesiyle bağlantılı bi iş yapiyo dedi bilerek yazıyorum hani aynı şeyler çıkacak mı diye

sizin yine iyi kızlar, ben ilk falda iş hayatında tanıyacağım biriyle evleniyorum ikinci falda hayatımdaki kişiyle. Kafalar çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…