- 9 Nisan 2019
- 319
- 313
- 53
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.021
elifsucan kesinlikle tuttu, ruhfall komple tutturmuş oldu pişmanlık olacak başkası var bitecek ağustos geri dönüş demişti. uyumsuzun fali çıktı, aytence çıktı.. aklıma geldikçe bi geçmişe döneyim tekrar yazayım buraya:)aaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben de tam dün sordum sana şansa bakar mısınçok mutlu oldum valla.. Şimdi hangi fallar tuttu bi söyle bakalım ben de atayım
size çıkan var mı peki kimi tavsiye edersiniz :)
Çokk sevindim çokk. Umarım çok mutlu olursun her konudaelifsucan kesinlikle tuttu, ruhfall komple tutturmuş oldu pişmanlık olacak başkası var bitecek ağustos geri dönüş demişti. uyumsuzun fali çıktı, aytence çıktı.. aklıma geldikçe bi geçmişe döneyim tekrar yazayım buraya:)
kkaraayna ya iki farklı hesaptan atmıştım ikisine de farklı konuştu tutarsızdı malesef ama ebrunun hisleirni beğendim anı güzel yorumladı :)Benim bu aralar baktırdıklarım arasında Ebrununhisler ve Kkaraayna çok iyidiler. İkiside eski sevgili tanıyormuş gibi anlatılar ve üstelik onu sormama rağmen. Geçmişi ve şu an olup biteni çok iyi bilgiler ben bir şey anlatmadan. Her ikiside beni çok şaşırttı, burada çok negatif yorumlar okudum ve beklemiyordum iyi olmalarınıİnşallah gelecek için söyledikleri de gerçekleşir. Denedin mi bunların ikisini?
Desene Kkaraayna’da niyeti bozdukkaraayna ya iki farklı hesaptan atmıştım ikisine de farklı konuştu tutarsızdı malesef ama ebrunun hisleirni beğendim anı güzel yorumladı :)
Ebruyu bende begendim hem sesli bakıyo hemde anlatis tarzı güzel bi iki olumsuz yorumla cöp olcak bi falcı degl kesinlikle. Elifsucana atmıstm vadeyi beklicem ☺Benim bu aralar baktırdıklarım arasında Ebrununhisler ve Kkaraayna çok iyidiler. İkiside eski sevgili tanıyormuş gibi anlatılar ve üstelik onu sormama rağmen. Geçmişi ve şu an olup biteni çok iyi bilgiler ben bir şey anlatmadan. Her ikiside beni çok şaşırttı, burada çok negatif yorumlar okudum ve beklemiyordum iyi olmalarınıİnşallah gelecek için söyledikleri de gerçekleşir. Denedin mi bunların ikisini?
ayy ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin... :)wanderlust elifsucanin falı bana çıktı yine ağustos ayında dönecek demişti ve dün adam bana geri döndü ve köpek oldu resmen üzerime hiç titremedigi kadar titreyip sahipleniyor. Şöyle bir bakıyorumda hiç bir falim tam olarak çıkmamış barışma olmayacak diyenler patladı yinede gerçi daha doğrusu dönmeyecek diyenler. Sevmiyor diyenlerde patladı; adam dün gece gecenin 1 inden 4 üne kadar telefonda ağladı başkasına dokunmadin değil mi seviyorum seni evlenicem ben seninle diye.. Benim fallarimda yani yüzde 90inda da vadem ağustos ayiydi, ağustos 17 itibariyle adam geri döndü. :)
Kalbime bana da aynısnı yaptı. 5ken attm durdu durdu iade etti sonra enerjim yok yarn gel dedi bi gittim fali 20 yapmis. Kendi çapında indirim yaptıgnı zannediyo ama beş para etmez ciddenTellwe zaten pro. bi site degil diye uzun zamandir konusuyoruz ama artik işin suyu çıktı iyice. Medyum Cetin TL 50 yapmış. TL 10-15 ken atardim. Sadece bi kere ben hiç sormadan cok önemli gelismeleri gördü aşk hayatıyla ilgili onun dışında uzun ve karışık anlatiminda bazı küçük detayları öngörmüşlüğü vardır.
Kalbime denen şahıs biosunda herkes deneyebilsin diye kahveyi TL 5 tuttugunu yazmiş hani nerede TL 20 kahvesi ve bir kere indirim yapmiştı biraz diye gönderdim; 24 saate yakin bekletip bu sürede defalarca çevrimiçi olduğu halde falı ignore edip en sonunda enerjim yok yazip iade etti. Bu arada duvarina da yazmiştim falima bakacakmisiniz diye ertesi sabah baktim duvarini kapamiş. Bu köylü kurnazlıklarına ne gerek var. Bakmak istemiyorsan hemen iade et. Yok, bekleyen fal görünce gönderen daha çok olur diye kanittirip son ana kadar bekletiyor. Biraz indirimle dikkat cekip fal almak, baktı danışanlar var hop tekrar fiyat yükseltip gelen fali ignore edip en sonunda yorumlamayip iade etmek gibi küçük oyunlarla anca batarsın sen.
Kuzum çok sevindim dönmüş seninki yeşilcingeneye baktırmış mıydınkkaraayna ya iki farklı hesaptan atmıştım ikisine de farklı konuştu tutarsızdı malesef ama ebrunun hisleirni beğendim anı güzel yorumladı :)
Canim indirim yaptığını tabii ki zannetmiyor; indirim filan yapmadığını zaten biliyor ve dedigim gibi potansiyel danışanlara karşı kendi çapında oyunlar oynuyor.Kalbime bana da aynısnı yaptı. 5ken attm durdu durdu iade etti sonra enerjim yok yarn gel dedi bi gittim fali 20 yapmis. Kendi çapında indirim yaptıgnı zannediyo ama beş para etmez cidden
Ruhfal bana da öyle demisti agustosta gelicek senin biri olmuş olcak ay acaba benzer seyler mielifsucan kesinlikle tuttu, ruhfall komple tutturmuş oldu pişmanlık olacak başkası var bitecek ağustos geri dönüş demişti. uyumsuzun fali çıktı, aytence çıktı.. aklıma geldikçe bi geçmişe döneyim tekrar yazayım buraya:)
yoo benimki dönmedi kiKuzum çok sevindim dönmüş seninki yeşilcingeneye baktırmış mıydın
Bubastis999 denedin mi? Geçen yaz 5 kredi olduğu zaman denemiştim birkaç yeri tutmuşKızlar son kez soruyorum 40 kredi elimde kaldı kime baktırayım ya heellpppppKeşke geri iade etseler hep yesilcingene yüzünden aldım boşu boşuna...
bakayım bi ona :)Bubastis999 denedin mi? Geçen yaz 5 kredi olduğu zaman denemiştim birkaç yeri tutmuş
Ben de dayanamayıp dün ona attım bekliyorum halaaelifsucana son bir şans veriyorum su falı atarak umarım bu sefer olur başka da kimse yok atabileceğim..
dönüp dolaşıp ona atıyoruzBen de dayanamayıp dün ona attım bekliyorum halaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?