tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben ilk baslarda bundan 2 yil once filan cok memnundum kendisinden sonradan fal olmaktan cikti artik yorumlari ve ben begendigim gibi begenmedigimi de buraya yazinca surekli onu deli gibi savunan bir üye sanki ben sadece kendisini hedefleyip yaziyormusum gibi provokatif postlar yayinladi burada ve hesabi kapatildi. Tahmin etmek zor degil bence ta kendisiydi 😈
bence aynı kişiye uzun zaman baktırınca o fal olmaktan çıkıyo. ne kadar az tanırsa o kadar iyi oluyo. benim de binnazdaki pelinle olayım öyle. artık herşeyimi biliyor. ve tamamen uyarı tavsiye hatta haşlama moduna girebiliyor. üzgünüm diyorum kendin yaptın hakettin, omurganla alakalı bu lafları kabul etmen falan diyo.
sizdde de benzer şeyse uzun süre baktırmaktan.

bence aynı kişiye uzun zaman baktırınca o fal olmaktan çıkıyo. ne kadar az tanırsa o kadar iyi oluyo. benim de binnazdaki pelinle olayım öyle. artık herşeyimi biliyor. ve tamamen uyarı tavsiye hatta haşlama moduna girebiliyor. üzgünüm diyorum kendin yaptın hakettin, omurganla alakalı bu lafları kabul etmen falan diyo.
sizdde de benzer şeyse uzun süre baktırmaktan.
Kesinlikle katiliyorum. Tanidikca fal bakmaktan cok fikir yurutme hatta sohbet muhabbet kivamina geliyor yorumlar 🤨

Bu arada ben Pelin'i hic begenmedim. Hisli biri oldugunu dusunmuyorum. Astrolojik ve felsefi bilgilerini ovmustu bir suru ve yildiz haritamdan cikarimlar yapmaya calimisti ama kesin bir ongorusu de yoktu oyle aman aman. Enerjilerimiz carpisti bence 😠

ben çok uzun yllardır baktırdığım için artık şaştı işler dediğim gibi.. :) ama çıkan şeyleri de oluyo tabi..

Yesilcingene arkadaşıma bakmıştı, arkadaşım yine atmış. Enerjimiz tutmadı diye iade etmiş. ama daha önce bakmıştı 😂 anlamıyorum bu falcıları. Banunun diğer hesabı 10 kredi baktirilabilir. Ama tellwede doğru düzgün bakan da yok.. :(

ama ilk zamanlarda çıkıyodu sanırım, memnun olduğuna göre ?

bencee hep aynı kişiye baktırmamak lazım cidden.
Ilk fali ozellikle agzim acik okumustum. Karsi tarafin icinde bulundugu durumu bana karsi takinmaya calistigi tavri ben bile o sekilde tanimlayamazdim. Gunlerce yolunu gozledim ardindan da hep onemsiz detaylari bildi sonraki fallarda ve en son artik ortada elle tutulur biseyler olmayinca biraktim ben de fal atmayi.

Ilk fali ozellikle agzim acik okumustum. Karsi tarafin icinde bulundugu durumu bana karsi takinmaya calistigi tavri ben bile o sekilde tanimlayamazdim. Gunlerce yolunu gozledim ardindan da hep onemsiz detaylari bildi sonraki fallarda ve en son artik ortada elle tutulur biseyler olmayinca biraktim ben de fal atmayi.
ha büyük resmi tutmadı yani :) ama tuttu diyen de çok var :) bilemedim..

ha büyük resmi tutmadı yani :) ama tuttu diyen de çok var :) bilemedim..
Ya iste o buyuk resmi bir bilen olsa daha da buralarda olmazdim ki ben 😏
Nil Gunes'te de cogu kisinin dedigi gibi sormadiginiz ongoruler cikiyor ama asil konu patliyor. Benim de 3 gun icinde patlamis olacak maalesef 😒

banu yılmaz için bir kaç arkadaş öneride bulundu baktırmam için bugün başka bir hesabı daha varmış kendisinin kkaraayna diye 10 kredi deneyebilirsin diye baktirdim o kadar güzel anlatmış ki durumu geçmişi şimdi ki zamanı kadın ben çok beğendim teşekkür ederim tavsiye için söylemek istedim

banu yılmaz için bir kaç arkadaş öneride bulundu baktırmam için bugün başka bir hesabı daha varmış kendisinin kkaraayna diye 10 kredi deneyebilirsin diye baktirdim o kadar güzel anlatmış ki durumu geçmişi şimdi ki zamanı kadın ben çok beğendim teşekkür ederim tavsiye için söylemek istedim
Ne falı baktırdınız?

Ben de baktırdım burdan görüp merak ettim kahve falı baktırdım. Kısa ve sanki genel bir yorum gibiydi ama olumlu konuştu tabi inş çıkar.

Ha bir de karşı tarafla ilgili bir şeyi çok net bildi hakkını yemiyim.
ben de ilk yolladığım da kısa bakmıştı. ama kimsenin bilmediği detaylar vermişti. sonra canlı fala çağırdı. rahatsız oldum çağırmasına ama denedim. orda daha detaylı baktı. çok pembe değildi, zor olacağını, çok fazla sabretmem gerektiğini falan da söyledi.

inşallah gelecek öngörüsü de çıkar. bana uzuuuun bi vade verdi, o nedenle yorum yapamıyorum.

ben de ilk yolladığım da kısa bakmıştı. ama kimsenin bilmediği detaylar vermişti. sonra canlı fala çağırdı. rahatsız oldum çağırmasına ama denedim. orda daha detaylı baktı. çok pembe değildi, zor olacağını, çok fazla sabretmem gerektiğini falan da söyledi.
bana da canlı fal demiş de baktım 70 tl gerek yok para vermeme baktığı tarot u beğendim zaten detaylı yorum dediği söylediği cümleleri uzatarak anlatmak olur ancak. zaten yesilcingeneye baktirdim sağolsun döktürmüş yine epey zaman yeter bana baktırmam kimseye

Iyi biseyler oldugunu tahmin ederek cok sevindim 😊
Maalslesef kotu bir durum bir kisi ile ilgili kotu bir diyolog yasadim , iyi haberlerle de gelecegim insallah .Bu venus hani iyi gelecekti ,bu nedir kardesim halen netlesemedik yok agustos yok bilmem ne .Neyse iyi haberlerle de de gelecegim kizlar inaniyorum o gemi birgün gelecek :)))).

Back
X