tellwe.com'da bakılan fallar!

arkadaşlar siteden görüp müctebablaya fal gönderdim ama çok kötü kartlar geldi kalbini incitmek istemem dedi iptal etti üzüldüm bir tek bana mı böyle söyledi

Merhaba demiravo ya fal attım ben de ama kafamı karıştırdı. Bence analizleri de iyi değil sırf olumsuz diye 2 kere attım 6 ay ötesini göremeyeceğini söyleyip seninle onub arasında bir şey olmayacak demiş bu ne demek sizce madem 6 ay sonrasını göremiyor nasıl sizce onunla olamazsın başkası olacak diye tarif veriyor öyle biriyle de tanışmadım zaten /)

Demiravo ya iki kere fal attım. Tekrar görüşme yok dediği adamla barıştık, barışacaksınız dediği adamla mesajlaşmadık bile

merhaba kizlar. Eski üyeyim. Bi durumdan dolayi bu aralar malesef yine fala sardim. Ronan ve helin e ilk kez baktirdim. Ronan olumlu helin olumsuz „bence olumsuz“ demis iki cümle kurmus. Kim daha iyi bunlarin ikisinden? Bir de önerebiliceginiz baska birileri varmi. Tellwe de sadece bir kisiye baktirdigim icin digerlerinden fazla haberim yok.

Merhaba :) Ben almanyadan geliyorum uzun süredir takip ediyorum sizi deneyimlerimi paylasmak istedim. Yillar icinde her Türlü uygulama ve falciya baktirdim diyebilirim. En begendiklerim tellwede yesilcingene, banuyilmaz ve Elifsucan oldu. Instagram üzere @tarotfisiltisi sayfasinda derya hanima telefonkonusarak WhatsApp üzere n aktirdim. Hepsinin yeri ayridir yesilcingene ve derya hanimin yeri Cok ayri herseyi her zaman bildiler sadece derya Hanim daha cok vade be detay veriyor.

Ronan'ı deneyecektim ama 50 TL bence çok.

Bu arada biryolunvar sitesinde %50 indirim var. Tavsiye edeceğiniz biri var mı?

Merhaba kızlar sizce Telweedeki Ronan mi Yoksa Telweedeki Sezgiselgucler mi falları çıkıyor ?

Merhaba kızlar sizce Telweedeki Ronan mi Yoksa Telweedeki Sezgiselgucler mi falları çıkıyor ?
Tellwede ama ara ara giriyor burda beğenenler olmuş ben de attım çok sıra varken 1. Sıraya düştü sonra da bir daha gelmedi yani baktıramadım geldiği anda bir sürü insan baktırmaya çalışıyor

Arkadaşlar merhabalar bir şey sormak istiyorum. Tellwede ödemeyi nasıl yapıyorsunuz? Ben genelde google play aracılığıyla yapıyorum güvenlik açısından ama o da normalden daha fazla para alıyor. Havale ile yaptığım zaman yönetim hesabıma geç yatırıyor 1 gün peşlerinden koşuyorum. Kredi kartıyla online ödemeye de güvenemiyorum. Pay by me kullanıyorlar, internette bu kurumun haksız yere para çektiğiyle ilgili çok şikayet var. Veya siz online ödeme yapıp da böyle bir şikayet yaşadınız mı? Ona göre yükleme yapıcam teşekkürler herkese

Ben mobil ödeme ile yapıyorum bilgisayardan ya da cep telefonundan internet sayfasından gir telefonunu yaz mesaj geliyor direkt faturana yansıyor hem de daha uygun fiyata geliyor

Sanal kredi kartı ile ödeme yap. Kredi kartına bağlı bir sanal kart. 20 TL'lik bir kredi alacaksın diyelim, kartın limiitini 20 TL ile sınırla sadece 20 TL2lik harcama yapabilirsin. Sonrasında güenmezsen ödemeden sonra sanal kartı kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…