tellwe.com'da bakılan fallar!

Fal baktirdim da çoğu konu da nokta atışı yaptı, spesifik bir konu da olumsuz olacak dedi. Bende sallıyor mu diye sormuştum.. Cevapları tutarlıydı ben begendim. Baktıran var mı merak ediyorum

Aylar önce baktırdım. Bence de boş biri değil. Bu yüzden vadelerine çok inanmıştım. Birisi tutmadı, diğeri henüz gelmedi.

Fal baktirdim da çoğu konu da nokta atışı yaptı, spesifik bir konu da olumsuz olacak dedi. Bende sallıyor mu diye sormuştum.. Cevapları tutarlıydı ben begendim. Baktıran var mı merak ediyorum
Sen burada yazdın baktım ve az önce tekrar göz attım hemen 25 TL yapmış kahveyi Birinin adı forumda geçmesin direkt zam.

Sen burada yazdın baktım ve az önce tekrar göz attım hemen 25 TL yapmış kahveyi Birinin adı forumda geçmesin direkt zam.
AAAAA NE KADAR AYIP. indirim vardı 10 liraydı geçen gün. Ne kadar ayıp yahu. Bunlar da para kazanacağım diye milleti kazıklamaya utanmıyor

Gönderdiği fal kısa ama tutarliydi, ama 20 25 etmezz. Atmayın hiç gerek yok
Ben gordugumde ilk 20ydi hatta 10 kredim kalmisti diye ustune TL 10 daha eklemek bile dusundurdu beni cunku hep ayni hikaye beklentiyle atinca beklentin karsilanmiyor buyuk cogunlugunda ve hem zamanima yazik oluyor hem beklemtimin altinda kaliyor hem de para gidiyor bosubosuna. 150% zam da FIRSATCILIK yani!

Gerçekten üzücü ya, böyle şeyleri etik bulmuyorum.

Cnm ona bakarsak zaten fal bakmak ne kadar etik ki? Fal atarak biz bir yanlis yapiyorsak onlar on, site sahiplerini hic soylemeyim bile...

Kalbime isimli falcıya fak baktıran oldu mu acaba
Adi geçti, reklamı oldu ya burayı da dışarıdan okuyup atan çok hemen üstüne caktirmadan bi 5 ekleyim şeklinde.
AAAAA NE KADAR AYIP. indirim vardı 10 liraydı geçen gün. Ne kadar ayıp yahu. Bunlar da para kazanacağım diye milleti kazıklamaya utanmıyor
Gerçekten üzücü ya, böyle şeyleri etik bulmuyorum.
Gönderdiği fal kısa ama tutarliydi, ama 20 25 etmezz. Atmayın hiç gerek yok
Tellwe'den Kalbime falcı kişisi, burada birileri senin isminden söz eder etmez zam yapman gerçekten fırsatçılık. Sana baktırmayı düşünüyordum. Ama bu tutumundan dolayı vazgeçtim.

Fal baktırmayı bıraktım sayılır yakın zamanda baktırdığım fallara göre ;
Banu Yılmaz gelecek hakkında hiçbir şey tutturamamış. Yulee yarı yarıya çıkmış bir daha giderim. Perseis aslında sonucu tam bilmiş sadece o zamana kadar yaşanacak durumları bilememiş yeni bir kişi görmüş öyle birisi ile çok sonra tanıştım.

Siz yazinca bende yuleyi tekrar dinledim.cok sıkıcı anlatimi oldgundan tekrar dinlememisim.
Aylar onceydi,tayin ortada yokken aniden olacagini ve tarihini bilmis tuhaf bir sekilde.
Tanistigim kisinin olmayacagini bilmis.
Karsima baska birisinin cikacagini soylemis o tarifte biri degildi ama bu kisiyi tanidigimi soylemisti,dogru cikti.analizlerini cok skcı bulsamda baya baya bilmis.

Ne falı atmıştın? Bana ilk kahve bakmıştı ve sorumla ilgili öngörüsü çıktı. O zaman yeniydi, sadece yazılı bakıyordu ve kısa bakmıştı. Bir ara sadece Katına bakıyordu, iki kere yolladim ikisi de fos çıktı. Baktım şimdi kahvesi açık acaba tekrar kahve denesem mi sorusu girdi kanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…