- 11 Aralık 2016
- 2.273
- 2.525
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.601
yeşilcingene bende severim 4 senedir baktırırım bana temmuz ayında sonbahar girişi aramızda kopukluk sıkıntı olacağını bunu yaşamamaya gayret gösterin dikkat et demişti. ama bana eski sevgilisi ile konuşmaya başlayacak sana yalan söyleyecek en azından hayatına biri girebilir gibisinden bir durumdan bahsetmedi sıkıntı kopukluk dedi sonuç ben öğrendim bir şekilde 1 senelik ilişkim bitti ayrıldım
Öncelikle ben kendi adıma teşekkür ederim böyle detaylı ve güzel açıkladığınız için süreci telwe dışında fal sepetinde baktırdınız mı acaba baktırdıysanız kimlere ve çıkan oldu mu
Ya öyle amaKız sen erkek düşmanı oldun gittin
Döndükten sonra soğuk yapsaydın
Bak bu dönüşler önemli aslında
Eski sıcaklığın gibi olma
İşinde gücünde görün
Eskiden verdiğin tepkileri verme asla
Kıskanma arama sorma
İrade mirade aşkta işlemez işteBiz yan yana gelince öyle bir şey olamıyor maalesef. İkimiz de bunu yapamıyoruz. O kadar çok seviyorum ki dediğiniz benim için çok zor oluyoraslında hep diyordum süründürürüm diye ama maalesef yapamıyorum. Kendisi de yanımdayken zaten normal üstü davranır her zaman. Aslında bizim ayrılık sebebimiz aniden oldu diyorum ama gerçekten büyük bir problem var arada. Sadece ben cesaretiyim onda cesaret yok. Ben fedakarım o korkak :) yoksa sevgi anlamında çok kalpten hissediyorum bana bağlılığını. Normalde o kadar iradelidir ki asla dönmez diyordum. Sevgisine yenilmesi bile beni şaşırttı. Bakalım sonumuz hayırlı olsun keşke bu kadar sevmesem bu kadar acı çekmesem. Ama hayatımda ilk kez içimin Ağrıdığını hissediyorum desem abartmam :)
Ya öyle ama
Şimdi ben onu arasam barışsak bu adam atıyırum benle evlense bile hep onun dediği olucak benden gidecek
Kaybetme korkusu olmayacak
İlişkiler böyle
Erkek doğası gereği kovalamak ister hep
Hep ulaşamadıklarına aşık olur sever
Erkekler çocuk gibi bir oyuncağı ister ağlar bağırır eline alıncada bir iki oynar atar
Bizim erkeğimiz anneleri tarafından çok şımartılarak büyütülür zaten
İlişki uzmanı olarak yakında YouTube a başlıyorumBravo sana canım, sen çözmüşsün bu uzaylılarıÇok doğru söylüyorsun
İrade mirade aşkta işlemez işte
Ayrılık sebebinizi bilmiyorum ama
Bence sen yinede üstüne düşme şu adamın
Geri gelen erkek tehlikelidir çünkü
Gidebilir
O yüzden akıllı olmakta fayda var
Bu kadar sevdiğini gösterme ona
İlişki uzmanı olarak yakında YouTube a başlıyorum
Kim daha çok severse o daha fedakar oluyor
Sizi gerçekten seven adamlarla evlenin o yüzden
Zaten gerçekten seven adam aldatmaz sahiplenir korur kollar
Yani Melisa tutturmuş oldu vay be :)) Nil güneşi tavsiye ediyor musunuz cidden ya bugün fal atsam mı diye düşündüm zor tuttum kendimi :)Rica ederim ne demek. Evet genel olarak yazayım ama biraz uzun olacak
Fal sepeti Melisa donukuk: sesli olduğu için şu an okuyamıyorum hatırladığım kadarını yazayım. Seni çok seviyor sana bitti derken bile kendisi senden daha çok üzülmüş 8li vakitte dönecek demiş. Hemen hemen 2 ay önce baktırmıştım. Annette: o da dönecek demişti ama genel olarak beğendiğim bi fal değildi.
