tellwe.com'da bakılan fallar!

Valla % 50 şans işte bence, zaten cingene ve uyumsuz çoğunlukla olumsuz diyor. Niye çünkü sen ilişkinle ilgili fal baktırıyorsan zaten demek ki kafanda bir şeyler takılı olduğunu tahmin ediyorlar ve olumsuz diyorlar haliyle. Gerçi uyumsuz bana iş ile ilgili olumlu olacak dedi ama patladı hatta faldan sonra soru kısmında gerçekten olumlu mu gördünüz dedim kesin olunca mutlaka tekrar gel dedi gitsem mi acaba :)

Arkadaslar neferetiti_1 bide gizemliefsun nerede? Ben cok memnun kalmistim ikisindende anlik bildiler beni ilgilendiren gelecege dair cok detay verilmedi ama zaten istedigim anlikti. Ikisi de kaybolmus 8 ay gecmis baktirali. Şuan kimi onerirsiniz? Herkes ayri bisey söylüyor

Gerçekkahin saka gibiydi ya cinlerim var fln diyodu bastan iyi gibiydi konusmanin sonrasi bi tuhafti yani biraz urkutucu

Yesilcingene'ye baktırdım bende bugün. Ama o da inanılmaz olumsuzdu. Pembe tablo çizmesinler ama bu da aşırı olumsuzdu. verdiği harfler ve zamanları çıkan var mı?

Yesilcingene'ye baktırdım bende bugün. Ama o da inanılmaz olumsuzdu. Pembe tablo çizmesinler ama bu da aşırı olumsuzdu. verdiği harfler ve zamanları çıkan var mı?
Bende yaklaşık 30 falcıya baktırdım ve en olumsuzu yesilçingene söyledi. Verdiği harfler bence sallama olabilir. Bende kendisine yazdım pembetablo istemiyorum diye ve çok olumsuz bir şey gönderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…