tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana bakmadı enerjimiz uyuşmamış
Size baktı mı? Olumsuz muydu söyledikleri?
Ben sürekli baktırıyordum kaçıncı falı bilmiyorum ama verdiği vade olmuştu tam olumlu değil tam olumsuz da değil yapmam gerekenleri söyledi karakter analizi doğru gibi ama işte acaba gerçekten onun dediği gibi mi düşünüyor şuan adım atmalı mıyım felan bilmiyorum

Adım atmak istiyor musun?

Ayni konu ile ilgili sık baktirinca tekrara dusuyor yesilcingene.
Bende de zamaninda durum hayirli seviliyorsun vs ama su olumsuzluklar var,kalkarsa olur vs diyordu.
Yani fal olumlu mu olumsuz mu belli oluyor haliyle fali patlamis olmuyor.
Ama ben anlik analizini begeniyordum o yuzden baktirmisligim var.
Yani sana ara/arama demesi zaten onemli degil.
Meseleni sen biliyorsun yorumlarin sana hissettirdigine gore arayip aramayabilirsin.

İstiyorum ama bir kere mesaj attım bir daha atmak istemiyorum ve etrafında bir kız var ondan hoşlanan bence çingene dedi ki bu kız onu yormaz istediğini yapar çocuğun aklı karışmadan önlem al felan
Falcının dediklerine göre hareket edersen çok pişman olursun. İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap. Sen eminsen başka kızın varlığından boş bırakma çocuğu derim ama :) naçizane tavsiyem

Falcının dediklerine göre hareket edersen çok pişman olursun. İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap. Sen eminsen başka kızın varlığından boş bırakma çocuğu derim ama :) naçizane tavsiyem
Kız baya yürüyor bence de çocuğu da bunaltmak beni cepte görmesini felan istemiyorum bir de nasıl konuşacağımı bilmiyorum

Çok karışık ya hoşlandığım biri ama önceden bir şeyler olacak gibiydi felan saçma sapan bir hikaye
Onun düşüncelerini biliyor musun peki?
Çok üstüne gidersen de paylaşılamayan erkek olup totosu kalkma olasılığı da yüksek

Onun düşüncelerini biliyor musun peki?
Çok üstüne gidersen de paylaşılamayan erkek olup totosu kalkma olasılığı da yüksek
Düşüncelerini şuan bilmiyorum bana yüzyüze konuşalım bunları şuan yoğun dönemdeyiz demişti bu sene mezun oldu gelecek kaygısı var Yurt dışına gitmek istiyor felan sonra 21inde Selam yazdı ben de numarasını felan silmiştim selam yazdım sonra yazmadı böyle saçma sapan bir şeyler

Uzakta mı senden şu anda?
Kesin bitirmeyi düşünmediğiniz ilişkilerde böyle hamleler yapmayın :) numara silme gibi ya da blöf gibi. Ancak bitirecekseniz yapın bunları.
Neyse kamu spotundan sonra şöyle diyeyim
Yazmadığın için pişman olma olasılığın yüksek gibi geldi bana
Sosyal medyada ekli değil misiniz? Bir hikeyesine falan yorum yazsan?

Ekliyiz uzak değiliz ama aramız uzak whatsapptan yazarım ama naptın nasılsından sonra muhabbet bir yerde tıkanıyor onun bana yazmasını da sağlamam lazım yani tekrar arkadaş olabileceğimizi göstermem onu bunaltmayacağımı anlatmam lazım

İşte konunun tıkanmaması için bir konu üzerinden konuşmak daha rahat olur. O yüzden dedim bir hikayesine cevap verebilirsin.
Sonra da wpdan yazarsın ay ordan zor oluyor yazmak diye wpdan devam edersin
Bir şey sorma, bir şey bekleme. Küçücüksünüz zaten daha önünüzde uzun zaman var :) akışına bırak.

Senden selam aldım sonra birden arazi oldun, oralarda havalar nasıl? Şaka bir yana herşey yolunda mı merak ettim desen? Sonra da cevaba göre y.disi planların ne durumda, ne zmn gidiyorsun diye yazıp sohbeti başlatabilirsin, hem arkadaşca olur hem ilgili.

Bu konularda baya kötüyüm yazdım o da sanki konuyu Devam ettirmeye çalışıyor gibi ama bilmiyorum ya o kız yüzünden tartıştık aşırı tepki verdim güvenmedim yalan söylüyorsun felan dedim baya

Ay mantıklıymış bu ama ben direk Selam yazdım o da Selam nasılsın ne yapıyorsun felan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…