tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba kızlar uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum. Size yol göstermek için baktırdığım tüm falcıları yazacağım.

Gercekkahin: Bana hayran olursam daha iyi bir bakım yapacağını söyledi. Berbat bir faldı hiçbir dediği çıkmadı.

41Bakla: Hiçbir dediği çıkmadı

Hocanalanhanim: Kahve falı atmıştım fal yerine profil fotoğrafımın güzelliğini övmüş. Bir de 5 yıldız istemiş.

Shayla: Çok kötü

Yesilcingene: Özenle baktığını düşünüyorum, yorumları gayet doğruydu. dediği bazı şeyleri yaşadım bazılarını yaşamadım ama baktırırım bundan sonra. Beğendim.

Heartfilia: Uzun bir faldı. Dediği birkaç şeyi yaşadım. Söylemediğim birkaç önemli detayı bildi. Dediği diğer şeylerin gerçekleşmesine daha var. O zaman gelince editlerim.

UYUMSUZZ: Aşırı olumsuz ve kısa bir faldı. Şartlı fal yollamasından anlamalıydım. Neyse ki hiçbir dediği çıkmadı.
Serapkaradag: Üstüne para verseler bile baktırmam artık ona.

Efsunine: Dediği bir şeyi yaşadım. Artık salladı mı cidden bakıyor mu emin olamıyorum

Yiramir: Özenle baktı ve gerçekten falı doğru yorumladı. Aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor. Verdiği vadeleri bekliyorum.

Ruhani: Sadece kişilik yorumu başka hiçbir şey değil 50 TL’me acıyorum.

Asmara: Pembe tablocu ve kötü

Arkadaşlar Tellwe’de UYUMSUZZ adlı yorumcuya sık sık fal baktırdıkça baktığı fallar çok kısaldı ve sorularımın hepsine cevap vermemeye başladı. Israrla olacak dediği şeyin zamanını 2 kez erteledi. Yıldızname ve kahve falında bu sene olacak dediği şeye 5 gün sonra baktırdığım farklı bir falda bu sene olmayacak dedi.

sor bi bklm faldan fala farklılık mı gosteriyo diye. bi de bence ust uste baktırınca aynı kişiye genelde kötü oluyo vadeyi bekleyip gidisata göre baktrmak en iyisi

Arkadaşlar sorularımı hiçbir zaman yanıtsız bırakmayan ve detaylı bir bakım yapan elifsucan’dır... Her falda muhakkak birkaç kız çıkıyor ama analizlerini çok beğeniyorum. elifsucan’ın birkaç ay sonra olacak dediği şeyi yaşayanlar yazabilir mi?

Canım ben senin tavsiyenle baktırdım bende beklemedeyim benimde bir kaç ayım var ama bakalım. Sonradan sorduğum soruya da cevap vermedi.

Bana çıkmadı falı! Zaten çıkması da mümkün değildi. Çok saçma sapan bir fal bakmıştı bana

kizlar benim icin vade cok önemli suan, kimlerin Vadesi tuttu size..?

Baktirdiklarim:
Cingene 4 vade (4 hafta, 4lü bi tarih, 4. ay veya 4 ay)
Zisan Nisan
Elfin Nisan
Nakta 2 vade ( haftayi gectigi icin.. Mayis a denk geliyo)
Geysu Nisan
Sevgi Nisan
Zelis Nisan
Banu dogru Nisan
Zülal Nisan-Mayis
Venüs Ates Nisan (Tarih tutturmada iyimdir dedi)

Serüven Agustos
Tumay Haziran Sonu

Kızlar merhaba. Bende durumu çok falcı ile danıştım ( tam olarak 18 saydım hepsini . Bana tek olumsuz konuşan yeşilçingene ve uyumsuz oldu. Kalan hepsi olumlu konuştu. Kim haklı çıkacak kim patlayacak önümüzdeki süreç belli olacak. Ama inşallah çingene ve uyumsuz patlar

Tüm falcılar sanki bu aralar hepsine aynı vade veriyor Benimde vadelerim çoğu nisan mayıs

Tüm falcılar sanki bu aralar hepsine aynı vade veriyor Benimde vadelerim çoğu nisan mayıs

iki sene önce baktirdigim fallarda da genellikle herkese ayni vadeyi veriyolar di.. ve hic bi sekilde de kimsenin deedigi tarihde cikmadi ama bi umuuuuut iste haziran/temmuz bekliyemicem gibi geliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…