- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.701
yesilcingene 'yi bende beğenirim 4 senedir ara ara baktirdigim düzenli tek falcı o zatenBanada öyle dedi ama benimki evlilik istiyor öyle diyor bana bilmiyorum yalan söylemiyorsa
Zaten yeniyiz biz ben düşünmüyorum şu an
Seneye evleneceksin bu adamla yada başkasıyla dedi ama hiç evlilik kafasında değilim şu an
Tabi görücez
Ben yeşilçingeneyi daha çok beğendim
Durum tespitleri olumlu olumsuz yazdıkları oturuyor .o yüzden favorim yeşilçingene
Zaten geleceği tahmin edebilir bir falcı
Şu an durum analiz için baktırıyorum ben !!
Ben 5 krediyken baktırmıştım (hala öyle mi bilmiyorum? 1,5 ay oldu atalı) ve asla tavsiye etmem.Kullanıcı adı merila tellwede
Bana da dediklerini yaşadım.hisseleri kuvvetli banunun.Banu’ya baktırdım anda ve geçmişte iyi bilmiş. Umarım gelecekte çıkar
banu yılmaz mıBana da dediklerini yaşadım.hisseleri kuvvetli banunun.
Evet Banu Yılmaz.banu yılmaz mı
az önce banudan yorum aldım. müsaitsen su ve mum için uğra yazmış. çok çok kısa bir fal olmuş. beğenemedim.
[/QUOTE
Zaten Banu öyle uzun bakmaz.kisa ve nettir ne görürse o.uc kere baktirmisim çoğu çıkmış.o zaman 10 krediydi.yani ne elliliklere baktirdim fos.
Hissiyatli bir yorumcu Banu yılmaz kesinlikle boş cümleler kurmuyor.evet başta değişik geldi, uzun yazılara alışmışım
gerçi iş arasında okumuştum
sakin okuyunca baya net şeyler yazmış
Elli tl ye baktirmistim hiç beğenmedim ne an ne durum analizi bomboş bir faldi.onermiyorum degmez elli krediye.Kizlar merhaba! Tellwede ayevii nasil bir falci
Kusura bakma geç kaldım cevap vermek için, anı çok iyiydi direkt karşı tarafın düşüncelerini benim tahmin ettiğim gibi söyledi ağustos ortası ve sonu gibi bi vade verdi bekleyip görücem :)Elifsucan nasıldı?
Kusura bakma geç kaldım cevap vermek için, anı çok iyiydi direkt karşı tarafın düşüncelerini benim tahmin ettiğim gibi söyledi ağustos ortası ve sonu gibi bi vade verdi bekleyip görücem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?