tellwe.com'da bakılan fallar!

Benimkilerin de hepsi olumlu hala vadeleri var ancak hiçbir gelişme yok. Elifsucan fallarımızı karşılaştırabilir miyiz rica etsem? Aynı konuda aynı falları gönderdi mi diye.

İş konusunda binnaz sitesinden Ceren Aydın (Durugörü) bana işe başlama tarihini söyledi.Net tarih vermişti.O gün sözleşmeyi imzalayıp,başladım.Aynı siteden Zeren Yildiz (Kahve) işe başlama olarak ayın 15-20si gibi olacak demişti.O aralıkta oldu. Binnaza çok nadir baktırıyorum o yüzden bu kişiler gerçekten iyi falcılar mı yoksa tesadüfen mi bildiler bilmiyorum

İnternet bankacılığından mı yapılıyor? Bunu hiç yapmadım da, bi fikrim yok o yüzden :)
Bence yapma zaten, kredi kartına parayı aktarıp ordan yap boşuna havale ücreti kesmesin :) normal havale yapar gibi yapıyosun zaten kullanıcı adını yazıyosun orda bilgilendirme vardı benim hatırladığım bu

Çok teşekkür ederim :) kredi kartı kullanmıyorum da havale mi yapsam dedim ama vazgeçtim :)

Falcananay’a fal baktıran var mı? Kendisi çok komik biri. Aynı dertten muzdarip bi arkadaşımla aynı aynda fal attık, nerdeyse birebir aynı falı atmış. Bir de felaket tellallığı yapıyo, baya sinirlendim, falımı da iade etmedi.

Bana olumsuz konuşmuş açıkcası bu güne kadar attığım bütün fallardan farklıydı bakalım inşallah bana çıkmaz nokta atışı diyebileceğim bir şey yoktu hani geçmişle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…