- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.681
Kullanıcı adı merila tellwedeKızlar benim instagramda baktırdığım bi yorumcu vardı falcı meri diye şimdi tellweye de gelmiş bi deneyin derim ben ilk yıldızname atmıştım bana evlenince iki sene içinde eşini aldatıcaksın demişti :) o zaman bir daha baktırmam diyodum ama iki kere de aşk tarotu baktırdım tutarlı gitti hep kahveyide kısa dönem için bakıyor on beş günlük mü ne tam hatırlamıyorum onu instagramda öyle derdi bi deneyin derim :) deneyen olursa bana da haber versin bende bazen takılı kalıyorum
Dediği çıktı mı pekiKullanıcı adı merila tellwede
Henüz evlenmedimDediği çıktı mı pekialdattın mı kocanı?
Böyle sorunca dedikodu peşindeymiş gibi oluyor amacidden dediği çıktı da o yüzden mi tavsiye ediyorsun diye merak ettim
Baya uygun fiyatlı buHenüz evlenmedimaşk tarotu ondan baktırıyodum biri vardı aile istemiyodu beni onu falan bilmişti tarihleride bir iki gün şaşıyordu tam o gün oluyordu diyemem tabi :)
Tavsiyeden ziyade olay bu , böyle olacak demiş. Öyle atmasyon gelmedi. Henüz dediklerini yaşamadım ama. Vade de vermemiş hiç. Bakalım kötünün iyisi gibi geliyor..O kadin konusunda cok karisigim. Ilk falinda takintili lafi bende de vardi ve hemen sonra burada konusulmustu. Ben ilk falimi hic mi hic beğenmemiştim. Olumsuz oldugu icin degil dediği olumlu şeylerin de olası oldugunu hic düşünmediğim icin. Anlatımı da cok net değildi sanki düşük cumleler zaten büyük harflerle yazıyor bi de. Bir kac hafta icinde tekrar okuduğumda yakin gelecekte dedigi birkac spesifik olayın detaylariyla doğru oldugunu ve yaşadığım bir durumu da bildiğini fark ettim. Ben de bir fal daha attım baska hesaptan ve dedigi bir seyi ertesi gun yaşadım.
Artık demezElifsucana gaza gelip 1 kere daha baktirdim, başka hesapla. Bana uyan şeylerdi. Takıntılı kız vs demedi. Sorduğum soruyla ilgili tutarlı cevaplar verdi.ve diğer falıyla çelişmedi
Bana ilk falında da dememişti ama umarım diğer olumlu dedikleri çıkar. Yaşayıp göreceğiz :)Artık demez
Burdan bakmıştır
Kötü bir falcı değil hissiyatı kuvvetli
O konuda birşey diyemem
Ama o takıntılı kız olayını herkese söyledi
Benimkinin peşinde öyle biri olduğunu sanmıyorum
Ama hissiyatını ve mevcut durumu iyi analiz etti benim hayatımda
dün gece baktirdim su falı. söylediği herşeyi yaşıyorum şuan.. dediği gibi gelişir umarım..M meltemgnlll Elifsucan’a baktırdın mı tekrar?
Bana daha çok şöyle yap böyle yap tarzında bakmışBana ilk falında da dememişti ama umarım diğer olumlu dedikleri çıkar. Yaşayıp göreceğiz :)
Elifsucan nasıldı?Evet puanıda düşük boşverin ya sonra mahçup olurrum sizlere bende elifsucana attım bekliyorum insallah sınırı geçmeden bakar :)
Acaba su falına daha mı özenli bakıyor? Ben hep kahve attım, evet tutarlı ve mantıklı şeyler söyledi ama şu herkese aynı şeyi söylemiş olması çıkma ihtimalini düşürüyor.dün gece baktirdim su falı. söylediği herşeyi yaşıyorum şuan.. dediği gibi gelişir umarım..
diğer kadın olayını bir çok kişiye nasılsa tutar diye söylemiş olabilir. bende dün baktirdim bana da diğer kadının kavga edip bittiğini söyledi kadın yine de arayacakmış bende şahit olacakmışım falan bu kısmı olur da çıkarsa yazarım size fikriniz olsun diyeAcaba su falına daha mı özenli bakıyor? Ben hep kahve attım, evet tutarlı ve mantıklı şeyler söyledi ama şu herkese aynı şeyi söylemiş olması çıkma ihtimalini düşürüyor.
