- 5 Mayıs 2011
- 551
- 316
- 323
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #31.901
Valla % 50 şans işte bence, zaten cingene ve uyumsuz çoğunlukla olumsuz diyor. Niye çünkü sen ilişkinle ilgili fal baktırıyorsan zaten demek ki kafanda bir şeyler takılı olduğunu tahmin ediyorlar ve olumsuz diyorlar haliyle. Gerçi uyumsuz bana iş ile ilgili olumlu olacak dedi ama patladı hatta faldan sonra soru kısmında gerçekten olumlu mu gördünüz dedim kesin olunca mutlaka tekrar gel dedi gitsem mi acaba :)Kızlar merhaba. Bende durumu çok falcı ile danıştım ( tam olarak 18 saydım hepsini. Bana tek olumsuz konuşan yeşilçingene ve uyumsuz oldu. Kalan hepsi olumlu konuştu. Kim haklı çıkacak kim patlayacak önümüzdeki süreç belli olacak. Ama inşallah çingene ve uyumsuz patlar
Burada bahsettiğiniz kim? Pardon gerçekkahin demişsiniz görmedim.Gerçekkahin saka gibiydi ya cinlerim var fln diyodu bastan iyi gibiydi konusmanin sonrasi bi tuhafti yani biraz urkutucu
Size öyle mi dediii?????Gerçekkahin saka gibiydi ya cinlerim var fln diyodu bastan iyi gibiydi konusmanin sonrasi bi tuhafti yani biraz urkutucu
Burada bahsettiğiniz kim?
şartlı fallar da saçmalık. kendine güvenmiyorlar demek kiBen de Falcananay’a attım şimdi ama bana şartlı fal atmışkabul ettim bakalım
Zaten inanılmaz saçmaladı falcananayşartlı fallar da saçmalık. kendine güvenmiyorlar demek ki
Şartlı fal olumsuz oluyor. Bunca fal baktırdım binnaz fal sepeti astrocenter tellwe ve olumsuz falları tek tellweden aldım. Önce Şartlı gönderiyorZaten inanılmaz saçmaladı falcananay
medyumcetin'e baktıran var mı?
medyumcetin'e baktıran var mı?
Bende yaklaşık 30 falcıya baktırdım ve en olumsuzu yesilçingene söyledi. Verdiği harfler bence sallama olabilir. Bende kendisine yazdım pembetablo istemiyorum diye ve çok olumsuz bir şey gönderdi.Yesilcingene'ye baktırdım bende bugün. Ama o da inanılmaz olumsuzdu. Pembe tablo çizmesinler ama bu da aşırı olumsuzdu. verdiği harfler ve zamanları çıkan var mı?
Bende yaklaşık 30 falcıya baktırdım ve en olumsuzu yesilçingene söyledi. Verdiği harfler bence sallama olabilir. Bende kendisine yazdım pembetablo istemiyorum diye ve çok olumsuz bir şey gönderdi.
Yesilcingene'ye baktırdım bende bugün. Ama o da inanılmaz olumsuzdu. Pembe tablo çizmesinler ama bu da aşırı olumsuzdu. verdiği harfler ve zamanları çıkan var
Yesilcingenin bende ilk falı çıkmıştı vadesiyle beraber. Gerçekten ayrılıkla ilgili anı da en iyi bilen kendisiydi. Bana harf falan vermedi sadece vade vermişti. Ama sonraki falları için o kadar iyiydi diyemeceğim. Aslında okurken insan anlıyor çıkıp çıkmayacağını onun fallarında bence. Çünkü ilk falda döktürmüştü resmen çok detaylı ve ilgili bir faldı. O kadar şeyi bilince dediği olur herhalde diye düşünmüştüm. Sonrakiler de detaylıydı ama ilk fal enerjisini yakalayamadım çok. Siz okurken anı bilmediğini durumu olduğu gibi anlatmadığını düşündüyseniz çıkmayabilir bence.Yesilcingene'ye baktırdım bende bugün. Ama o da inanılmaz olumsuzdu. Pembe tablo çizmesinler ama bu da aşırı olumsuzdu. verdiği harfler ve zamanları çıkan var mı?
Yok yazın olacakmış ama onun falını ben boşverdim olumlu fallara odaklandım olumlu sonucu çekmek için . Mesela Zişan Işık falı olumlu ve bilinen bir falcı.Falınız çıktı mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?