- 18 Şubat 2018
- 13.451
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.012
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.081
Helin gerçekten hisli birisi ama bilmece gibi konuşuyor.Bana sen bir ışık işçisisin dedi ve sağ elimin şifalı olduğunu söyledi.Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatsın beni lütfenBen bütün sevdiğim falcıları yazdım Helin i de unutmamak lazım eminim deneyenler onu anlamadı ama sorun değil bana çoğu çıkıyor :))) boş laf salataları yazanlar evlendirenler 2 cümle yazanlar öyle re dolu var e bir de gerçekten bakmaya çalışan ama tutturamayan belki enerjiden bilmiyorum yeniruhlardükkanı bu arada o da biliyor onu unuttum şimdi bensize realMerlin diye biri var o çıkmış mı söyleyin o beni korkuttu çünkü hadi biriniz rahatlatın çıkmadı diye
Nerede bakıyorlar canim telwe de mi bu falcilar ?Merhaba çıkan falcıları söylüyorum içimden yazmak geldi 2 haftada hemen falın çıkar mı diyenlere ithafen :) 1. Ronan
2. Binevs
3. Sezgisel güçler
Sükran1992 var bence gerçekten bakıyor bunlar bana tuttu ve bir sürü de falım var hesabımda tek tek atarım da sorun değil :))))
Bir de Kahira diye birine baktırdım falı sizle paylaşmak istedim böyle fal olur mu yorum sizin :)
Evet ben de de nokta atışı yaptı Helin,kısa ama net bakıyor.İyi niyetli de birisi,sevdim ben enerjisini.Bu arada Ronan falları 50 liraya çıkarmışAhahahaa bilmiyorum canım reiki falan bir şeyler diyor o kadın zaten yurtdışında yaşıyor ve çok iyi biris ben canlı fala da gidiyordum doğru bildğini nerden biliyorsun dersen ben ona 4 5 sene önce fal yollamışım eski uzun ilişkimde olmayacak demiş ve cidden olmadı yani kadın nedenlerini de anlatmış döndüm anımsadım baktım vallahi doğru o zaman gıcık olmustım yalan yok ilişkiniz devam edecek ama olmayacak dedi cidden 2 yıl daha sürmüş :)) ronana canlı fal baktırdım canlı kahve ve tarot arka arkaya soranlara :))
Kim bu helin :) kullanıcı adı ne tam olarak?Evet ben de de nokta atışı yaptı Helin,kısa ama net bakıyor.İyi niyetli de birisi,sevdim ben enerjisini.Bu arada Ronan falları 50 liraya çıkarmış.
Helin1981Kim bu helin :) kullanıcı adı ne tam olarak?
Ben sizden duyup birine atmıştım ya dün konuştuk biraz bir arkadaşımızla..Kadın bakmadı sonra zaman aşımından iptal oldu..Merhaba çıkan falcıları söylüyorum içimden yazmak geldi 2 haftada hemen falın çıkar mı diyenlere ithafen :) 1. Ronan
2. Binevs
3. Sezgisel güçler
Sükran1992 var bence gerçekten bakıyor bunlar bana tuttu ve bir sürü de falım var hesabımda tek tek atarım da sorun değil :))))
Bir de Kahira diye birine baktırdım falı sizle paylaşmak istedim böyle fal olur mu yorum sizin :)
kendinde öyle bir özellik hissediyor musun? Hissettiğin birşeyler dokunduğunda ağrım geçti vs diyen oldu mu hiç?Helin gerçekten hisli birisi ama bilmece gibi konuşuyor.Bana sen bir ışık işçisisin dedi ve sağ elimin şifalı olduğunu söyledi.Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatsın beni lütfen.
Mesela bazen beni kötülüklere karşı koruyan birşeyler olduğunu düşündüğüm oluyor,mesela bugün çok kötü düştüm ama Allah'a şükür kötü birşey olmadı.Böyle şeyler oluyor ekseriyetle,empati yeteneğim yüksek,kendimden önce karşı tarafı düşünürüm her zaman.Karmaşık rüyalar görürüm,bazen haberci olabiliyor ama kelin ilacı olsa Tellwe'de ki dandik falcılarla neden uğraşsın ama değil mikendinde öyle bir özellik hissediyor musun? Hissettiğin birşeyler dokunduğunda ağrım geçti vs diyen oldu mu hiç?
Bana böyle şeyler biraz ambalaj ,vitrin gibi geliyor..densin aaa neler biliyor vs..böyle kafalar karışsın falan...
Işık işçisi vücüdu olan ruhsal varlıklardır mesela....biliyor mu ne dediğini o acaba? Bilip de mi söylüyor..
Böyle kafa karıştıranlara çok kızıyorum ya...
Bu arada böyle yazdım açık açık korkma sakın..öyle birşey olsa çok uç şeyler olurdu hayatınızda anlardınız yani..tüm dünyada bir elin parmakları kadar vardır var ise de...korkutmayayım sizi de...
bu yazdıkların bana da senin su grubu , balık yengeç gb duyarlı biri olduğunu düşündürdü mesela... :))) Benim kızım da dersleri normaldir çok başarılı değildir ama okulda çok sevilir insanlığı ile...Mesela bazen beni kötülüklere karşı koruyan birşeyler olduğunu düşündüğüm oluyor,mesela bugün çok kötü düştüm ama Allah'a şükür kötü birşey olmadı.Böyle şeyler oluyor ekseriyetle,empati yeteneğim yüksek,kendimden önce karşı tarafı düşünürüm her zaman.Karmaşık rüyalar görürüm,bazen haberci olabiliyor ama kelin ilacı olsa Tellwe'de ki dandik falcılarla neden uğraşsın ama değil mi?Bu süslü laflarla bezenen yok reisi,yok bilmem ne hiç ilgimi çekmiyor ama paranormal olaylara karşı ilgim var tabi ki .Biraz uzun oldu ama kısaca ışık işçisi olduğumu düşünmüyorum.
Yazım hatası yapmışım,silme,geri alma olayı da yok bu kk'debu yazdıkların bana da senin su grubu , balık yengeç gb duyarlı biri olduğunu düşündürdü mesela... :))) Benim kızım da dersleri normaldir çok başarılı değildir ama okulda çok sevilir insanlığı ile...
Başkalarının hayatlarına dokunup şifa veren kişi özetle.Bana kim şifa verecek bilemedimNe desem bilemedim ne demek olduğunu da burda öğrendim :) bence onu görmezden gel ahahaha ışık işçisi :)
Canlı fala gidin bence ben memnun kaldım ama şimdi herkese uymuyor bazen sonra laf yemek de istemem :))) hala realmerline baktıran biri çıkmadı mı ya :)Kızlar merhaba, ronan nasıl bakıyor detaylı mı yoksa olur ya da olmaz diye genel bi yorum mu yapıyor? nokta atışı yapıyor mu ? Artık fal için 50₺ fazla geliyor banadeğer mi sizce?
Bana hiç güven vermiyor çok fake gibi :) hiç baktırmayı düşünmedim :)Sahsenem nasıl sizceee cok tecrubeli görünüyor
Çok eski yorumlarına kadar indim umut verdi bayaBana hiç güven vermiyor çok fake gibi :) hiç baktırmayı düşünmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?