tellwe.com'da bakılan fallar!

Kime baktiricsgimi sasirdim. Oneri varmi?
Soyledikleri cikti diyemiyorum cunku agustos sonu demisti ama analizleri dogruydu gozdenur27 nin.
Fakat deneyin bi memnun kalirsiniz diyemem,tellwede de baska biri yok sanirim oyle aman aman bilen.
Uzun vadede sadece yesilcingeneye atardim.ayni konuda ayni seyleri soyluyor tekrar baktirirsan.

üst üste farklı insanlara baktırınca da enerji karışıyor sanki ama gene de kendimi tutamıyorum
cidden bağımlılık
yeşilçingeneyi çok merak ediyorum ama çok sırası oluyo

Ayevii ne baktirdim Ben . Simdiki durum analizi cikti. Yakin gelecekte cikti hemen. Gelecegi bekliycem. Sizde hic cikmadi. Karar veremedim Ben

Ayevii ne baktirdim Ben . Simdiki durum analizi cikti. Yakin gelecekte cikti hemen. Gelecegi bekliycem. Sizde hic cikmadi. Karar veremedim Ben
Bende 10 ay önce atmışım ona analizi doğruydu o zaman ama şuan eylül ayına evlilik için karar aşaması demiş ama adamla ayrıldık artık:)

Bende geçen gün çıkıyor denildi diye Banu yılmaz a attım. Şartlı faldı ve fazlasıyla moral bozucuydu. Sonra yorumlara baktım. Onun da söylediği belli başlı şeyler varmış. Bundan ibaret. Sorudan yürüyemedi galiba. Çıkacağını da düşünmem. Çıkıyor diyenlere de inanmamak lazımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…