- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.501
Bu sefer nasıldı?Bileydim bugün ona atardım
Telwe kredilerini bitirmek için elifsucana attım yine
Fal baktirdim da çoğu konu da nokta atışı yaptı, spesifik bir konu da olumsuz olacak dedi. Bende sallıyor mu diye sormuştum.. Cevapları tutarlıydı ben begendim. Baktıran var mı merak ediyorum
Kesinlikle pembe tablocu değil, başka hesaptan da attim farklı bir konu için, nokta atışları güzeldiAylar önce baktırdım. Bence de boş biri değil. Bu yüzden vadelerine çok inanmıştım. Birisi tutmadı, diğeri henüz gelmedi.
Yok değil kuzum ona arkadaşım atmıştı tutarsızdıBen kalbimdekiayna’ya baktırmıştım. Aynı kişi değil sanırım
Sen burada yazdın baktım ve az önce tekrar göz attım hemen 25 TL yapmış kahveyiFal baktirdim da çoğu konu da nokta atışı yaptı, spesifik bir konu da olumsuz olacak dedi. Bende sallıyor mu diye sormuştum.. Cevapları tutarlıydı ben begendim. Baktıran var mı merak ediyorum
Böylelerine de fal atmayacaksın işte. Daha 1 kişi beğenince zam yapana hayatta fal atmam benSen burada yazdın baktım ve az önce tekrar göz attım hemen 25 TL yapmış kahveyiBirinin adı forumda geçmesin direkt zam.
Adi geçti, reklamı oldu ya burayı da dışarıdan okuyup atan çok hemen üstüne caktirmadan bi 5 ekleyim şeklinde.Böylelerine de fal atmayacaksın işte. Daha 1 kişi beğenince zam yapana hayatta fal atmam ben
Aaa önce kaçtı kredisiSen burada yazdın baktım ve az önce tekrar göz attım hemen 25 TL yapmış kahveyiBirinin adı forumda geçmesin direkt zam.
AAAAASen burada yazdın baktım ve az önce tekrar göz attım hemen 25 TL yapmış kahveyiBirinin adı forumda geçmesin direkt zam.
Ben gordugumde ilk 20ydi hatta 10 kredim kalmisti diye ustune TL 10 daha eklemek bile dusundurdu beni cunku hep ayni hikaye beklentiyle atinca beklentin karsilanmiyor buyuk cogunlugunda ve hem zamanima yazik oluyor hem beklemtimin altinda kaliyor hem de para gidiyor bosubosuna. 150% zam da FIRSATCILIK yani!Gönderdiği fal kısa ama tutarliydi, ama 20 25 etmezz. Atmayın hiç gerek yok
Gerçekten üzücü ya, böyle şeyleri etik bulmuyorum.Ben gordugumde ilk 20ydi hatta 10 kredim kalmisti diye ustune TL 10 daha eklemek bile dusundurdu beni cunku hep ayni hikaye beklentiyle atinca beklentin karsilanmiyor buyuk cogunlugunda ve hem zamanima yazik oluyor hem beklemtimin altinda kaliyor hem de para gidiyor bosubosuna. 150% zam da FIRSATCILIK yani!
Kalbime isimli falcıya fak baktıran oldu mu acaba
Adi geçti, reklamı oldu ya burayı da dışarıdan okuyup atan çok hemen üstüne caktirmadan bi 5 ekleyim şeklinde.
AAAAANE KADAR AYIP. indirim vardı 10 liraydı geçen gün. Ne kadar ayıp yahu. Bunlar da para kazanacağım diye milleti kazıklamaya utanmıyor
Ben gordugumde ilk 20ydi hatta 10 kredim kalmisti diye ustune TL 10 daha eklemek bile dusundurdu beni cunku hep ayni hikaye beklentiyle atinca beklentin karsilanmiyor buyuk cogunlugunda ve hem zamanima yazik oluyor hem beklemtimin altinda kaliyor hem de para gidiyor bosubosuna. 150% zam da FIRSATCILIK yani!
Gerçekten üzücü ya, böyle şeyleri etik bulmuyorum.
Tellwe'den Kalbime falcı kişisi, burada birileri senin isminden söz eder etmez zam yapman gerçekten fırsatçılık. Sana baktırmayı düşünüyordum. Ama bu tutumundan dolayı vazgeçtim.Gönderdiği fal kısa ama tutarliydi, ama 20 25 etmezz. Atmayın hiç gerek yok
Siz yazinca bende yuleyi tekrar dinledim.cok sıkıcı anlatimi oldgundan tekrar dinlememisim.Fal baktırmayı bıraktım sayılır yakın zamanda baktırdığım fallara göre ;
Banu Yılmaz gelecek hakkında hiçbir şey tutturamamış. Yulee yarı yarıya çıkmış bir daha giderim. Perseis aslında sonucu tam bilmiş sadece o zamana kadar yaşanacak durumları bilememiş yeni bir kişi görmüş öyle birisi ile çok sonra tanıştım.
Ne falı atmıştın? Bana ilk kahve bakmıştı ve sorumla ilgili öngörüsü çıktı. O zaman yeniydi, sadece yazılı bakıyordu ve kısa bakmıştı. Bir ara sadece Katına bakıyordu, iki kere yolladim ikisi de fos çıktı. Baktım şimdi kahvesi açık acaba tekrar kahve denesem mi sorusu girdi kanımaSiz yazinca bende yuleyi tekrar dinledim.cok sıkıcı anlatimi oldgundan tekrar dinlememisim.
Aylar onceydi,tayin ortada yokken aniden olacagini ve tarihini bilmis tuhaf bir sekilde.
Tanistigim kisinin olmayacagini bilmis.
Karsima baska birisinin cikacagini soylemis o tarifte biri degildi ama bu kisiyi tanidigimi soylemisti,dogru cikti.analizlerini cok skcı bulsamda baya baya bilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?