tellwe.com'da bakılan fallar!

Bunlar nasıl akşam basını yastığa koyuyorlar acaba?! Belki çıkmaz der insan. Birde böyle kendinden emin konuşanlar iyice itici geliyor
Bu arada ben Alex’e dün akşam fal attım, çök beğendim. Adamın hisleri güçlü. Söylemediğim detayları ortaya döktü vallah Tek şikayetim fal bana biraz kısa geldi ama laf kalabalığı yapmamış o da güzel bişey

Alex’i yakalayamıyorum sırası var
Ay bide emin olma diyor ya
Şaka gibi
Biz görüştüğümüz dönem varmış o yüzden ayrılmış zaten benden .
Yok diyorum emin olma diyor
Allahım ya sanki tanıyor
Bu kadar atmasyon görmedim
Neyse atmıcam artık belki bi Alex
Olur artık

Bence hiç moralini bozma. Oda ınsan avutarak para kazanmaya çalışıyor işte. Hangi ülkede yaşıyor senin bu ex?
Ben dün 10uncu sıradaydım, beklemedim yorumunu, yattım sabah baktım yorumlamıştı. Dene istersen, ben beğendim. Takip edersen girdiği zaman bildiri geliyor, benim o şekilde haberım oluyor

Bugün bende atayım
Brükselde yaşıyor adam
Yabancı zaten ama evli falan değildi hele çocuk Yani offf atmış da bu kadar olur
Bide emin olma diyor
Hadi senden sonra evlenmiş çocuğu var dese neyse de

Kızlar fal sepeti Oya Bora’na baktıran oldu mu ?çıkıyor mu ?çıkan oldu mu??

Falsepeti basligina yazsana kiz niye buraya yaziyosun
2 kisi cikti demisti, onun disinda atanlar da cok olumsuz oldugu icin yakinmislardi burda
Moralini bozmamak icin atma bence
Olumsuz konuştu baktırdım benim ex ex için ama
Mantıklı
Verdiğim detaylardan yürümüş ama
Karıştırdım hatları artık
Dennis olumlu konuştu ya bu arada
Acaba hatları mı karıştırdı Dennis
Son sevgilim icin mi konuştu bilemedim
Gerçi verdiğim bilgiler eski eski sevgilim içindi ya keşke çıksa

kızım madem exini umursamıyorsun artık, ondan önceki exine neden bulaşıyorsun
git yeni biri çıkacak mı diye baktır
ne bu ex aşkı
zaten düzgün bir ilşki olabilecek olsaydı ayrılık olmazdı yanii
sen de dertsiz başına dert alıcaksın bu exlerin peşinden giderek

Bubastis bir konuda çok fazla aglayacagimi ve artık dayanamıyorum diyerek aglayacagimi çok bunalacağımı söylemişti o derece ağlamam için bir sebep görmüyordum açıkçası görüntü olarak şu zaman diliminde çünkü ayrılık aşamasında bile ağlamadım ben öyle hatta ağlayamadım. Ama bugün öyle bir ağladım ki Allah'a yalvara yalvara dayanamıyorum hak etmiyorum diye ki kendimi zaptedemeseydim hastanelik olurdum. Ve dediği konu için ağladım yine ne yazık ki.. Ya yardimcilari var ya hissiyati cok kuvvetli..

Geçmiş olsun üzme kendini bu kadar, kimse için degmiyor hayat çok kısa Bana da kahve falı bakmıştı vallahi rezil edip indirdi. Demekki kart falında iyiymiş — şansa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…