- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #30.721
Enerji isi ya ciddenO zaman kesin bende bir bozukluk varYada enerjimiz tutmadı. Ama çok çabuk bakmıştı belki fazla özen göstermedi falıma
Öyle yaptım kuzu, katina attımKart falı atsaydın bari:)
aynen belki kart fallarında daha iyidir :)Bende kahve fali iyi değildi üzerinden zaman geçti ama belki kart denemek lazim
Bende kahve falı attım. İş olumsuzdu aşk içinde 5 aya kadar zengin heybetli biriyle tanisip hemen evlenicekmisim. Yanı hadi iş olur olmaz bilmiyorumda bu dediği bana saçma geldi ben öyle hemen tanışıp evlenebilecek biri değilim. Alexte tam zıttı yorum yaptı. Is olumlu aşk içinde senin aşk hayatın 5 ayda 1 yılda çözülebilecek gibi değil dediBende kahve fali iyi değildi üzerinden zaman geçti ama belki kart denemek lazim
Siz iş için mi atmıştınız falı acaba aşk için mi ?O zaman kesin bende bir bozukluk varYada enerjimiz tutmadı. Ama çok çabuk bakmıştı belki fazla özen göstermedi falıma
Siz iş için mi atmıştınız falı acaba aşk için mi ?
Kızlar bubastis geceleri mi bakıyor fala? Hala gün içi aktif gözüküyor da
Demek ki kart falinda da herkeze iyi değilmiş şans işte tutana tutuyorFalım gelmiş kızlar. Bana gelecekle ilgili çok az şey söylemiş bide sanki sorudan çok gitmiş. Anlamadım yani iyi mi kötü mü.
aynen öyle canım spesifik bişeyler söylememiş pek bide anlamadım hiçDemek ki kart falinda da herkeze iyi değilmiş şans işte tutana tutuyor(
Ayni benim durumum. Kesinlikle ben de olumsuz yorum yapmak icin yorum yaptigini dusundum fali okuyunca, gereksiz ic kararticiydi cunku bence ve icinde bulundugum durumu kendim yasayip bilmesem acaba deyip karalar baglayacagim ama beni sinirlendiren konu sadece benimle ilgili bir durumda icinde bulundugum durumu tasvir ederken kullandigi saka gibi bir kelimeydi. Tmm dedim bu kotu bi saka olmali. Hepimizin dedigi gibi pembe tablo istemiyoruz ama kimi yorumcular da kotumcul yorum yapmaktan vampir gibi besleniyorlar resmen.Ya ben de fal attım bubastise bu akşam ama çok kötü bir faldı. Ne bizim ilişki dinamiğimizle alakalı doğru yorum yaptı ne karşımdaki kişinin analinizini. Olumsuz yorum yapmak için yorum yapmış gibi geldi resmen. Hatta söylediği bir şey daha ilk dakikada patladı desem yeri. Falı atarken bir soru sormuştum falı attıktan 5 dk sonra durumla alakalı bir gelişme oldu. Ama o tam zıttı bir yorum yapmış. Ben de kendisine bildirdim bunu falımı iade etmiş sağolsun. Umarım diğer dedikleri de aynı şekilde çıkmaz. Bana bu zamana kadar olumsuz yorum yapan ikinci falcıydı. İlki zaten asla geri dönüş olmayacak diyen biriydi o patladı. Umarım bu da patlar
Bende de böyleydi ya. Mesela soruda şeyi sordum ben benimki bi ara benden önceki eski sevgilisiylr görüşüyordu(geçen yıl) sizce bu kız tekrar karşıma çıkar mı dedim. Diyo ki bana zaten iki kadın var burada biri sen biri o. Bunlar birlikteler ama cinsel olarak falan. Bu arada adam bu kızla görüşmüyor, daha geçen biz birlikteydk yani hani biz görüşmesek okey, ya da kız ortaya çıkacak dese.Ayni benim durumum. Kesinlikle ben de olumsuz yorum yapmak icin yorum yaptigini dusundum fali okuyunca, gereksiz ic kararticiydi cunku bence ve icinde bulundugum durumu kendim yasayip bilmesem acaba deyip karalar baglayacagim ama beni sinirlendiren konu sadece benimle ilgili bir durumda icinde bulundugum durumu tasvir ederken kullandigi saka gibi bir kelimeydi. Tmm dedim bu kotu bi saka olmali. Hepimizin dedigi gibi pembe tablo istemiyoruz ama kimi yorumcular da kotumcul yorum yapmaktan vampir gibi besleniyorlar resmen.
Umarim gelecek bende de patlar.
Bu arada benim fark ettigim yardim alan ve varlikla bakan yorumcularda ani ruh hali degisimi olabiliyor ve atarli oluyorlar bi de. Benim gibi memnun kalmayanlar esref saatine denk gelmedik belki de...
