- 20 Haziran 2021
- 13
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.101
Merhaba demiravo ya fal attım ben de ama kafamı karıştırdı. Bence analizleri de iyi değil sırf olumsuz diye 2 kere attım 6 ay ötesini göremeyeceğini söyleyip seninle onub arasında bir şey olmayacak demiş bu ne demek sizce madem 6 ay sonrasını göremiyor nasıl sizce onunla olamazsın başkası olacak diye tarif veriyor öyle biriyle de tanışmadım zaten /)Merhaba kızlarr, ben de uzun zaman sonra fal batağına yeniden düştüm. Tellwe de mysterygreen e kahve falı baktırdım uygun fiyatlı diye. Yani çok genel bir faldı, herkese uyabilirdi pek beğenmedim. Daha sonra demiravo ya kahve falı baktırdım. Kişilik analizleri iyiyidi, karşı tarafı güzel tarif etti ama biraz soru odaklı bakıyor ve çok uzun değildi falı. Eski sevgilimle barışmayacağımızı söyledi ama biz barıştık. Şu an ayrı olsak da. Size sorum, bana hangi falı önerebilirsiniz benim için önemli olan gelecek, geçmişi zaten biliyorum
Demiravo ya iki kere fal attım. Tekrar görüşme yok dediği adamla barıştık, barışacaksınız dediği adamla mesajlaşmadık bileMerhaba demiravo ya fal attım ben de ama kafamı karıştırdı. Bence analizleri de iyi değil sırf olumsuz diye 2 kere attım 6 ay ötesini göremeyeceğini söyleyip seninle onub arasında bir şey olmayacak demiş bu ne demek sizce madem 6 ay sonrasını göremiyor nasıl sizce onunla olamazsın başkası olacak diye tarif veriyor öyle biriyle de tanışmadım zaten /)
Bu falcı hangi sitede bakım yapıyor?müctebabla
Sezgiselgüçler çıkmadı ben de sezgiselruh o çıktı ronan da daha önce çıkmıştı yazdım burdanMerhaba kızlar sizce Telweedeki Ronan mi Yoksa Telweedeki Sezgiselgucler mi falları çıkıyor ?
Tellwede ama ara ara giriyor burda beğenenler olmuş ben de attım çok sıra varken 1. Sıraya düştü sonra da bir daha gelmedi yani baktıramadım geldiği anda bir sürü insan baktırmaya çalışıyorMerhaba kızlar sizce Telweedeki Ronan mi Yoksa Telweedeki Sezgiselgucler mi falları çıkıyor ?
Ben mobil ödeme ile yapıyorum bilgisayardan ya da cep telefonundan internet sayfasından gir telefonunu yaz mesaj geliyor direkt faturana yansıyor hem de daha uygun fiyata geliyorArkadaşlar merhabalar bir şey sormak istiyorum. Tellwede ödemeyi nasıl yapıyorsunuz? Ben genelde google play aracılığıyla yapıyorum güvenlik açısından ama o da normalden daha fazla para alıyor. Havale ile yaptığım zaman yönetim hesabıma geç yatırıyor 1 gün peşlerinden koşuyorum. Kredi kartıyla online ödemeye de güvenemiyorum. Pay by me kullanıyorlar, internette bu kurumun haksız yere para çektiğiyle ilgili çok şikayet var. Veya siz online ödeme yapıp da böyle bir şikayet yaşadınız mı? Ona göre yükleme yapıcam teşekkürler herkese
Richboy dönmüşRichboy burayı okuyorsan lütfen tellweye geri dön
Ben baktırdım bu falcıya ama öyle etkileyici bir şey yok. Sıradan bir faldıRichboy dönmüş
Sanal kredi kartı ile ödeme yap. Kredi kartına bağlı bir sanal kart. 20 TL'lik bir kredi alacaksın diyelim, kartın limiitini 20 TL ile sınırla sadece 20 TL2lik harcama yapabilirsin. Sonrasında güenmezsen ödemeden sonra sanal kartı kapatArkadaşlar merhabalar bir şey sormak istiyorum. Tellwede ödemeyi nasıl yapıyorsunuz? Ben genelde google play aracılığıyla yapıyorum güvenlik açısından ama o da normalden daha fazla para alıyor. Havale ile yaptığım zaman yönetim hesabıma geç yatırıyor 1 gün peşlerinden koşuyorum. Kredi kartıyla online ödemeye de güvenemiyorum. Pay by me kullanıyorlar, internette bu kurumun haksız yere para çektiğiyle ilgili çok şikayet var. Veya siz online ödeme yapıp da böyle bir şikayet yaşadınız mı? Ona göre yükleme yapıcam teşekkürler herkese
Ben de baktırdım ama saçma sapandı resmen. Taa 2028 de aile büyüğün ölecek gibi şeyler yazmış.Ben baktırdım bu falcıya ama öyle etkileyici bir şey yok. Sıradan bir faldı
Tam aynı şeyi banada yazmışBen de baktırdım ama saçma sapandı resmen. Taa 2028 de aile büyüğün ölecek gibi şeyler yazmış.
Bana da kasım 2028 demişTam aynı şeyi banada yazmışkasım 2028 aile büyüğü
Hayatınız dallı budaklı da yazmış mı?Bana da kasım 2028 demişcopy paste in bile bi ahlakı olur ya adam ayı değiştirmeye bile üşenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?