Çıkarsa yazarsındiğer kadın olayını bir çok kişiye nasılsa tutar diye söylemiş olabilir. bende dün baktirdim bana da diğer kadının kavga edip bittiğini söyledi kadın yine de arayacakmış bende şahit olacakmışım falan bu kısmı olur da çıkarsa yazarım size fikriniz olsun diye
o kısımları bana inandırıcı gelmedi biz barışınca kadınla kavga etti olay bitti gibiye getirmiş. diğer dediği bazı durumlar doğru iş durumu sıkıntılar gibi tek tutarsız tarafı ısrarla başka kadınların olmasıÇıkarsa yazarsın
Ya herkesin peşinde biri oluyor
O bakımdan nasılsa tutar diye söylüyorlar
Güzel giden birşeyde bile hemen bir kadın sokuyorlar araya amann neyse işte
İş konusunda herkesin sıkıntısı var oda genel birşey benceo kısımları bana inandırıcı gelmedi biz barışınca kadınla kavga etti olay bitti gibiye getirmiş. diğer dediği bazı durumlar doğru iş durumu sıkıntılar gibi tek tutarsız tarafı ısrarla başka kadınların olması
Su ve katinasini öneririm kahve çok kısa ve sıradan oluyor onun genelde. Su falında destan yazar gibi anlatıyor herşeyi zaten tek tek.. Başka bir kadın yada benzer şeyler söylemedi bu sefer. Ayrıldıklarını bildi, daha doğrusu adam inatla ayrıldık diyor zaten elifsucanda bitmiş dedi. Gerçi bu durum hala kafamda karman çorman doğruysa bile güvenim olmadığı için inanasım gelmiyor.. Başka biriyle ilgili sorularım vardı birebir anlattı onu da tekrar yakınlaşma olur çünkü yakinlasmanizi aklindan silememesi donup dolaşıp hatırlaması var dedi.. Ama tarih vs vade yok falda bu sefer. Geniş zaman dilimi temalı kısaca..Acaba su falına daha mı özenli bakıyor? Ben hep kahve attım, evet tutarlı ve mantıklı şeyler söyledi ama şu herkese aynı şeyi söylemiş olması çıkma ihtimalini düşürüyor.
yok bana daha özel olan bir durumu söyledi ben olsam yapmam ama sen bilirsin dedi işle maddiyatla alakalı doğru bildi yani o durumu ayrılıp barışma zamanlarını bildi. evlilik genel olarak düşüncesi yok seninle alakalı değil istemiyor dedi o da doğru bazı bildigi şeyler var. zaten benim beklentim de öyle çok yüksek değil aldığı fal parasına karşılık fena falcı değil ben sevdim arada baktiriyorumİş konusunda herkesin sıkıntısı var oda genel birşey bence
Spesifik birşey yok
Bilmiyorum ama dediğim gibi diğerlerinin yanında kötü değil
Banada öyle dedi ama benimki evlilik istiyor öyle diyor bana bilmiyorum yalan söylemiyorsayok bana daha özel olan bir durumu söyledi ben olsam yapmam ama sen bilirsin dedi işle maddiyatla alakalı doğru bildi yani o durumu ayrılıp barışma zamanlarını bildi. evlilik genel olarak düşüncesi yok seninle alakalı değil istemiyor dedi o da doğru bazı bildigi şeyler var. zaten benim beklentim de öyle çok yüksek değil aldığı fal parasına karşılık fena falcı değil ben sevdim arada baktiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?