- 5 Mayıs 2011
- 551
- 316
- 323
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.861
Çingen kıza baktırmayı düşünüyorm ama çevirim içi olmuyorTellwede yeni falcılardan denediğiniz var mi?
Ben deneyeceğim de sanki yeni hesaplarda eski hesapların taklidi gibi geliyor bana. Bazıları gerçekten çok kötü bakıyor yenilerinTellwede yeni falcılardan denediğiniz var mi?
Doğru söylüyosun çok fazla taklit hesap varBen deneyeceğim de sanki yeni hesaplarda eski hesapların taklidi gibi geliyor bana. Bazıları gerçekten çok kötü bakıyor yenilerin
Geysu yu bend bir deneyim diyorum :) facebooktan yazdım ama bakalım ne zaman cevap verecek... ne kadar bakıyor peki ? kahve mi tarot mu hiçbir bilgi bulamadım ben mi bakamadım acaba :)Bazen dayanamayıp hemen baktırıyoruz :)) ama aslında aynı şeyleri söylemesi de iyi bi şey, en azından tutarlı olduğunu gösterir. Tabii önceki faldan yola çıkarak yorum yapmadıysa. :) aynı fal içinde bile çelişenleri gördükten sonra :))
Biraz geç cevap veriyor haberiniz olsun :) 35 liraymış ücreti. Kahve de tarot da bakıyormuş. Tarot isterseniz 1’den 78’e kadar sayı söylemenizi istiyor ama ben kahve baktırdım. O yüzden tarotu nasıldır bilmiyorum :) bilgileri mesajda kendisi verdi bana da :)Geysu yu bend bir deneyim diyorum :) facebooktan yazdım ama bakalım ne zaman cevap verecek... ne kadar bakıyor peki ? kahve mi tarot mu hiçbir bilgi bulamadım ben mi bakamadım acaba :)
Ben kahve baktırmıştım ve 30 TL idi değişmediyse.Geysu yu bend bir deneyim diyorum :) facebooktan yazdım ama bakalım ne zaman cevap verecek... ne kadar bakıyor peki ? kahve mi tarot mu hiçbir bilgi bulamadım ben mi bakamadım acaba :)
ben serapkaradag diye birine baktırdım bildiğin hayatımda herşeyi söyledi ve gelecekle ilgili olucak dediği insanda olduAranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
tellwe.com a defalarca fal baktıran biri olarak serapkaradag yada taksimfalcisi diye falcılara baktırmanızı tavsiye ederim şimdilik
tellwe.com a defalarca fal baktıran biri olarak serapkaradag yada taksimfalcisi diye falcılara baktırmanızı tavsiye ederim şimdilik
heartfilia tavsiye etmemHeartfiliia ya baktıran var mı nasıldı birde gözdeev e baktıran var mu
Kötü baktırmaFreya hkkında baktıran bilen var mı önerisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?