- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #29.901
kavuşum yada dolunay olduğu anda hemen yoluna girmiyor işler malesef. dolunay 10-15 gün içerisinde etkilerini gösteriyor. venüs de güneşle daha bu sabah kavuştu..Maalslesef kotu bir durum bir kisi ile ilgili kotu bir diyolog yasadim , iyi haberlerle de gelecegim insallah .Bu venus hani iyi gelecekti ,bu nedir kardesim halen netlesemedik yok agustos yok bilmem ne .Neyse iyi haberlerle de de gelecegim kizlar inaniyorum o gemi birgün gelecek :)))).
zumra hangisi, medyumzumra diye biri çıkıyor aratıınca.Arkadaslar naktanin fali ve zumranin fali bende cikti .
Bakalim gorucez venusu :).kavuşum yada dolunay olduğu anda hemen yoluna girmiyor işler malesef. dolunay 10-15 gün içerisinde etkilerini gösteriyor. venüs de güneşle daha bu sabah kavuştu..
tam da aslanda.. aşk meşk her türlü güzel ilişki için şahane... :) hepimize güzellikler getirsin :)Bakalim gorucez venusu :).
Binnazabla zumrazumra hangisi, medyumzumra diye biri çıkıyor aratıınca.
Valla her yerde aslan burcu icin sahane diyorlar ama ben aslanim vallahi hala gri durumlar aksamalar tartismalar yasiyorum.Insallah gorucem bakalim:).tam da aslanda.. aşk meşk her türlü güzel ilişki için şahane... :) hepimize güzellikler getirsin :)
yükleniniz ne ? önce yükselene göre okumak lazım yorumları..Valla her yerde aslan burcu icin sahane diyorlar ama ben aslanim vallahi hala gri durumlar aksamalar tartismalar yasiyorum.Insallah gorucem bakalim:).
Ben de Aslanim ama henuz dogumgunume var bir haftadan biraz fazla, sinirdayim yani :)Valla her yerde aslan burcu icin sahane diyorlar ama ben aslanim vallahi hala gri durumlar aksamalar tartismalar yasiyorum.Insallah gorucem bakalim:).
Yayyükleniniz ne ? önce yükselene göre okumak lazım yorumları..
önce yay sonra güneş burcunuzun yorumlarını okumanız lazım. ikisi de etkiler ama yükselen daha çok
Ben de ona atacaktım şimdiMerhaba hanımlar, ben ilk defa fal attım kkaraaynaya 3 saat oldu hala 4.sıradayım bu kadar uzun mu sürüyor ben anlamadım
Ya anlamadım inanın ki bir fal 3 saat sürer mi ve attığımdan beri 4.sıradayım hiç ilerleme yokBen de ona atacaktım şimdi
Atmayım o zaman?
Tellwe’de fallar çabuk gelmiyor maalesef. Yiramir diye bi falcıya baktırmıştım, 8-9 gün sonra geldi yorum :)Merhaba hanımlar, ben ilk defa fal attım kkaraaynaya 3 saat oldu hala 4.sıradayım bu kadar uzun mu sürüyor ben anlamadım
o diil de elifsucan ın dedikleri nasıl gidiyo :)Tellwe’de fallar çabuk gelmiyor maalesef. Yiramir diye bi falcıya baktırmıştım, 8-9 gün sonra geldi yorum :)
İlk sırada değilseniz 1-2 saat içinde falınızın gelmesini beklemeyin :)
8-9 gün mü daha neler artıkTellwe’de fallar çabuk gelmiyor maalesef. Yiramir diye bi falcıya baktırmıştım, 8-9 gün sonra geldi yorum :)
İlk sırada değilseniz 1-2 saat içinde falınızın gelmesini beklemeyin :)
Benim sıram 24 falandı ama8-9 gün mü daha neler artıkumarım bu hafta içinde gelir o zaman
Şu an için dediği gibi olmuyor, yalan olacak gibi :)o diil de elifsucan ın dedikleri nasıl gidiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?