tellwe.com'da bakılan fallar!

Acaba bizde mi bir sorun var
Ya ben de iki gün önce atmıştım bana da hiçbir yorum gelmedi dünden beri de 1.sıradaydım. İptal ettim içimden nefretiti diye birine baktırmak geldi. Yorumu geldi o kadar olumlu ama o kadarrrrr ki anlatamam. Üstüne kredi kalmasın diye kehanettine de attım o da olumlu bir faldı. Bu ikisi hakkında yorum yapacak birisi var mı acaba çıkar mı falları?

Bu fal kesinlikle enerji işi bende dedikleri çıkmamıştı
Olumsuz mu konuşmuştu sana?
Benim exin fiziksel özelliklerini tarif etti ama ya
Zaten olmayacak dedi doğru olmaz artık onla
Aslında kopuş şekilimizi çok bilemedi ama adamın karekter özelliklerini bildi

Olumsuz mu konuşmuştu sana?
Benim exin fiziksel özelliklerini tarif etti ama ya
Zaten olmayacak dedi doğru olmaz artık onla
Aslında kopuş şekilimizi çok bilemedi ama adamın karekter özelliklerini bildi
Fal olumlu ama anda ve karakter özelliklerini bilemedi onun dediği gibi olmaz olamaz yani :) sonuç olarak bir daha atmam gerçi üzerinden aylar geçmiş belki şimdi daha iyidir

Şaşırmadım! Bence Yulee Tellwe’den vazgeçsin ve sadece aile ve arkadaş çevresine fal baksın, daha hayırlı olur hepimiz için Onların ikisine hiç fal yollamadım canım, bu yüzden yardımcı olamayacağım

Şu an yeni ayrıldığın exini sorsaydın keşke
Onu sormadım ya
Onu bitirdim kafamda .onla bu kadar şey yaşadıktan sonra bana bir helallik almadan gidebiliyorsa onla ilgili bir fal atmıcam artık
Merak etmiyorum umrumda değil
Bitti bu iş hakkını helal et demek bu kadar mı zor anlamıyorum.
Benim ex ex ile ilgili gurur falan dedi ama gururluk bir durum olmamıştı aramızda zaten kısa bir ilişkiydi.
Adamın işine gelmemişti zaten yurt dışında yaşıyor.ama fiziksel özelliklerini bildi.bide kestirip atma özelliğini
Öyle biri çünkü .sadece benim için değil hersey için öyleydi.bildiği çok şey oldu yani

Kızlar lütfen kehanettin veya nefertitiye daha önce baktıran birileri varsa yorum yazabilir mi? Dediklerini yaşayan oldu mu?

Nefertitiye baktirdim biraz prmbeci geldi acikcasi.

Evet bana da hayatımdaki en pembe yorumu o yaptı. Herkes bu ilişkideki zorluklardan ve omları yenmemiz gerektiğinden bahsederken o çok mükemmel olacak evleneceksiniz erkek bebeğiniz olacağa kadar yorum yaptı insan inanmak istemiyor değil tabi

Ay ışığına fal baktırdım
Kızlar bu kadar atmasyon bir fal görmedim ya
O kadar bahsedilmiş
Eski sevgilim için evliymiş ve çocukluymuş dedi
Oha dedim ya
Eminim öyle birşry yoktu
Kimliğini herseyini görmüştüm adamın
Zaten ortak tanıdık vardı
İmkansız yani
Nasıl atıyorlar ya inanılmaz
Bide emin emin konuşmuş kendinden
Yok artık dedim

Bu falcıların çoğu bize gülüyorlar. Çoğu dalga geçer gibi fal bakıyor. İnşallah kredisi düşüktü

Bu falcıların çoğu bize gülüyorlar. Çoğu dalga geçer gibi fal bakıyor. İnşallah kredisi düşüktü
Bide dedim hayır evli değildi Eminim ya adam hiç evlenmemiş çocuk ne ya
Yazdım o kadar emin olma demiş ya
Gerçekten bu kadar olmaz
Tanımadığım biriyle çıktı sandı heralde adam yurtdışında deyince bide eski sevgilimin yaşı vardı ordan yürümüş 40 lı yaşlardaysa kesin evli demiştir.bilmiyor heralde Avrupa da hiç evlenmemiş çocuk sahibi olmamış bir sürü insan var .burası gibi sandı heralde.
Neyse üstte çıkmaya çalışması da çok ayıp cidden.
Baktırdığım en kötü faldı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…