Aynen bende de cikmasin. Iptal iptal iptal! Bu sekilde 3 kere soylemis olalim da patlasin.İş konusu da bende de çıkmasın inşallah. Size aşk konusu mu çıkmamıştı iş konusu mu acaba
Valla bende herkes olumlu yorum yaptı bir tek bubastis o olumsuz yorum yaptı. Yanı alex ve cingenenin yorumu evet olumlu şu anda hicbir sıkıntı yok dediler. Ama başka insanlar bir şeyler için çabalamazsa senin iş olucak dedi . Haklarıda var. Yanlış anlamasın kimsede inanılmaz torpil dönüyor. Ben kimsesiz girdim . Okudum Allahım sana sığınırım dedim girdim mülakata. Yanı 10 kişi alınacaksa sen ilk sırada olsan bile bi anda seni 11. Sıraya atabiliyorlar. Malesef çoğu yerde olduğu gibi burdada aynı nalet düzen var. Bakalım bir 2 haftaya kesin cevap gelir bana.Aynen bende de cikmasin. Iptal iptal iptal! Bu sekilde 3 kere soylemis olalim da patlasin.
Ay bi de boyle 'kotu konusmayi da sevmiyorum ama iste su ertelenecek bu kadar zaman bekleyeceksin bilmem ne...' Yaaaa gercekten mi, bence gayet de hosuna gidiyor olumsuz yorum yapmak hatta bununla besleniyor da olabilirsin diyesimm geldiiiii.
Bana da kimse bu sekilde yanlis yorum yapmadi. Yanlis diyorum cunku icinde bulundugum durumu kimse bu sekilde abarti yanlis tasvir etmedi. Diger guvendigim isimler de pembis pembis degil ama yuksek olasilikli yorumlar yaptilar gelecekle ve beklentilerimle ilgili. Simdiki durum ise oldugu gibi ve dogruydu.Valla bende herkes olumlu yorum yaptı bir tek bubastis o olumsuz yorum yaptı. Yanı alex ve cingenenin yorumu evet olumlu şu anda hicbir sıkıntı yok dediler. Ama başka insanlar bir şeyler için çabalamazsa senin iş olucak dedi . Haklarıda var. Yanlış anlamasın kimsede inanılmaz torpil dönüyor. Ben kimsesiz girdim . Okudum Allahım sana sığınırım dedim girdim mülakata. Yanı 10 kişi alınacaksa sen ilk sırada olsan bile bi anda seni 11. Sıraya atabiliyorlar. Malesef çoğu yerde olduğu gibi burdada aynı nalet düzen var. Bakalım bir 2 haftaya kesin cevap gelir bana.
Ayni benim durumum. Kesinlikle ben de olumsuz yorum yapmak icin yorum yaptigini dusundum fali okuyunca, gereksiz ic kararticiydi cunku bence ve icinde bulundugum durumu kendim yasayip bilmesem acaba deyip karalar baglayacagim ama beni sinirlendiren konu sadece benimle ilgili bir durumda icinde bulundugum durumu tasvir ederken kullandigi saka gibi bir kelimeydi. Tmm dedim bu kotu bi saka olmali. Hepimizin dedigi gibi pembe tablo istemiyoruz ama kimi yorumcular da kotumcul yorum yapmaktan vampir gibi besleniyorlar resmen.
Umarim gelecek bende de patlar.
Bu arada benim fark ettigim yardim alan ve varlikla bakan yorumcularda ani ruh hali degisimi olabiliyor ve atarli oluyorlar bi de. Benim gibi memnun kalmayanlar esref saatine denk gelmedik belki de...
Ya bu yorumunu görünce çok rahatladım. Banada çok benzerdi. O kızı sevmiyo ama birlikte, senle placak görüşecek ama sevgili olmicaksınız. Yolunuz kapalı iyi ki de kapalı zaten gibi gibi şeyler. Psikolojim bozulmuştu bugün adamı görünce gene eski sevgilisi aklıma geldi durdu.Ben kesinlikle bazı falcılar olumsuz yorum yaparak reklam yapmaya çalışıyor diye düşünüyorum. Öyle bir konuştu ki inanamadım. Mesela hem diyor ki iletişim tekrar olacak ama başka biriyle birlikte olacak. Ama onu sevmeyecek. Sizin işiniz olmaz sana aşık değil. 5 ay sonra yeniden bir araya geliyorsunuz. Yani anlamadım ben beni sevmiyor, başkasıyla birlikte olacak ama onu da sevmiyor, bizim iş olmaz ama 5 ay sonra bir aradayızben zaten olumsuz yorumlara inanmam çünkü pozitif düşünceyle hayatımın şekillendiğine inanırım hep. Bence siz de öyle düşünün.
kızlar selamlar yine yeniden. canım kürkçü dükkanım. geysu tellwe'de bakmıyor mu artık? mail ile vs bakıyorsa iletişim adresini rica edebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?