- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.881
bence aynı kişiye uzun zaman baktırınca o fal olmaktan çıkıyo. ne kadar az tanırsa o kadar iyi oluyo. benim de binnazdaki pelinle olayım öyle. artık herşeyimi biliyor. ve tamamen uyarı tavsiye hatta haşlama moduna girebiliyor. üzgünüm diyorum kendin yaptın hakettin, omurganla alakalı bu lafları kabul etmen falan diyo.Ben ilk baslarda bundan 2 yil once filan cok memnundum kendisinden sonradan fal olmaktan cikti artik yorumlari ve ben begendigim gibi begenmedigimi de buraya yazinca surekli onu deli gibi savunan bir üye sanki ben sadece kendisini hedefleyip yaziyormusum gibi provokatif postlar yayinladi burada ve hesabi kapatildi. Tahmin etmek zor degil bence ta kendisiydi
Kesinlikle katiliyorum. Tanidikca fal bakmaktan cok fikir yurutme hatta sohbet muhabbet kivamina geliyor yorumlarbence aynı kişiye uzun zaman baktırınca o fal olmaktan çıkıyo. ne kadar az tanırsa o kadar iyi oluyo. benim de binnazdaki pelinle olayım öyle. artık herşeyimi biliyor. ve tamamen uyarı tavsiye hatta haşlama moduna girebiliyor. üzgünüm diyorum kendin yaptın hakettin, omurganla alakalı bu lafları kabul etmen falan diyo.
sizdde de benzer şeyse uzun süre baktırmaktan.
ama ilk zamanlarda çıkıyodu sanırım, memnun olduğuna göre ?Kesinlikle katiliyorum. Tanidikca fal bakmaktan cok fikir yurutme hatta sohbet muhabbet kivamina geliyor yorumlar
Ilk fali ozellikle agzim acik okumustum. Karsi tarafin icinde bulundugu durumu bana karsi takinmaya calistigi tavri ben bile o sekilde tanimlayamazdim. Gunlerce yolunu gozledim ardindan da hep onemsiz detaylari bildi sonraki fallarda ve en son artik ortada elle tutulur biseyler olmayinca biraktim ben de fal atmayi.ama ilk zamanlarda çıkıyodu sanırım, memnun olduğuna göre ?
bencee hep aynı kişiye baktırmamak lazım cidden.
ha büyük resmi tutmadı yani :) ama tuttu diyen de çok var :) bilemedim..Ilk fali ozellikle agzim acik okumustum. Karsi tarafin icinde bulundugu durumu bana karsi takinmaya calistigi tavri ben bile o sekilde tanimlayamazdim. Gunlerce yolunu gozledim ardindan da hep onemsiz detaylari bildi sonraki fallarda ve en son artik ortada elle tutulur biseyler olmayinca biraktim ben de fal atmayi.
Ya iste o buyuk resmi bir bilen olsa daha da buralarda olmazdim ki benha büyük resmi tutmadı yani :) ama tuttu diyen de çok var :) bilemedim..
Ne falı baktırdınız?banu yılmaz için bir kaç arkadaş öneride bulundu baktırmam için bugün başka bir hesabı daha varmış kendisinin kkaraayna diye 10 kredi deneyebilirsin diye baktirdim o kadar güzel anlatmış ki durumu geçmişi şimdi ki zamanı kadın ben çok beğendim teşekkür ederim tavsiye için söylemek istedim
Ha bir de karşı tarafla ilgili bir şeyi çok net bildi hakkını yemiyim.Ben de baktırdım burdan görüp merak ettim kahve falı baktırdım. Kısa ve sanki genel bir yorum gibiydi ama olumlu konuştu tabi inş çıkar.
ben de ilk yolladığım da kısa bakmıştı. ama kimsenin bilmediği detaylar vermişti. sonra canlı fala çağırdı. rahatsız oldum çağırmasına ama denedim. orda daha detaylı baktı. çok pembe değildi, zor olacağını, çok fazla sabretmem gerektiğini falan da söyledi.Ha bir de karşı tarafla ilgili bir şeyi çok net bildi hakkını yemiyim.
inşallah gelecek öngörüsü de çıkar. bana uzuuuun bi vade verdi, o nedenle yorum yapamıyorum.banu yılmaz için bir kaç arkadaş öneride bulundu baktırmam için bugün başka bir hesabı daha varmış kendisinin kkaraayna diye 10 kredi deneyebilirsin diye baktirdim o kadar güzel anlatmış ki durumu geçmişi şimdi ki zamanı kadın ben çok beğendim teşekkür ederim tavsiye için söylemek istedim
tarotNe falı baktırdınız?
Iyi biseyler oldugunu tahmin ederek cok sevindimArkadaslar naktanin fali ve zumranin fali bende cikti .
bana da canlı fal demiş de baktım 70 tl gerek yok para vermeme baktığı tarot u beğendim zaten detaylı yorum dediği söylediği cümleleri uzatarak anlatmak olur ancak. zaten yesilcingeneye baktirdim sağolsun döktürmüş yine epey zaman yeter bana baktırmam kimseyeben de ilk yolladığım da kısa bakmıştı. ama kimsenin bilmediği detaylar vermişti. sonra canlı fala çağırdı. rahatsız oldum çağırmasına ama denedim. orda daha detaylı baktı. çok pembe değildi, zor olacağını, çok fazla sabretmem gerektiğini falan da söyledi.
Maalslesef kotu bir durum bir kisi ile ilgili kotu bir diyolog yasadim , iyi haberlerle de gelecegim insallah .Bu venus hani iyi gelecekti ,bu nedir kardesim halen netlesemedik yok agustos yok bilmem ne .Neyse iyi haberlerle de de gelecegim kizlar inaniyorum o gemi birgün gelecek :)))).Iyi biseyler oldugunu tahmin ederek cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?