tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar son kez soruyorum 40 kredi elimde kaldı kime baktırayım ya heellppppp Keşke geri iade etseler hep yesilcingene yüzünden aldım boşu boşuna...
Bubastis999 denedin mi? Geçen yaz 5 kredi olduğu zaman denemiştim birkaç yeri tutmuş
bubastisin falını bugün tekrar okudum oda tutmuş uzun siyah saçlı saci at kuyrugu seklinde adında s harfi olan bir kadin sıkıntı oluşturacak barışmanizda iliskinizde demişti şuan böyle birşey yaşıyorum ne yazıkki. ağustos geri dönüş demişti o da oldu. ben geri dönüp baktıkça fallara şoka giriyorum.

Medyumçetin kesin geri dönüş yok demişti dimi sana?

Raprap'çım güvenin için teşekkür ederim Kızlar zaten olayın özünü dökmüşler, fazla ekleyecek bir şeyim yok Toplumun biçtiği roller konusu kesinlikle doğru. Erkek avcıdır, avlanmayı sever vs. (kavgadan sonra ilk adımı atmak dahil. Yani avcılığı şey gibi düşün: durumu idare etmek isteyen ) ama bir yandan da günümüzün pısırık ve şımarık erkeklerini gördükçe... Bilemiyorum.

Ben de 15 aydır pek atlatamadım ayrılığı. İte kaka biraz harabeyi toparladım sadece. Ama içim rahat çünkü içimde kalanları da haykırdım, barış çubuğu da uzattım, ona hak verdiğim tarafları da söyledim. Bazen keşke yapmasaydım, gururumla otursaydım diyorum ama... Yapılmayan şeyin pişmanlığı her zaman daha ağırdır diyerek toparlayayım...

Bu arada o da, ben de psikoloğuz :))))))))))))))✌

Yeşilçingene’nin falı çıktı mı acaba sizde? Ben onu çok merak ediyorum

Alex’i merak ediyorum, beğendiniz mi acaba?
Alex’e ilk falımı mayıs sonunda atmıştım. Kader size destek yerine köstek olmuş, olması çok zor ve hayırlı biri değil o demişti. Ama uzun vadede iletişim olacak demişti.
Bu seferki falında ise enerji bağınız hala kopmamış, devam ediyor dedi. Ama eximin cinsel odaklı bi ilişkisi olduğunu bildi. Babamın işiyle ilgili şok olduğum bi nokta atışı yaptı. Exin dönse de bir şeyler düzelmeyecek dedi kesin zaten o. Sene bitmeden iletişim, görüşme ve tekrar deneme yaşayacaksın ve o defteri ikiniz de tamamen kapattıktan sonra yeni kişilere yöneleceksin demiş.
Bana mantıklı geldi dedikleri, çıkarsa yazarım zaten ama uzun vadeee..
Denenebilir bence.

Teşekkürler. Üç, dört gündür giriyorum, hiç online olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…