tellwe.com'da bakılan fallar!

Telwede baktırdıklarımı aşağıda yazdım. Daha sonra Fal Sepeti ve Binnazdakileri, Nakta'yı da yazacağım. Garip bir şekilde genellikle falcıların dediği, bir görüşme olacağı yorumu tuttu. Yaklaşık 1 yıla yakın bir zamandan sonra bir mesaj ve telefon görüşmesi yaptık. O aradı aylar sonra. Ama o kadar tatsız bir görüşmeydi ki, sinirim bozuldu.

Elifsucan: Bu kişi sana sevgili gibi değil de normal bir adım atacak demişti. Aynen böyle oldu.

Klothoyağmur: Son aylarda 3 kez baktırdım. Ağustos gibi görüşme olacak demişti. Aynen böyle oldu. Ayrıca analizleri çok iyi bence.

Yeşil Çingene: Kişi analizini pek inandırıcı bulmadım. 2 kez baktırdım. 4 vakit sonra küçük bir temas olacak demişti. Aynı bu şekilde oldu.

Ellynore: Siz arayıp sorana kadar bir iletişim olmaz demişti. Yanıldı; ben arayıp sormadım.

Uyumsuz: Bir görüşme olacağını ama istediğim gibi olmayacağını bildi. Buna karşılık, ben hiç adım atmayı düşünmediğim halde, benim böyle bir şey düşündüğümü söylemesiyle yanıldı.

Medyum Çetin: Görüşme açısından verdiği vadeyi tutturdu diyebilirim. Ama fazla pembe yorumlamış. Karşı tarafın benimle görüşeceğini bildi ama bu görüşmenin içeriği Çetin'in dediği gibi ciddi ve çok olumlu değil, sadece hal hatır sorup sonra da hırlaşma şeklinde oldu.

Rezzane Abla: Analizleri iyi. En geç Haziran sonu (Haziran değil, Ağustosta oldu) bir dönüş olacağını, bunun bir yol açabileceğini ama bundan sonrasının kesik olduğunu, yani göremediğini söyledi. Sonucu ilişkinin toparlanacağına bağladı ama böyle bir şey olmadığı gibi olma ihtimali de yok. Benim kırgınlığımı filan bildi.

O son zamanlarda baya bozmuş. Ben de 2 hafta mnce atmıştım leş gibiydi
fal sepetinden alex zaten bir tek favorim.. Adam vade vermiyor kandırmıyor neyse onu söylüyor ben de bildiği şeyler olmuştu..

İçinde kalmamış iyi yapmışsın tebrik ederim ben de bir gün senleşirim belki .

naktayı merak ettim

naktayı merak ettim
Nakta'ya 1 kez baktırmıştım. Uzun uzun ex'in düşüncelerini, yaptıklarını anlatmıştı. Bunlar teyit edebileceğim şeyler değil. Ama doğrusu şaşırmadım ve anlattıklarının doğru olabileceğine ihtimal veriyorum. Nakta, Eylül ayında bu ex'in, sana ihtiyacım var, diyerek beni arayacağını ve ondan sonrasının bana bağlı olacağını söylemişti. Araması, bu ay oldu. Ayrıca, sana ihtiyacım var diye değil de, bir ihtiyacın var mı, diye arandım:)) Kısacası, Nakta benim falımda iyiydi.

Kızlar ben bu zamana kadar hep Tellwe’de denedim birilerini. Yeşilçingene bende hep mantıklı ve gerçekçi yorumlar yaptı. Söyledikleri de tuttu çoğunlukla. Şimdi bir başkasına gönderdim, yorum gelince paylaşırım burda. Bazılarınız falsepeti’nden Alex’i övmüş, acaba o nasıl? Ya da falsepeti’nden falan başka uygulamalardan önereceğiniz başka falcılar var mı?

Falciyildizabla’ya yıldızname yolladım şimdi. Bana şartlı fal isteği göndermiş:))anlamadım, ne kadar garip.. ilk kez görüyorum böyle bir şeyi. şartlı falı kabul edersem, iadem talep etmeyecekmişim, yıldız veremeyecekmişim ve açık yorum yazamayacakmışım.. ben de kabul ettim. Yorumlasın bakalım bu kadar şart koşacağı ne varmış falımda yaaa)))

Onun falı da tuttu bende :)

Onun falı da tuttu bende :)
Yaa? Benim ilişkimde bir sorun yok, erkek arkadaşım yabancı, bu sene içinde artık bir şeyler olsun istiyorum. Onu sordum ben daha çok) Evlilik olacak mı diye).. Bir de buraya gelebilecek mi diye sordum çünkü ben oraya gitmek istemiyorum. Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum))))

Merak edenler için yorumlayayım, evlilik görmüş ama sen oraya gideceksin diyor. Açıkçası şu kadarcıkla özetleyebilirim. Bayağı kısaydı. Benim de gerçi sorduğum şeyler öyle karışık şeyler değildi, ama yine de daha uzun olabilirdi

Falsepeti’nden de nirini denemek istiyorum, önerileriniz varsa buyrun
Ben ordakilerin %90ını denemiş biri olarak, bir daha atarsam alex, utku inanç ya da melisa donukuk harici birine atmam. Ama benim enerjim uyuştu işte seni bilemiyorum.. bu dedigim isimler realist baya, olumsuzu da soyluyorlar ama melisa biraz sonunu pembeye bagliyor gibi..
Ve cigdem atli cok gecti, onu ilk defa deneyebilirim

Ve kizlar, sizden minik bir ricam olacak. Simdiye kadar is konusunda tutturan kim oldu sizde? Ben simdiye kadar hep ask mesk icin baktirdim ama acilen is konusunda baktirmam lazim..

Onerilerinizi bekliyorum

Ben de bu ara bu konuda baktırıyorum. Benim için de çok önemli. Konuyla ilgili yeşilçingene, elifsucan banu tellwe nerden estiyse yuleeye attım bakalım. Bugüne kadar çok az falım çıktı o kadar fal baktırdım.

Alıntıyı eklemeyi unutmuşum ben de iş konusunda baktırıyorum. Yukarıdaki falcılara baktırdım ama iş bulamadım hala. Çıkan yok

Çok karışık yazdım pardon. Çok uzun süredir internetten fal baktırıyorum ama çok az falım çıktı. Son iki aydın özellikle iş için baktırıyorum. Baktırdıklarım yukarıdakiler. Henüz çıkan yok. İş de bulamadım.

Bu arada yüz yüze yıllar önce bir fal baktırmıştım tek çıkan falım o. O da öyle böyle değil. Adam yurtdışına çıkacaksın bana dedi. O dönem kız kardeşimin ihtimali vardı beraber gitmiştik onla karıştıysa dedik. Yaklaşık 2 yıl sonra yurtdışına taşındım. Kız kardeşim gidemedi.

Kim ki o kadın? Nerede bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…