- 15 Nisan 2020
- 571
- 591
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.061
Tellwe'den de şüphelenmek için birçok neden var bence. Sonuçta onlara para gelmesi için fal baktırılması lazm.Bu ara kalbimdekiayna dikkatimi çekiyor buradaki yorumları kötü ama sitede çok güzel konuşulmuş hakkında fake hesaplar falan da değil bir çok falcının profilinde gördüğüm kişiler.. deneyimi olan var mı kalbimdekiayna ile, gidilir mi
O da doğru. Sedaella 'yı kestirdim şimdi gözüme ama bakalım hayırlısıTellwe'den de şüphelenmek için birçok neden var bence. Sonuçta onlara para gelmesi için fal baktırılması lazm.
Uzak durun,tam bir fiyasko.Tavsiye vermeyi sevmiyorum ama Mucteba abla diye bir falcı var,iki sene önce baktırmıştım,söylediği birtakım şeyler çıktı bana.İlk baktırdığım zaman sallamıştım çünkü kimsenin bilmesi mümkün olmayan çok spesifik şeyler söylemiş tı,açıkçası daha önce fal baktırdığım birisi tarafından bilgilerimin ele geçirildiğini düşünmüştüm.Şu anda fiyatı uygun olduğu için gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ama siz de de aynı etki olur mu bilemem.O da doğru. Sedaella 'yı kestirdim şimdi gözüme ama bakalım hayırlısıBulamadık gitti bi düzgün birini
Kendisine daha bu akşam baktırdım :) bana da sizinki gibi geldi söyledikleri. Anı bildi ama. Üslubundan öyle sanırım. Sevindim şimdi kredim boşa gitmedi demek kiUzak durun,tam bir fiyasko.Tavsiye vermeyi sevmiyorum ama Mucteba abla diye bir falcı var,iki sene önce baktırmıştım,söylediği birtakım şeyler çıktı bana.İlk baktırdığım zaman sallamıştım çünkü kimsenin bilmesi mümkün olmayan çok spesifik şeyler söylemiş tı,açıkçası daha önce fal baktırdığım birisi tarafından bilgilerimin ele geçirildiğini düşünmüştüm.Şu anda fiyatı uygun olduğu için gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ama siz de de aynı etki olur mu bilemem.
Gerçekten sevindim,inşallah söyledikleri de çıkar.Benim yönlendirmem ile baktırıp memnun kalmasaydınız o zaman üzülürdüm işte,o yüzden tereddüt ederek yazmıştım:)Kendisine daha bu akşam baktırdım :) bana da sizinki gibi geldi söyledikleri. Anı bildi ama. Üslubundan öyle sanırım. Sevindim şimdi kredim boşa gitmedi demek ki
Yok yok hatta gelecek için planladığım durumları falan çok net bildi eğitim durumuyla ilgili vs. Teşekkürler göz önünde bulundurmaya devam edicem kendisinin yorumunu :)Gerçekten sevindim,inşallah söyledikleri de çıkar.Benim yönlendirmem ile baktırıp memnun kalmasaydınız o zaman üzülürdüm işte,o yüzden tereddüt ederek yazmıştım:)
Kaç seneden sonra denk geldim yazdıklarınıza özendim bir tane de ben attım ablaya ama şansıma kaçtı galiba :)))) Bütün evren baktırmamam için çalışıyor.. ..2 gündür bekliyorum.. :)) Habire fal sayısı artıyor ama ben hala aynı yerdeyim..Okuyan göndermiş :))))Bir arkadaşımın annesi bakmaya başlamıştı telwe de 5-6 sene önce aslında kadın çok güzel bakıyordu biz deli olurduk denk gelse de baksa arkadaşımızın evine gittiğimizde falan ama normal bize baktığı gibi baktığı için telwe de pek kıymeti bilinmemiş kadıncağız yapamamıştı bir süre sonra..Anlatımlarınız o kadını hatırlattı aslında... böyle çok piyasaya hitap etmeyen ciddi hisli insanlar da var da yazmayı güzel yapamıyorlar anlayamayabiliyoruz...Yok yok hatta gelecek için planladığım durumları falan çok net bildi eğitim durumuyla ilgili vs. Teşekkürler göz önünde bulundurmaya devam edicem kendisinin yorumunu :)
