- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.701
Bide dedim hayır evli değildi Eminim ya adam hiç evlenmemiş çocuk ne ya
Yazdım o kadar emin olma demiş ya
Gerçekten bu kadar olmaz
Tanımadığım biriyle çıktı sandı heralde adam yurtdışında deyince bide eski sevgilimin yaşı vardı ordan yürümüş 40 lı yaşlardaysa kesin evli demiştir.bilmiyor heralde Avrupa da hiç evlenmemiş çocuk sahibi olmamış bir sürü insan var .burası gibi sandı heralde.
Neyse üstte çıkmaya çalışması da çok ayıp cidden.
Baktırdığım en kötü faldı .
Alex’i yakalayamıyorum sırası varBunlar nasıl akşam basını yastığa koyuyorlar acaba?! Belki çıkmaz der insan. Birde böyle kendinden emin konuşanlar iyice itici geliyor
Bu arada ben Alex’e dün akşam fal attım, çök beğendim. Adamın hisleri güçlü. Söylemediğim detayları ortaya döktü vallahTek şikayetim fal bana biraz kısa geldi ama laf kalabalığı yapmamış o da güzel bişey
Alex’i yakalayamıyorum sırası var
Ay bide emin olma diyor ya
Şaka gibi
Biz görüştüğümüz dönem varmış o yüzden ayrılmış zaten benden .
Yok diyorum emin olma diyor
Allahım ya sanki tanıyor
Bu kadar atmasyon görmedim
Neyse atmıcam artık belki bi Alex
Olur artık
Bugün bende atayımBence hiç moralini bozma. Oda ınsan avutarak para kazanmaya çalışıyor işte. Hangi ülkede yaşıyor senin bu ex?
Ben dün 10uncu sıradaydım, beklemedim yorumunu, yattım sabah baktım yorumlamıştı. Dene istersen, ben beğendim. Takip edersen girdiği zaman bildiri geliyor, benim o şekilde haberım oluyor
Falsepeti basligina yazsana kiz niye buraya yaziyosunKızlar fal sepeti Oya Bora’na baktıran oldu mu ?çıkıyor mu ?çıkan oldu mu??
Olumsuz konuştu baktırdım benim ex ex için amaFalsepeti basligina yazsana kiz niye buraya yaziyosun
2 kisi cikti demisti, onun disinda atanlar da cok olumsuz oldugu icin yakinmislardi burda
Moralini bozmamak icin atma bence
kızım madem exini umursamıyorsun artık, ondan önceki exine neden bulaşıyorsunOlumsuz konuştu baktırdım benim ex ex için ama
Mantıklı
Verdiğim detaylardan yürümüş ama
Karıştırdım hatları artık
Dennis olumlu konuştu ya bu arada
Acaba hatları mı karıştırdı Dennis
Son sevgilim icin mi konuştu bilemedim
Gerçi verdiğim bilgiler eski eski sevgilim içindi ya keşke çıksa
kız ne iyi bakamaması bildi bubastis onu anlatıyor yaYa sanal fincan falı atmıştım bubastise acaba ondan mı iyi bakamadı? M meltemgnlll
katına ve tarotu çok iyi..Ya sanal fincan falı atmıştım bubastise acaba ondan mı iyi bakamadı? M meltemgnlll
Bildiğini okuyunca anladım zaten diğer fallarında iyi demekki diyorumkız ne iyi bakamaması bildi bubastis onu anlatıyor ya
katina ya da özel falını atmıştı
Teşekkür ederim tatlım denersem yazarım geçmiş olsun çokkatına ve tarotu çok iyi..
Bende kahve fali iyi değildi üzerinden zaman geçti ama belki kart denemek lazimBildiğini okuyunca anladım zaten diğer fallarında iyi demekki diyorum
Bubastis bir konuda çok fazla aglayacagimi ve artık dayanamıyorum diyerek aglayacagimi çok bunalacağımı söylemişti o derece ağlamam için bir sebep görmüyordum açıkçası görüntü olarak şu zaman diliminde çünkü ayrılık aşamasında bile ağlamadım ben öyle hatta ağlayamadım. Ama bugün öyle bir ağladım ki Allah'a yalvara yalvara dayanamıyorum hak etmiyorum diye ki kendimi zaptedemeseydim hastanelik olurdum. Ve dediği konu için ağladım yine ne yazık ki.. Ya yardimcilari var ya hissiyati cok kuvvetli..
Kart falı atsaydın bari:)Aylar sonra bu yazıları görünce dayanamayıp telwede bu kadına fal attım :))) gelince yorum yazıcam
Bana kahve bakmisti ve cok iyiydiGeçmiş olsun üzme kendini bu kadar, kimse için degmiyor hayat çok kısaBana da kahve falı bakmıştı vallahi rezil edip indirdi. Demekki kart falında iyiymiş — şansa bak
Bana kahve bakmisti ve cok iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?