tellwe.com'da bakılan fallar!

Geysu yu bend bir deneyim diyorum :) facebooktan yazdım ama bakalım ne zaman cevap verecek... ne kadar bakıyor peki ? kahve mi tarot mu hiçbir bilgi bulamadım ben mi bakamadım acaba :)

Geysu yu bend bir deneyim diyorum :) facebooktan yazdım ama bakalım ne zaman cevap verecek... ne kadar bakıyor peki ? kahve mi tarot mu hiçbir bilgi bulamadım ben mi bakamadım acaba :)
Biraz geç cevap veriyor haberiniz olsun :) 35 liraymış ücreti. Kahve de tarot da bakıyormuş. Tarot isterseniz 1’den 78’e kadar sayı söylemenizi istiyor ama ben kahve baktırdım. O yüzden tarotu nasıldır bilmiyorum :) bilgileri mesajda kendisi verdi bana da :)

tellwe.com a defalarca fal baktıran biri olarak serapkaradag yada taksimfalcisi diye falcılara baktırmanızı tavsiye ederim şimdilik

Karşılıklı fal bakabilecegim biri var mı .. önce bana bakabilecek sonra benim bakabilecegim( koşulum bu sıra)

Şimdi acaba tellwe üzerinde taksimfalcısı ile bu serapkaradag aynı mı? Yoksa farklı hesaplarda gelen fallarda birbirlerine paslaşıyorlar mı? Acaba serapkaradag'ın tellwe üzerinde başka farklı hesapları da var mı?

tellwe.com keyfi yerinde tabi para gelsinde nasıl olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…