Binnaz Asenat: iki Sefer baktırdım bir katina bir iskambil. Her ikisinde de tutarlıydı. Dönecek bu senden kopamaz dedi. Ağustos için zaman vermişti ama en geç Ekim’e kadar gelir dedi. Analizleri iyiydi. Kendisinin işle ilgili sıkıntılarını da ben hiç bahsetmeden söylemişti ki ayrılık sebebimiz bu değil kesinlikle.
Binnaz Nil güneş: dönüş dediği tarihten neredeyse 1 ay kadar sonra oldu sanırım. Sen çok yükselişe geçiyorsun falan filan tarzında da baya şey söylemişti.
Binnaz Berrin Banu: benim tek odak noktam ilişki olmasına rağmen başka başka durumları da yazmıştı ama çok genel bir yorumdu. Ağustos ayında baktırdım. İkinizden biri için özel bir günde dönecek demişti sanırım bu sonuca da birimiz Ağustos 21 birimiz 23nde doğduğumuz için gelmiştiama dediği gibi olmadı. Çok başarılı değildi.
Ramek: Analizleri iyiydi hakkını yiyemem o da ayrılık sebebini yesilcinge gibi tahmin edenlerden oldu. Ama Temmuz’da dönecek dedi olmadı.
Küba Esra: Ağustos ayında dönüş var dedi o da. Değişik bir detay daha bilmişti. Mesela falı açarken erkek kardeşinle alakalı bir sorun var demişti ve doğruydu. Fala da giderken kafamda hep erkek kardeşim vardı. Uzun süredir karşılaşmıyorduk biz ayrıldıktan sonra. Temaslardan önce karşılaşmalar var dedi dediği günden bir gün sonra karşılaşmıştık.
Hatırladıklarım bunlar :)
Yani Melisa tutturmuş oldu vay be :)) Nil güneşi tavsiye ediyor musunuz cidden ya bugün fal atsam mı diye düşündüm zor tuttum kendimi :)
Ben nil güneşe attım beklemedeyim olumlu güzel bir faldiYani Melisa tutturmuş oldu vay be :)) Nil güneşi tavsiye ediyor musunuz cidden ya bugün fal atsam mı diye düşündüm zor tuttum kendimi :)
detaylı yorumlamışsınız sağolun öncelikle :)) Ben telweden anlık olarak ebrununhislerini beğenmiştim onun dışında banuyılmaz biraz iyi bence :) Burda yesilcingene ve yule beğenilir genelde ama ben baktıramadım deneyin isterseniz krediniz varken :)Şimdi baktım Melisa’ya Temmuz 18, Nil Güneşe Temmuz 14te baktırmışım. Ya Nil Güneşin yorumunu aslında çok beğenmedim. Sadece dönüş olacağını bilmiş. Çok şanslı bir döneme giriyorsun demişti mesela ama Ağustos sonuna kadar çok kötüydü benim için. Döneceğine bilmesi dışında pek bir nokta atışı olmadı. Melisanın yorumu iyiydi ama arkadan sesler çok geliyordu biraz bir umursamaz tavrı var gibiydi.
Bu arada ben bir de sembol Mirzaya 4 Sefer baktırmıştım ama nisan Mayıs Haziran ve Temmuz ayında. İlk üç fal çok iyiydi kısa olmasına rağmen sonuncusunda sanırım artık cıvkı çıktığı içi bakamadı o da. Sonuncusu hariç gerçekten beğendim.
