- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.481
Tmm işte ben bla bla bla deyip en son slm yazdın gerisi gelmeyince merak ettim. Ben iyiyim bla bla bla asıl seni sormalı nasıl gidiyor ne zmn gidiyorsun gibi gibi dvm etAy mantıklıymış bu ama ben direk Selam yazdım o da Selam nasılsın ne yapıyorsun felan dedi
Bir yerde tıkanacak konu ve mavi tik yicem bir daha da yazmaz ben yazmadanTmm işte ben bla bla bla deyip en son slm yazdın gerisi gelmeyince merak ettim. Ben iyiyim bla bla bla asıl seni sormalı nasıl gidiyor ne zmn gidiyorsun gibi gibi dvm et
Aynı şeyleri yazacaktım isabet olmuşUzakta mı senden şu anda?
Kesin bitirmeyi düşünmediğiniz ilişkilerde böyle hamleler yapmayın :) numara silme gibi ya da blöf gibi. Ancak bitirecekseniz yapın bunları.
Neyse kamu spotundan sonra şöyle diyeyim
Yazmadığın için pişman olma olasılığın yüksek gibi geldi bana
Sosyal medyada ekli değil misiniz? Bir hikeyesine falan yorum yazsan?
Konu gittiği yere kadar canına göre sen de planlarından tatil planlarından filan söz edip en son sen nokta köy neyse iyi olduğuna sevindim de ve de haberleşiriz yine, gelişmeleri atlama bana da yaz gitmeden gibi biseyler denilebilir. Amaaan ne olacak ki... sonra da akışta kal.Bir yerde tıkanacak konu ve mavi tik yicem bir daha da yazmaz ben yazmadan
Konu gittiği yere kadar CEVABINA göre demek istedim.
Canım azcık güven kendineBir yerde tıkanacak konu ve mavi tik yicem bir daha da yazmaz ben yazmadan
O kadar uzun ki hikaye aramızda bir şeyler olacak gibiydi sonra ben biraz friendzone yaptım sonra aramıza mesafe girdi topladık bozulduk derken bir kızla buluştu söylemişti liseden arkadaşım diye ama ben kızın hikayelerinden çocuğa yürüdüğünü anladım hissettim bir anda ortada ne ilişki var ne başka bir şey çocuğa çemkirdimCanım azcık güven kendine
Bu kadar niye çekimiyorsun?
Bir de daha aranızda bir şey yokken başka bir kız için mi tartıştın ben o kısmı anlayamadım
Aferin sanaO kadar uzun ki hikaye aramızda bir şeyler olacak gibiydi sonra ben biraz friendzone yaptım sonra aramıza mesafe girdi topladık bozulduk derken bir kızla buluştu söylemişti liseden arkadaşım diye ama ben kızın hikayelerinden çocuğa yürüdüğünü anladım hissettim bir anda ortada ne ilişki var ne başka bir şey çocuğa çemkirdim
Ne kadara bakıyormuşKızlar bu Twitter'da tinsel mikropelat sayfasına baktım nerdeyse herkes falin çıktı kişi tarih tasviri çıkıyor diyor cogu forumda bir arkadaş daha önce baktitmis
Hoşlanıyordum ama arkadaşlığımızı kaybederim diye söyleyemedim aslında yanlışlıkla friendzone yaptım denilebilirAferin sana
Hoşlanıyordun ama ona rağmen arkadaşlık ayağına mı takıldın?
Yoksa kız ortaya çıkınca kıymete mi bindi?
Bunu iyi sorgula kendinde
Tanıştıktan sonra böyle arkadaş olduk ama o zaman onun beğenisi var gibiydi bende de başladı ama dediğim gibi ondan da emin olamadımAferin sana
Hoşlanıyordun ama ona rağmen arkadaşlık ayağına mı takıldın?
Yoksa kız ortaya çıkınca kıymete mi bindi?
Bunu iyi sorgula kendinde
Zeynep Aksu çıktı mı sana?Bende aynı hala iş kovalama, beklemeiyi olmana sevindim gerçekten :) bende en son Dilşah Fisun’a atmıştım kredileri bitirmek için Binnaz’daki başkada atmadım. Ara ara atsam diyorum ama atacak kimse yok dediğin gibi artık biri olmayınca çok atasıda gelmiyor insanın
Üç aylık bir süreç demiş maalesef ki tutmamış. Analizleri iyiydi ama tarihlerde tık yok :)Zeynep Aksu çıktı mı sana?
HmmmÜç aylık bir süreç demiş maalesef ki tutmamış. Analizleri iyiydi ama tarihlerde tık yok :)
Fal baktirdim da çoğu konu da nokta atışı yaptı, spesifik bir konu da olumsuz olacak dedi. Bende sallıyor mu diye sormuştum.. Cevapları tutarlıydı ben begendim. Baktıran var mı merak ediyorumKalbime isimli falcıya fak baktıran oldu mu acaba
Ben kalbimdekiayna’ya baktırmıştım. Aynı kişi değil sanırımKalbime isimli falcıya fak baktıran oldu mu acaba
Bileydim bugün ona atardımFal baktirdim da çoğu konu da nokta atışı yaptı, spesifik bir konu da olumsuz olacak dedi. Bende sallıyor mu diye sormuştum.. Cevapları tutarlıydı ben begendim. Baktıran var mı merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?