tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu arada teşekkür ederim size de. Yule ve Alex e attım bakalım cevap gelecek mi :)

olumlu olduğu için mi güzeldi yoksa anlık bildi mi :)
Falı tekrar dinledim anda ve benim şuan ki ruh halimi bilmiş karşı taraf için yaptığı analizlerde doğruluk payı var. Ama neticede fal artık fallarda çıkan mutlu sonlara inanmıyorum.Ayrica nilin sürekli fiyatı değişiyor ben indirimli kredi aldığım zaman baktirmistim.Bana vade verdi çıkarsa yazarim

Haber ver en büyük hayranın olurum Vallah senden çok öğreneceğim şeyler var
Doğru erkeği nasıl bulursunuz konum iyi mi ???
Şu öküzleri çekmeyelim artık yaa
Onlar bizi çeksin
Azıcık sevilince şımarıyorlar
Benim eskilerden bir ex bana 1 yıl sonra dönmüştü bir kere salak bana kızıp biriyle evlendi evlendikten sonra bana ulaşmaya çalıştı
Tehdit ettim savcılığa vericem dedim öyle kurtuldum
Beyinsiz evlenmiş gitmiş eski sevgilisine yazıyo
İyiki evlenmemişim senle sedim demek banada yapacaktın sen bunu

Canım fallar geldi mii

Alex sabah uyandığımda yorum yapmıştı. Kişi analizleri iyi ama benim faldan beklediğim biraz daha değişik bir şey. Gelecek için biraz yuvarlak gibiydi cevapları. Böyle olabilir, diğer türlüsü de şöyle yaparsan olur falan. Diğer herkesle ortak noktası seni seviyor senden başka kafasını karıştıran kimse yok demesi oldu. Şu konuda da hakkını yemiyeyim sen daha net bir insansın onun korkular var diye benim hep ikimiz için kullandığım bir cümleyi söylemiş iletişim devam eder kendisi adım atar senin bi şey yapmana gerek yok geldiğinde kendi alanını belirle yoksa radikal bir geliş olmaz aynı olayları yeniden yaşarsın dedi. Bir de istediğin kadar soru sor demiş bu çok hoşuma gitti ve iyi niyetli olduğunu hissettim nedense.

Yule de şu an 2.sıradayım ama o sanırım bazen bazılarına bakmıyormuş. İnşallah bakar.

Melisa patladı galiba
Temmuz ortasında attığım falda sene bitmeden dönecek, önümüzdeki aylarda da iletişim olacak dedi
Geniş konuştu biraz tam vade vermeyerek ama 2,5 ay olmuş ve hiçbir şey olmadı
Dün eski numarama bakayım diye telefonu şarj ettim ama şifresini unutmuşum bakamadım
Ama patladı denilebilir...
Bu arada bubastis çıktı demiştim, vadesi de tutmuş
6 vade demişti, 6. gün oldu
Bu kadın da ne dediyse çıktı ex konusu hariç
Çünkü ex için verdiği vade patladı

Evet Alex inki klasik fal değil bence de :) Yulee çok bekletiyor ya ben de dayanamayıp iptal ettirmiştim falı

Bana yardim pleaseeee :) hayatimda hic fal baktirmadim. Bu tarz ongoruler vadeler hangi tur falda cikiyor ? Sevgilimle Ayrildik. O beni hic istemiyor ama yine de merak iste olur mu yine diye..ya da yeni birisiyle tanisir miyim diye..bunlarin cvplari icin ne fali baktirmam lazim. Kahve, tarot, su, katina :/ pek bilgim yok. Ayrica istanbuldayim yuzyuze de gidebilirim oneriniz varsa.

Valla Allah yardımcın olsun öncelikle. Keşke bunlar yaşanmasa biz de fala sarmasak. Aslında ben o an aklıma ne gelirse onu baktırıyorum. Katina, kahve, tarot, iskambil, su hepsine baktırdım değişik değişik insanlardan. Ben de öngörüler de genel olarak ortak oldu. Bu yüzden ana konuyu hepsi tutturdu gibi bir şey oldu ama detay için önerebileceğim bir iki kişi var. İlişki için özellikle istiyorsan bir sefer katina deneyebilirsin. Kahve falan daha genel çıkıyor, tarotta da parasal durumları veren kartlar gelebiliyor. Yesilcingene denemeni tavsiye edebilirim. Umarım enerjiniz tutar bakar. Olumsuz bile görse kırmadan çok güzel anlatıyor bence. Mesela bana aşk uyumunuz yüksek evlilik uyumunuz düşük dedi ama öyle bir anlatmış ki bunu hayran kaldım okurken. Çok pembeci olmasın ben gerçekleri duymak istiyorum dersen eğer baktırabilirsin. Telefonda Ramek e baktırmıştım onun bana verdiği vadesi sarktı ama anlık olarak çok iyi analiz yapmıştı. Aslında bu biraz enerji işi o yüzden böyle bir yükün altına girmek istemem. Burada yapılmış başka yorumları da oku o an birine baktırmak içinden geçiyorsa ona baktır :)

Umarim bana da patlar "Bombastic" zaten enerjisini de hic sevmedim ben o kadinin. Pembe tablo istemiyoruz ama uslup cok onemli illa ki felaket tellalligi yapip bundan beslenmek de gerek degil.

Okadar cok sayfa var ki nevrin döndü. Tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…