Sizin tellwe de önereceğiniz biri var mı 59 kredim var kullanayım bitsin istiyorum.
olumlu olduğu için mi güzeldi yoksa anlık bildi mi :)Ben nil güneşe attım beklemedeyim olumlu güzel bir faldi
Güçlü gözükAma bugünden sonra zaten asla ben mesaj atmam. Sürekli ondan bir hareket beklemeyeyim diye yazdım bugün ama yemin ettim yani daha asla yazmam ben. Kendisi de beni çok sevdiğini gösteriyor ama benim bir taraflarım hiç kalkmıyor meselabu üç ay içinde de ufak bir adım bile atmadım yine kendi dolandı peşimde. Ben de taktik maktik yok işte orda eksik kalıyorum. Bir başarabilsem şu işi.
Şimdi baktım Melisa’ya Temmuz 18, Nil Güneşe Temmuz 14te baktırmışım. Ya Nil Güneşin yorumunu aslında çok beğenmedim. Sadece dönüş olacağını bilmiş. Çok şanslı bir döneme giriyorsun demişti mesela ama Ağustos sonuna kadar çok kötüydü benim için. Döneceğine bilmesi dışında pek bir nokta atışı olmadı. Melisanın yorumu iyiydi ama arkadan sesler çok geliyordu biraz bir umursamaz tavrı var gibiydi.
Bu arada ben bir de sembol Mirzaya 4 Sefer baktırmıştım ama nisan Mayıs Haziran ve Temmuz ayında. İlk üç fal çok iyiydi kısa olmasına rağmen sonuncusunda sanırım artık cıvkı çıktığı içi bakamadı o da. Sonuncusu hariç gerçekten beğendim.
Sizin tellwe de önereceğiniz biri var mı 59 kredim var kullanayım bitsin istiyorum.
detaylı yorumlamışsınız sağolun öncelikle :)) Ben telweden anlık olarak ebrununhislerini beğenmiştim onun dışında banuyılmaz biraz iyi bence :) Burda yesilcingene ve yule beğenilir genelde ama ben baktıramadım deneyin isterseniz krediniz varken :)
Fal sepetinde takılıyorum ben ve melisaya baktırıp pembeci demiştim bana da 8li vadeler vermişti bakalım çıkacak mı :)
Güçlü gözük
Onsuz 3 ay yaşadın dimi
Yaşayabiliyorsun demek ki
O 3 ay senin hayatına biri de girebilirdi bunu göze almıştı o adam
Birden döndü geldi senin sevgini ilgini özledi
Duyguları hala var.
O yüzden bundan sonra akıllı davranacaksın
Birlikteyken yakınlaşabilirsin ben demiyorum buz gibi soğuk ol ama
Eskisi gibi olma işte
Hep seni kaybetmekten korksun ki gidemesin
Ararsa atıyorum geç aç yada kısa konuş
Msjlarına geç dön
Bunlar aptalca taktikler gelebilir kulağa ama işe yarıyor
Film izle kitap oku bir hobi edin
Hayatta farklı uğraşlar edin
Bunları yaparsan o insanı hayatının merkezine almamış olursun
Mutlu pozitif ol hep !!karamsar kadınlara aşık olmaz erkekler
Duygularını belli etme ...buz gibi de soğuk olma
Ama hayata tutkulu bir şekilde bağlan
Görünüşünü değiştirebilirsin .kendine odaklan
Oda seviyordur sevmiyor demiyorum ama heyecanı canlı tutmak için hep birşeyler yapman gerekiyor işte
Allah yardımcınız olsun şimdiden Yesilcingene’nin enerjisi tutmuyor bir turlu ve geri iade ediyor falı. Yulee’se naz etmekten fala bakamıyor ve geri iadeye bile gerek duymuyor... En azından bunlar benim yaşadıklarımdı. Umarım siz aynılarını yaşamazsınızDenemekte fayda var
ben aynılarını yaşadığım için baktıramadım bi türlüAllah yardımcınız olsun şimdiden Yesilcingene’nin enerjisi tutmuyor bir turlu ve geri iade ediyor falı. Yulee’se naz etmekten fala bakamıyor ve geri iadeye bile gerek duymuyor... En azından bunlar benim yaşadıklarımdı. Umarım siz aynılarını yaşamazsınızDenemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?