Tüh ya yakalayamadınız demek.. gerçekten okuyan fal atmış ben de dün baktım sırada 9 fal var diyordu şok oldumKaç seneden sonra denk geldim yazdıklarınıza özendim bir tane de ben attım ablaya ama şansıma kaçtı galiba :)))) Bütün evren baktırmamam için çalışıyor.. ..2 gündür bekliyorum.. :)) Habire fal sayısı artıyor ama ben hala aynı yerdeyim..Okuyan göndermiş :))))Bir arkadaşımın annesi bakmaya başlamıştı telwe de 5-6 sene önce aslında kadın çok güzel bakıyordu biz deli olurduk denk gelse de baksa arkadaşımızın evine gittiğimizde falan ama normal bize baktığı gibi baktığı için telwe de pek kıymeti bilinmemiş kadıncağız yapamamıştı bir süre sonra..Anlatımlarınız o kadını hatırlattı aslında... böyle çok piyasaya hitap etmeyen ciddi hisli insanlar da var da yazmayı güzel yapamıyorlar anlayamayabiliyoruz...
not: cikmiyormushimmetnur cikiyor mu?
Ama herkes hep gelecek soruyor insanlarda para kazanmak için öyle eğilimlerdeler bence ..Ben bugün kadına bakarken birkaç yorum okudum mesela...ne zaman döner? ne zaman hamile kalırım? sürekli ne zaman vs... o kadar çok ki böyle sorular.. talebe göre bakıyorlar demek ki...Tüh ya yakalayamadınız demek.. gerçekten okuyan fal atmış ben de dün baktım sırada 9 fal var diyordu şok oldumdediğiniz gibi insanlar türese biraz tellwede aslında, o kadar güzel olur ki eskilerden vardı bikaç kişi bu şekilde. Şimdikiler gibi öyle geçmiş ve an da değil, geleceği takır takır söyleyenler :/
şahsımca doğru buluyorum gelecek odaklı bakımı. Geçmişi yaşadık, anı yaşıyoruz zaten. Gelecek çok daha önemli fal baktıranlar için bence. En azından benim için. Ama mesela anda ve geçmişte tutturanlar oluyo diyoruz ki geleceğe yönelik de güzel tahminleri olur. bu da falcılar tarafından bi ticari strateji olarak kullanılabilir tabiAma herkes hep gelecek soruyor insanlarda para kazanmak için öyle eğilimlerdeler bence ..Ben bugün kadına bakarken birkaç yorum okudum mesela...ne zaman döner? ne zaman hamile kalırım? sürekli ne zaman vs... o kadar çok ki böyle sorular.. talebe göre bakıyorlar demek ki...
Tamam ben yanlış anlamışım siz anın enerjisi ile daha çok ilgilisiniz diye düşündüm..Çünkü bence gelecek çok değişken ve insan iradesi ile daha çok değişiyor..Anın enerjisini güzel ölçse yeter aslında...Neyse..Ben zaten çok uzun zamandır artık bırakmıştım nedense bu kadını merak etmiştim sadece..Kısmet değilmiş belki de duymamam gereken şeyler varşahsımca doğru buluyorum gelecek odaklı bakımı. Geçmişi yaşadık, anı yaşıyoruz zaten. Gelecek çok daha önemli fal baktıranlar için bence. En azından benim için. Ama mesela anda ve geçmişte tutturanlar oluyo diyoruz ki geleceğe yönelik de güzel tahminleri olur. bu da falcılar tarafından bi ticari strateji olarak kullanılabilir tabi
Görüyorum ara ara dene şansınıRonan hala bakıyor mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?