- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.081
Alex, zülal ve elifsucan ama hepsi olumlu konuştu vadelerine 1 ay kaldı ama gün geçtikçe kötüye gidiyor durumAdanadaydı erkekti çok zaman geçti üzerinden hala durur mu bilmem. Sen kimlere baktırdın iş içinobsessivebuddy
Adanadaydı erkekti çok zaman geçti üzerinden hala durur mu bilmem. Sen kimlere baktırdın iş içinobsessivebuddy
Noldu canm bende atcam da sen ne attn ve ne söyledi sanaBubastise fal attım, şoktayım şu an
Ne falı attınız peki15 dakikada baktı hemen fala ve aşırı nokta atışı vardı. İş konusunda olumsuz konuşmuş maalesef.. baya bildi
Ben yaptım mesai saatlerinde hesaba geçiyorTellwe’de hiç havale/EFT yapan oldu mu?
İnternet bankacılığından mı yapılıyor? Bunu hiç yapmadım da, bi fikrim yok o yüzden :)Ben yaptım mesai saatlerinde hesaba geçiyor
Bence yapma zaten, kredi kartına parayı aktarıp ordan yap boşuna havale ücreti kesmesin :) normal havale yapar gibi yapıyosun zaten kullanıcı adını yazıyosun orda bilgilendirme vardı benim hatırladığım buİnternet bankacılığından mı yapılıyor? Bunu hiç yapmadım da, bi fikrim yok o yüzden :)
Çok teşekkür ederim :) kredi kartı kullanmıyorum da havale mi yapsam dedim ama vazgeçtim :)Bence yapma zaten, kredi kartına parayı aktarıp ordan yap boşuna havale ücreti kesmesin :) normal havale yapar gibi yapıyosun zaten kullanıcı adını yazıyosun orda bilgilendirme vardı benim hatırladığım bu
Ay senin mesajını gördüm hemen bende yolladım bekliyorum sen ne falı atmıştın tatlımBubastise fal attım, şoktayım şu an
Bende attm kizlarAy senin mesajını gördüm hemen bende yolladım bekliyorum sen ne falı atmıştın tatlım
Geldi mi falın canımBende attm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?