- 8 Temmuz 2019
- 1.647
- 3.897
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.681
Ya ben de iki gün önce atmıştım bana da hiçbir yorum gelmedi dünden beri de 1.sıradaydım. İptal ettim içimden nefretiti diye birine baktırmak geldi. Yorumu geldi o kadar olumlu ama o kadarrrrr ki anlatamam. Üstüne kredi kalmasın diye kehanettine de attım o da olumlu bir faldı. Bu ikisi hakkında yorum yapacak birisi var mı acaba çıkar mı falları?Acaba bizde mi bir sorun var
Bu fal kesinlikle enerji işi bende dedikleri çıkmamıştıGeldi falım bence bayağı bilmiş .fiziksel özelliklerine kadar anlatmış adamı bubastis
Katinada çok iyi bence.bende baktım kartlara zaten bende öyle gördüm .kesinlikle boş bir falcı değil .hissiyatı kuvvetli .
İş konusu da bende de çıkmasın inşallah. Size aşk konusu mu çıkmamıştı iş konusu mu acabaBu fal kesinlikle enerji işi bende dedikleri çıkmamıştı
Aşk:))İş konusu da bende de çıkmasın inşallah. Size aşk konusu mu çıkmamıştı iş konusu mu acaba
Olumsuz mu konuşmuştu sana?Bu fal kesinlikle enerji işi bende dedikleri çıkmamıştı
Şu an yeni ayrıldığın exini sorsaydın keşkeGeldi falım bence bayağı bilmiş .fiziksel özelliklerine kadar anlatmış adamı bubastis
Katinada çok iyi bence.bende baktım kartlara zaten bende öyle gördüm .kesinlikle boş bir falcı değil .hissiyatı kuvvetli .
Fal olumlu ama anda ve karakter özelliklerini bilemedi onun dediği gibi olmaz olamaz yani :) sonuç olarak bir daha atmam gerçi üzerinden aylar geçmiş belki şimdi daha iyidirOlumsuz mu konuşmuştu sana?
Benim exin fiziksel özelliklerini tarif etti ama ya
Zaten olmayacak dedi doğru olmaz artık onla
Aslında kopuş şekilimizi çok bilemedi ama adamın karekter özelliklerini bildi
İnşallah bana da çıkmaz amiiinnnAşk:))
Ya ben de iki gün önce atmıştım bana da hiçbir yorum gelmedi dünden beri de 1.sıradaydım. İptal ettim içimden nefretiti diye birine baktırmak geldi. Yorumu geldi o kadar olumlu ama o kadarrrrr ki anlatamam. Üstüne kredi kalmasın diye kehanettine de attım o da olumlu bir faldı. Bu ikisi hakkında yorum yapacak birisi var mı acaba çıkar mı falları?
Onu sormadım yaŞu an yeni ayrıldığın exini sorsaydın keşke
Nefertitiye baktirdim biraz prmbeci geldi acikcasi.Kızlar lütfen kehanettin veya nefertitiye daha önce baktıran birileri varsa yorum yazabilir mi? Dediklerini yaşayan oldu mu?
Bende nefertitiyi merak ediyordum pembeci demekNefertitiye baktirdim biraz prmbeci geldi acikcasi.
nefertiti bende patladı malesefBende nefertitiyi merak ediyordum pembeci demek
Nefertitiye baktirdim biraz prmbeci geldi acikcasi.
Ay ışığına fal baktırdım
Kızlar bu kadar atmasyon bir fal görmedim ya
O kadar bahsedilmiş
Eski sevgilim için evliymiş ve çocukluymuş dedi
Oha dedim ya
Eminim öyle birşry yoktu
Kimliğini herseyini görmüştüm adamın
Zaten ortak tanıdık vardı
İmkansız yani
Nasıl atıyorlar ya inanılmaz
Bide emin emin konuşmuş kendinden
Yok artık dedim
Bide dedim hayır evli değildi Eminim ya adam hiç evlenmemiş çocuk ne yaBu falcıların çoğu bize gülüyorlar. Çoğu dalga geçer gibi fal bakıyor. İnşallah kredisi düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?